- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.661
Canim liste bitince benide eklicektin yenisini oluşturmadan hatırlatayım dedim@rengerenkcicekler arkadaşımız için 4774 okuyacağız.
1-annesinineseri - Eser - 795-
2-nursevdi - Nurseven - 795-
3- C cansu_tr - 795-
4-nyks_42 - mazeretli
5-Edanur86 - Sevim - 795-
6- V Vavin - mazeretli -
7- A almasy -Selma - 799
8- R rengerenkcicekler - Meliha - 795
Bugün R rengerenkcicekler arladaşımız için okumaya başlayabiliriz. Arkadaşlar okunacak sayıyı isimlerimizin yanına yazdım. Yine 5 gün diyelim. Ama yetişmezse de uzatırız.
Allah kolaylık versin.
Allah razı olsun cümlemizin inşallah
evet istiyorum, ama gündüz çalışıyorum ancak akşamları okuyabilirimBu liste bitmek üzere. En geç yarın yeni listeyi oluşturacağım. Hala katılmak istiyorsanız sizleri de ekleyeceğim. Sevgiler.
zaman farketmiyo:) belirtilen süre içinde ( genelde 5 gün oluyo) okumamız yeterli ..evet istiyorum, ama gündüz çalışıyorum ancak akşamları okuyabilirim
ofiste abdest alma şansım yok maalesef
Amin, cümlemizin inşallahzaman farketmiyo:) belirtilen süre içinde ( genelde 5 gün oluyo) okumamız yeterli ..
Rabbim dualarımızı kabul etsin..
Ekle canim istiyorumBu liste bitmek üzere. En geç yarın yeni listeyi oluşturacağım. Hala katılmak istiyorsanız sizleri de ekleyeceğim. Sevgiler.
Evet aynen öyle yapıyoruz :)Amin, cümlemizin inşallah
ilk sayfadaki ayeti abdest alarak besmele çekip belirtilen sayı kadar okuyup kişi adına bağışlıyoruz değil mi?
tamam canım sağolEvet aynen öyle yapıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?