- 13 Kasım 2014
- 155
- 212
- 303
- 40
Çok teşekkür ederim Kısmet diyelim artıkMerhaba referanslari aramaları yoğunluklarına bağlı bizim 2 ay sonun da olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Kısmet diyelim artıkMerhaba referanslari aramaları yoğunluklarına bağlı bizim 2 ay sonun da olmuştu
Hadi gözünüz aydın darısı evladiniza kavustugunuz güne insaallahMerhaba herkese
Biraz önce en sonunda onaylandigimizi öğrendim hem koruyucu aile hemde evlat edinmede ayrı ayrı siramiz olacak.
Henüz siramizi söylemedi görevlimiz gerçi ama onun için haber verecekmiş zaten
Merhaba güzel anne adayları ve anneler. Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Bizim geçen hafta son gorusmemiz oldu kurumla ama hala referanslarimiz aranmadi acaba ne zaman aranır bilginiz var mı ?
Anladım teşekkür ederim bekleyelim bakalım biraz dahaMerhaba aramalar çok uzun olabiliyor dosya onayına yakın arıyorlar zaten ile göre değişiyor ama minimum 7 8 ayda onay veriliyor referans aramalarıda hemen öncesinde oluyor
En koda zamanda dönüş almanız umuduyla inşallah yolunuz açık olsun bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallahAnladım teşekkür ederim bekleyelim bakalım biraz daha
Çok teşekkür ederim hepimizin gönlünden geçen en kısa zamanda gerçekleşsin inşaallahEn koda zamanda dönüş almanız umuduyla inşallah yolunuz açık olsun bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah
Ben den en son haziranda aradıydım. Kasımda tekrar arayacağım veya yolum düşerse uğrayacağım. Az kaldı tekrar sağlık kuruluna gireceğiz. Raporumuzun süresi bitiyor. Acaba diğer belgeleri yenilemek gerekiyor mu? Bilen var mı?Merhaba arkadaşlar Ankarada olan dostlar bu ay kurumu arayan oldumu aceba sıra ne durumda çok merak ediyorum ?ben arayali 2 ay oldu onun için arayamiyorumda
Ben den en son haziranda aradıydım. Kasımda tekrar arayacağım veya yolum düşerse uğrayacağım. Az kaldı tekrar sağlık kuruluna gireceğiz. Raporumuzun süresi bitiyor. Acaba diğer belgeleri yenilemek gerekiyor mu? Bilen var mı?
Görüştüğünüz zaman Bizim ile paylaşırsanız çok mutlu olurum .Bizim de 2 yıl bitiyor bizde sağlık raporunu yeni yılda yenilemeniz gerekiyor ama sadece sağlık raporu istiyorlar sanırım.Ben den en son haziranda aradıydım. Kasımda tekrar arayacağım veya yolum düşerse uğrayacağım. Az kaldı tekrar sağlık kuruluna gireceğiz. Raporumuzun süresi bitiyor. Acaba diğer belgeleri yenilemek gerekiyor mu? Bilen var mı?
Gözünüz aydın olsun kızınızla upuzun yıllar mutlu mesut yasayın inşaallah... Herşey gönlünüzce olsunMerhaba herkese,
Biz çok hızlı bir şekilde kızımıza kavuştuk.
Tabi ki koruyucu aile olarak olduğu için bu kadar hızlı oldu
evlat edinme siramizida öğrendik, siramiz 12.
Böyle bir mutluluk böyle bir sevgi yok sanırım umarım herkes yavrusuna bir an önce kavuşur
Çok güzel bi haber bu gözünüz aydın rabbim yavrunuz ile geçireceğiniz sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inş.siz hangi şehirden siraya girdiniz ?12 .çok iyi Bi sıralama olmuş maşallah lütfen bizlere de dua edin de bizde bir an önce kavuşalım yavrularımızaMerhaba herkese,
Böyle bir mutluluk böyle bir sevgi yok sanırım umarım herkes yavrusuna bir an önce kavuşur
merhaba gözünüz aydın harika bir haber Güneşinize kavuşmuşsunuz:) darısı bizim başımıza güzel uzun sağlıklı yıllar dilerim.Merhaba herkese,
Böyle bir mutluluk böyle bir sevgi yok sanırım umarım herkes yavrusuna bir an önce
Merhabalar;Merhaba herkese,
Merhaba herkese,
Merhabalar Trabzondayiz biz, burada sanırım çok yoğunluk yok ama sıra az olsada yavaş ilerliyor anladığım kadarıyla. Ama olsun şuan minigimle zaman su gibi geciyor resmen dualarım hepinizeÇok güzel bi haber bu gözünüz aydın rabbim yavrunuz ile geçireceğiniz sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inş.siz hangi şehirden siraya girdiniz ?12 .çok iyi Bi sıralama olmuş maşallah lütfen bizlere de dua edin de bizde bir an önce kavuşalım yavrularımıza
Evet güneşime kavuştummerhaba gözünüz aydın harika bir haber Güneşinize kavuşmuşsunuz:) darısı bizim başımıza güzel uzun sağlıklı yıllar dilerim.