- 1 Aralık 2019
- 21
- 15
- 88
- 30
Merhaba bana da anlatabilir misiniz özel mesaj atamadimBen
kavuşan bir anne olarak merak ettiğiniz konularda aydınlatmak isterim sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bana da anlatabilir misiniz özel mesaj atamadimBen
kavuşan bir anne olarak merak ettiğiniz konularda aydınlatmak isterim sizi
Merhaba ;Merhaba İzmir'de misiniz sizde süreciniz nasıl ne zaman başladı konuşabilir miyiz
Forumda gezinirken denk geldim konuya yorumunuzu gördüm bilemiyorum çok sapkın bir düşünce bu , evlat edinme adı üzerinde evlat …dini yönden düşününce belli bir yaşa geldiğinde el temasın olmayacak …el temasından kastınız nedir ? Sizin gibi düşünenler evlat edinmesin zaten . Madem bu kadar dindarsınız bir insanın çocuğunun olmuyor olması da kaderinde değil mi ? Evlat edinmek bir çocuğa anne babalık etmek kaderinde vardır o halde ,, fikrimi de söyleyim ben evlat edinmiş olsam 8-9 yaşında ki ergenlik döneminin başları asla söylemem gerçeği o yaşta , ya aldığım andan itibaren bunu bilerek yetişir çocuk ya da baya baya geç söylerim çoook büyüdüğündebana göre evlatlık edinmek hiç kolay bişey değil kendi evladından bakması çok daha zor düşünsene sen anne olabilirsin peki eşin ona tam bir baba olabilecekmi kendi evladın olsa babası bağırsa kızsa sesini çıkarmasın ama evlatlık olana bağırınca için sızlamazmı düşünmezmisin acaba gerçek çocuğu olsa öyle yaparmıydı die aklından geçer....
dini yönden düşünelim istersen bide
aldığın çocuk erkekse belli bi yaşa gelince onunla el temasın olmıycak aynı odada kalamıycan tesettürlümüsün bilmiorum eğerki öyleysen sacın açık yanında gezemeyecen.
baba için eğer kız çocuğu ise kesinlikle bi odada babasıyla kalamayacak yanında rahat bi şekilde giyinemeyecek daha neler neler...
bide şöyle düşünelim...!
kalktın bir evlatlık aldın Rabbim olmazları oldurandır sana bir evlat nasip etti imtihan dünyasındayız teraziyi eşit tutabilcekmisin sen tutun eşin tutabilecekmi
bence bu dediklerimi bi düşün herşeye hazır ol ve evlatlık edin..
merhaba, sizin yorumunuzun üzerine devam etmesi için bende kayıtsız kalamadım bu düşünceye, yorumlarım size değil ilk yapan arkadaşa, öncelikle ilk ricam evlatlık kelimesini kaldıralım lütfen.. Biz hepimiz uzun yıllar sağlığımızı hiçe sayıp evladımız olsun diye kim bilir kendi adıma söylüyorum defalarca anestezi alıp bıçak altına yattık.. o yüzden önce biz bu yola çıkarken bence bu yola baş koyan biz aileler, zaten bize gelen yavruları kendi biyolojik evladımız gibi bağrımıza basacağız.. Gelelim düşüncenize zaten siz bu düşüncelerle asla evlat edinemezsiniz ki vermezler vermesinler de böyle düşüncelere((( kadın kapalıysa erkek evladı babaya kızı bu nedir yaaa hangi çağdayız, böyle düşünceler bana çok yanlış geliyor özgür bir ülke ama böyle düşünen kişi sadece kendi biyolojik evladına mı düşünmüyor aklım almıyor.. Aldığınız evlat zaten sizin canınız olacak, ufacık geliyor yanınıza o biraz büyüdüğünde evlat olmuyor mu anlamıyorum anlamakta istemiyorum.. Lütfen günah namahrem bunları geçin önce kalbiniz ve vijdanınızla düşünün.. Biz şu anda sıradayız Allah izin verirse belki seneye bu zamanlar yavrum kucağımda olacak erkek yada kız, bize geldiği ilk günden beri bizim evladımız olacak.. biyolojik evladımız olsa bile hiç bir şey değişmeyecek.. Burada bunları yazarken düşünün biraz lütfen kafanıza geleni yazmayın..Forumda gezinirken denk geldim konuya yorumunuzu gördüm bilemiyorum çok sapkın bir düşünce bu , evlat edinme adı üzerinde evlat …dini yönden düşününce belli bir yaşa geldiğinde el temasın olmayacak …el temasından kastınız nedir ? Sizin gibi düşünenler evlat edinmesin zaten . Madem bu kadar dindarsınız bir insanın çocuğunun olmuyor olması da kaderinde değil mi ? Evlat edinmek bir çocuğa anne babalık etmek kaderinde vardır o halde ,, fikrimi de söyleyim ben evlat edinmiş olsam 8-9 yaşında ki ergenlik döneminin başları asla söylemem gerçeği o yaşta , ya aldığım andan itibaren bunu bilerek yetişir çocuk ya da baya baya geç söylerim çoook büyüdüğünde
Yazdıklarım benim düşüncem değil birisinin yaptığı yoruma karşılık yazdım bunları okumadınız sanırım , günah namahrem yazan ben değilim .. evlat edinmek kelimesini de art niyet ile kullanmadımmerhaba, sizin yorumunuzun üzerine devam etmesi için bende kayıtsız kalamadım bu düşünceye, yorumlarım size değil ilk yapan arkadaşa, öncelikle ilk ricam evlatlık kelimesini kaldıralım lütfen.. Biz hepimiz uzun yıllar sağlığımızı hiçe sayıp evladımız olsun diye kim bilir kendi adıma söylüyorum defalarca anestezi alıp bıçak altına yattık.. o yüzden önce biz bu yola çıkarken bence bu yola baş koyan biz aileler, zaten bize gelen yavruları kendi biyolojik evladımız gibi bağrımıza basacağız.. Gelelim düşüncenize zaten siz bu düşüncelerle asla evlat edinemezsiniz ki vermezler vermesinler de böyle düşüncelere((( kadın kapalıysa erkek evladı babaya kızı bu nedir yaaa hangi çağdayız, böyle düşünceler bana çok yanlış geliyor özgür bir ülke ama böyle düşünen kişi sadece kendi biyolojik evladına mı düşünmüyor aklım almıyor.. Aldığınız evlat zaten sizin canınız olacak, ufacık geliyor yanınıza o biraz büyüdüğünde evlat olmuyor mu anlamıyorum anlamakta istemiyorum.. Lütfen günah namahrem bunları geçin önce kalbiniz ve vijdanınızla düşünün.. Biz şu anda sıradayız Allah izin verirse belki seneye bu zamanlar yavrum kucağımda olacak erkek yada kız, bize geldiği ilk günden beri bizim evladımız olacak.. biyolojik evladımız olsa bile hiç bir şey değişmeyecek.. Burada bunları yazarken düşünün biraz lütfen kafanıza geleni yazmayın..
günaydın, sizin olmadığını biliyorum zaten başta da belirttim sadece yorumun üstüne devam etmesi için, sizi kırdıysam özür dilerim. Okumadınız sanırım başını, sizle alakası yok, o yorumu bulamadım üzerine devam etmek için... Ben yorumu ilk yapan arkadaşa seslendim aslında duygularımı yazdım tıp kı sizin gibi bende karşıyım bu düşünceler:) sevgilerYazdıklarım benim düşüncem değil birisinin yaptığı yoruma karşılık yazdım bunları okumadınız sanırım , günah namahrem yazan ben değilim .. evlat edinmek kelimesini de art niyet ile kullanmadım
Merhaba Arkadaşlar ;
Biz geçen hafta aradık kurumu ve kız bebekte 7 ye erkek bebekte ise 4 düşmüşüz Rabbim hayırlısını kolaylıkla güzellikle nasip etsin cümlemize acaba bebeğimizin odasını hazırlamak için erken mi?
Tamam siz de kusura bakmayın yazmışsınız orayı okumamışım , hassas konularda yanlış anlaşılmaktan çok korkarım o yüzden fevri yazmışımgünaydın, sizin olmadığını biliyorum zaten başta da belirttim sadece yorumun üstüne devam etmesi için, sizi kırdıysam özür dilerim. Okumadınız sanırım başını, sizle alakası yok, o yorumu bulamadım üzerine devam etmek için... Ben yorumu ilk yapan arkadaşa seslendim aslında duygularımı yazdım tıp kı sizin gibi bende karşıyım bu düşünceler:) sevgiler
Günaydın Hanımlar, nasılsınız burası baya sessikalmış, evladına kavuşanlar arada yazsa ne güzel olur tabi vakitleri varsa, benim merak ettiğim ben çalışıyorum ve okuduğum kadarıyla resmi 2 ay kadar iznim var bu ücretli midir? Bu konuda net bilgi alamadım açıkçası daha evladım gelmediğinden sormadım da ilgili birime bilgisi olan var mıdır? yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.. Gününüz çok güzel geçsin
Hadi güzel sonuçlar olsun inşallah ...bizde Perşembe gunu son görüşmemizi yapicaz sonrası artık beklemeMerhaba herkese, biz dün son görüşmemizi yaptık. Artık sonucu beklemek kaldı
Merhaba bana da anlatabilir misiniz özel mesaj atamadim
Merhaba, bende de aynı soru merak konusuydu, neden aramadilar arayacaklar mi diye aklımda deli sorular :) en son görüşmede sorduğumda raporlama kısmında arayacağız demişti ve bu hafta başında aradılar . Son görüşmemiz de Eylül'ün ikinci haftasiydi. Sanırım birkaç hafta içinde biz sonucumuzu ogrenecegiz, yakında sizin içinde aramalar yapılacaktırMerhaba güzel anne adayları ve anneler. Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Bizim geçen hafta son gorusmemiz oldu kurumla ama hala referanslarimiz aranmadi acaba ne zaman aranır bilginiz var mı ?
Cevabınız için çok teşekkür ederim benimde görüşmem Eylül'ün ikinci haftasi oldu o zaman benim referanslarin aranmasıda eli kulağındaMerhaba, bende de aynı soru merak konusuydu, neden aramadilar arayacaklar mi diye aklımda deli sorular :) en son görüşmede sorduğumda raporlama kısmında arayacağız demişti ve bu hafta başında aradılar . Son görüşmemiz de Eylül'ün ikinci haftasiydi. Sanırım birkaç hafta içinde biz sonucumuzu ogrenecegiz, yakında sizin içinde aramalar yapılacaktır
Merhaba referanslari aramaları yoğunluklarına bağlı bizim 2 ay sonun da olmuştuMerhaba güzel anne adayları ve anneler. Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Bizim geçen hafta son gorusmemiz oldu kurumla ama hala referanslarimiz aranmadi acaba ne zaman aranır bilginiz var mı ?