- 3 Kasım 2023
- 6
- 13
- 8
- 34
merhabalar, biz bu süreci yeni dahil olmuş bir aileyiz. bugün aradığımda erkek çocuk için 57, kız çocuk için 103. sırada olduğumuzu öğrendim. sizin sıranız nedir? ve bunun istatistiği nedir? 6 ay sonra aradığımda tahminen ne kadar ilerlemiş olur?Merhaba arkadaşlar Ankarada olan dostlar bu ay kurumu arayan oldumu aceba sıra ne durumda çok merak ediyorum ?ben arayali 2 ay oldu onun için arayamiyorumda
Merhaba cevap için teşekkürler Ankara da sıra çok fazla biz 85 ile başlamıştık nerdeyse iki yıl olacak sıra yarıya bile düşmediMerhabalarTrabzondayiz biz, burada sanırım çok yoğunluk yok ama sıra az olsada yavaş ilerliyor anladığım kadarıyla. Ama olsun şuan minigimle zaman su gibi geciyor resmen dualarım hepiniz
Merhaba hayırlı olsun siraniz bu arada aramıza hoşgeldiniz. siz ankaradan mi muracat ettiniz aceba ?ne kadar süre oldu sizin başvurunuza?Bizim ağustos ayın da sıranız 53 düşmüştü erkek bebekte şuan sıra ne durumda hiç bilmiyorum çünkü arayamiyorum 6 ayda bi arayın diyorlar sürekli .istatistigi hiç belli olmuyor bazen sıra güzel ilerliyor bazende malesef hiç ilerlemiyormerhabalar, biz bu süreci yeni dahil olmuş bir aileyiz. bugün aradığımda erkek çocuk için 57, kız çocuk için 103. sırada olduğumuzu öğrendim. sizin sıranız nedir? ve bunun istatistiği nedir? 6 ay sonra aradığımda tahminen ne kadar ilerlemiş olur?
çok teşekkürler. Evet Ankara'dan müracaat ettik. Ocak ayında ilk başvurumuzu yaptık ve bugün itibariyle de sıramızı öğrendik. aslında sizin iki yılda 32 sıra aşağıya düştüğünüzü hesaplarsak istatistiki olarak pek de hızlı gelmedi bana. ne dersiniz? yolumuz uzun Allah umudumuzu diri tutsun inşallah.Merhaba hayırlı olsun siraniz bu arada aramıza hoşgeldiniz. siz ankaradan mi muracat ettiniz aceba ?ne kadar süre oldu sizin başvurunuza?Bizim ağustos ayın da sıranız 53 düşmüştü erkek bebekte şuan sıra ne durumda hiç bilmiyorum çünkü arayamiyorum 6 ayda bi arayın diyorlar sürekli .istatistigi hiç belli olmuyor bazen sıra güzel ilerliyor bazende malesef hiç ilerlemiyor
Merhabalar, aslında bizimki çok hızlı ilerledi bir anda, Eylül sonunda dosyamız olaylandi. Ekimin ortalarina doğru siramizi öğrendik evlat edinmede 12 dendi. Koruyucu ailede ise baslardasiniz dendi. Bebek istemistik iki başvuru içinde ama koruyucu ailede bebek pek olmuyor denmişti o yüzde 0-2 yaş aralik secmistik. Kendimizi de 1 yaş üzeri olur diye hazirliyorduk ben hatta etkinlik kitapları almaya başlamıştımMerhaba cevap için teşekkürler Ankara da sıra çok fazla biz 85 ile başlamıştık nerdeyse iki yıl olacak sıra yarıya bile düşmediama sizin gibi yavrusuna kavuşan arkadaşlar olunca içimde tekrardan umutlar yeşeriyor bebeğinizi benim yerime öpüp koklayın lütfen. Bi de anlatmak isterseniz kavuşma günü nasıldı neler yaptınız evrak veya yapmanız gereken ekstra birşey istiyorlarmi?
Cok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim gözyaşları içinde okudum rabbim bebeğinizi sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inş rabbim bana ve buradaki arkadaşlarımda o günü yaşamayı nasip etsin o güzel yavrunuzu bizim yerimize de öpüp koklayın lütfenDevam edeyim burdangittik gördük , hep o an ağlayan annelerin videosunu izlerdim nasıl bir his derdim. Gerçekten de o an ağlamamak imkansız. Sonra kuruma geri dönüp imza atılacak evrakları hallettik 1 gün sonrada gidip kızımızı aldık. Herşey okadar kızlı oldu ki , hala ben şimdi anne mi oldum diyorum. Şuan tek korkum bir gün gitmesi, maalesef koruyucu ailelikte biyolojik ailesi şartlarını uygun seviyeye getirdiği zaman geri alma hakkına sahip. Bende birlikte geçireceğimiz günlerin keyfini çıkarıyorum şuan. Kafam biraz karışık umarım sorunuza cevap verebilmisimdir
Cok teşekkür ederimCok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim gözyaşları içinde okudum rabbim bebeğinizi sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inş rabbim bana ve buradaki arkadaşlarımda o günü yaşamayı nasip etsin o güzel yavrunuzu bizim yerimize de öpüp koklayın lütfen
Merhabalar;Merhaba arkadaşlar nasılsınız?bu aralar sıralarda ilerleme olmuş yokmu aramızda bebeğine kavuşan o güzel haberi alan ?
Hayırlısı olsun hakkınız da malesef bazı aylar böyle olabiliyor bu süreç baya zorlayıcı oluyor umarım biran önce saramizz ilerler ve bizler yavrularımıza kavuşuruzMerhabalar;
Bizim sıramız aynı kalmış 6.aydan beri yerleşme olmadığını söylemiş eşime uzmanımız..Hayırlısı inşallah kavuşanlar olmuştur ve inşallah kavuşacak olanlar sırası gelmiştir.Güzel haberler almak dileğiyle
En zoru beklemek bizler için... Ben ocak şubat gibi arayıp güncel sıramı öğrenebilicem... Siz hangi ilden başvurmuştunuz ben istanbulMerhabalar;
Bizim sıramız aynı kalmış 6.aydan beri yerleşme olmadığını söylemiş eşime uzmanımız..Hayırlısı inşallah kavuşanlar olmuştur ve inşallah kavuşacak olanlar sırası gelmiştir.Güzel haberler almak dileğiyle
Evet zor ama tatlı telaşlar bekleyişler... Geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah Rabbim o günleri bize gösterir hayırlısıyla yavrumuzla uzun,sağlıklı,huzurlu bir ömür nasip eder inşallah ve tüm bekleyen arkadaşlara tabii Biz Uşaktan başvurmuştuk mart 2021 deEn zoru beklemek bizler için... Ben ocak şubat gibi arayıp güncel sıramı öğrenebilicem... Siz hangi ilden başvurmuştunuz ben istanbul
Evet dedıgıniz gibi bunlar güzel tatlı bekleyişler inşaallah en yakın zamanda en dogru güzel günde çocuklarımıza kavuşurızEvet zor ama tatlı telaşlar bekleyişler... Geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah Rabbim o günleri bize gösterir hayırlısıyla yavrumuzla uzun,sağlıklı,huzurlu bir ömür nasip eder inşallah ve tüm bekleyen arkadaşlara tabii Biz Uşaktan başvurmuştuk mart 2021 de
Merhabalar... Süreciniz hayırlı olsun.. İstanbul ıçın sıra daha mı yavaş ilerler bilmiyorum çünkü ben daha sıramı geçen ay ögrendim nasıl ilerleyecek bir bilgim yok... İlk gittiğinizde size gerekli evrakların olduğu bir liste verecek yanlış hatırlamıyorsam iki ay içinde hazırlayıp kuruma evrakları teslim edeceksiniz... İstenilen evrakların içinde saglık raporları, tapu,diploma, SSK dökümü, anne ve babanın özgeçmişini anlatan yazı, 5 tane referans olacak kişinin numarası isteniyor... Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Zaten gittiğinizde size herseyı detaylı anlatıyorlar... Siz sakın olun herşey bizim tahmin ettiğimizden kolay ilerliyor emin olun...Merhabalar, ben istanbulda yasiyorum. Pazartesi basvuru yapmaya gidiyorumacaba istanbulda sira dahami yavas ilerliyor ? Surec nasil ? Rica etsem beni bilgilendirirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?