- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #2.641
Sadece bu sayıyı okuyacağız değil mi canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. Toplamda 4774 tane okunmuş oluyor 1 kişi için.Sadece bu sayıyı okuyacağız değil mi canm
Sizin hamile olduğunuzu yeni farkettim. Kusura bakmayın. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaallah. Çok sevindim.Okudum. ALLAH im kabul eder inşallah ❤
rica ederim ne kusuru.Sizin hamile olduğunuzu yeni farkettim. Kusura bakmayın. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaallah. Çok sevindim.
A almasy bi daha ki sıra bende şimdiden sadakami versem olur mu yani niyet falan zamanı önemli mi?A almasy arkadaşımız için 4774 okuyacağız.
1- annesinineseri - Eser - 796 - okudu
2- nursevdi - Nurseven - 796 - okudu
3- C cansu_tr - 796
4- nyks_42 - 795
5- Edanur86 - Sevim - 796 - okudu
6- V Vavin - 795
7- A almasy -Selma - mazeretli
8- R rengerenkcicekler - Meliha - mazaretli
Arkadaşlar okunacak sayıyı isimlerimizin yanına yazdım. Önceden ben okuyordum fazlayı. Şimdi mazeretli olunca dört arkadaşımıza birer tane pay ettim. Umarım bir sakıncası yoktur.
Yine de itirazı olan varsa lütfen söylesin. Yine 5 gün diyelim. Ama yetişmezse de uzatırız.
Allah kolaylık versin.
Günaydın. Bence verebilirsiniz. Bunun bir zamanı veya başka bir ritüeli var mı bilmiyorum.
Günaydın. Allah'ın izniyle kalp atışını da duyarsınız inşaallah. Sevgiler.rica ederim ne kusuru.
ALLAH im isteyen herkese nasip etsin. Kalp atışını da duyarsam rahatlatacam biraz. ❤
Canım ben bugün hastalandım benimkini okuyabilir misin
Kızlar kusura bakmayın ben sanırım adet oldum lekelenmem var okuyamadım daha önce .. R rengerenkcicekler arkadaşım okuyabilirse çok tşk ederim şimdiden
Tamamdır.
olur ben okurumA almasy arkadaşımız için 4774 okuyacağız.
1- annesinineseri - Eser - 796 - okudu
2- nursevdi - Nurseven - 796 - okudu
3- C cansu_tr - 796 - okudu
4- nyks_42 - mazeretli
5- Edanur86 - Sevim - 796 - okudu
6- V Vavin - 795 - okudu
7- A almasy -Selma - 398
8- R rengerenkcicekler - Meliha - 397
Arkadaşlar okunacak sayıyı isimlerimizin yanına yazdım. Önceden ben okuyordum fazlayı. Şimdi mazeretli olunca dört arkadaşımıza birer tane pay ettim. Umarım bir sakıncası yoktur.
Yine de itirazı olan varsa lütfen söylesin. Yine 5 gün diyelim. Ama yetişmezse de uzatırız.
Allah kolaylık versin.
R rengerenkcicekler Sizinle bu şekilde paylaşalım mı nyks_42 arkadaşımızın okuayacağı kısmı?
Ben de mazeretliydim bitti.