- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 113
- 38
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.701
Estağfurullah canım ne kusuru
Yok tamam. Döndüm baktım. Hatırladım. Kusuruma bakmayın. Tebrik de etmişim sizi Allahtan.
Sevgiler tekrar..
Bekliyoruz bence sorun yok.Ben daha okuyamadım canım mazeretlendim sonra doktora gidip geliyorum bugün yarın tamamlarim
Aynen dün doktor kontrolüm vardı doktor bana bı hap verdi baş dönmesi mide bulantısı ishal öğürme gaz sancısı yapacak ilk bı hafta dedi gece kabus gibi geçti ayağa kalkamıyorum sürekli kusuyorum şimdi iyiyim ama birazdan hapı içince yine öyle olur muyum bilmem . Annesinin eseri için okudum geç oldu ama kusura bakmayın dün okumuştum ama siteye girip yazamadım hatta telefonu elime bile almadım
geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlarsın inşallah.. güzel haberlerini alırız :)Aynen dün doktor kontrolüm vardı doktor bana bı hap verdi baş dönmesi mide bulantısı ishal öğürme gaz sancısı yapacak ilk bı hafta dedi gece kabus gibi geçti ayağa kalkamıyorum sürekli kusuyorum şimdi iyiyim ama birazdan hapı içince yine öyle olur muyum bilmem . Annesinin eseri için okudum geç oldu ama kusura bakmayın dün okumuştum ama siteye girip yazamadım hatta telefonu elime bile almadım
okuyan, okuyamayan herkesin ağzına sağlık.. Rabbim hepimizin duasını hayırlısıyla kabul etsin inşallah...annesinineseri arkadaşımız için 4774 okuduk.
1-annesinineseri - Eser -682-okudu
2-nursevdi - Nurseven -682-okudu
3- C cansu_tr - 682-okudu
4-Edanur86 - Sevim -682-okudu
5- V Vavin - mazeretli -
6- A almasy -Selma -682-okudu
7-junes -682-okudu
8-Snigurucka -682-okudu
annesinineseri arkadaşımızın duası:
“Yavrumu hayırlısıyla, vaktinde, sağlıkla kucağıma almak”. idi. Allah inşaallah kabul eder dualarını.
Okadar uzuldumki canım anlatamam Rabbim sabır versin hepsi bizim imtihanimiz bunu unutma. Inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini hayırlısıyla kucağına alicaksin. Dualarını bırakma Rabbim bi kere verdi yine verecektir inşallah.Arkadaşlar çok üzgünüm ve bunları ağlayarak yazıyorum . Bebeğimi kaybettim . Dedim foruma bi daha girmeyecem dedim. Ama benim için okunduğu aklıma geldi. Tesekkur ederim.
Canım benim çook üzüldüm.. hepimizin sınavı başka bu hayatta.. İnşallah yaşadığın en büyük acı bu olsun. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın, güzel haberlerini paylaşırız yine..Arkadaşlar çok üzgünüm ve bunları ağlayarak yazıyorum . Bebeğimi kaybettim . Dedim foruma bi daha girmeyecem dedim. Ama benim için okunduğu aklıma geldi. Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?