- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.681
Ok
tamamdır
canım ben sadakamı ayırdım. başlayabiliriz. yavrumu Hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla kucağıma almam için dua ederseniz çok sevinirimannesinineseri arkadaşımız için 4774 okuyacağız.
Ama kendisi hazır mı acaba?
1-annesinineseri - Eser -
2-nursevdi - Nurseven -
3- C cansu_tr - 795- okudu
4-Edanur86 - Sevim -
5- V Vavin - mazeretli -
6- A almasy -Selma -
7-junes
8-Snigurucka
Sorun değil. Zaten Pazar’a kadar devam eder.
Günaydın, ben Allah nasip ederse yarın yani Cuma akşamı başlayabilirim, bittiğinde buraya yine okudum diye bilgi veririm Allah’ın izniyleannesinineseri arkadaşımız için 4774 okuyacağız.
1-annesinineseri - Eser -682
2-nursevdi - Nurseven -682
3- C cansu_tr - 682
4-Edanur86 - Sevim -682
5- V Vavin - mazeretli -
6- A almasy -Selma -682
7-junes -682
8-Snigurucka -682
annesinineseri arkadaşımızın duası:
“Yavrumu hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla kucağıma almak”.
Arkadaşlar aramızdan iki arkadaş ayrıldı ama iki yeni arkadaşımız katıldı. Hoşgeldinizjunes ve Snigurucka
İsimlerimizin yanındaki sayıda “Rabbi La Tezerni Ferden ve Ente Hayrul Varisin” duasını okuyacağız.
Duayı okuduğumuz arkadaşımızın duasına niyet edersek eminim daha mutlu olur.
Bugünü saymazsak yarından itibaren 5 gün yeterli olur sanırım.
Allah kolaylık versin.
amin canım benim.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..annesinineseri Eser arkadaşımıza okudum.
Rabbim 9 ay 10günü tamamladıktan sonra,sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
bi önceki listede tüp bebeğin hayırlısıyla tutması için dua etmiştik :) dua okunduktan kısa bi süre sonra öğrendim, hatta ilk bu topiğe yazdım :) gözden kaçmıştır ..Bu arada ben bu gruba katıldığımdan itibaren ikinci gebemiz siz olmuşsunuz. Farketmedim mi yoksa yeni mi belli oldu? Çok çok sevindim. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşaallah. Sevgiler.
annesinineseri
Yok tamam. Döndüm baktım. Hatırladım. Kusuruma bakmayın. Tebrik de etmişim sizi Allahtan.bi önceki listede tüp bebeğin hayırlısıyla tutması için dua etmiştik :) dua okunduktan kısa bi süre sonra öğrendim, hatta ilk bu topiğe yazdım :) gözden kaçmıştır ..
Rabbim 3 yılın sonunda bu duyguyu yaşamayı nasip etti bana .. inşallah tüm isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?