• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhabalar, ben istanbulda yasiyorum. Pazartesi basvuru yapmaya gidiyorum 💜 acaba istanbulda sira dahami yavas ilerliyor ? Surec nasil ? Rica etsem beni bilgilendirirmisiniz ?
Merhaba.Basvuru yaptınizmi acaba bende İstanbul'dan başvuru yaptım.Evrakları hazırlıyorum.Ametemden randevu aldım Bakırköy Mazhar osman Hastanesi'ne biz yapmıyoruz dedi Sadi konuk yapiyo dedi karaya gittikonlarda yapmıyoruz dedi Erenkoyden aldım ama hastaneyi aradım sağlık kurulu verir dedi amatem vermez.saglik kurulundan şişli etfale randevum var ama orda amatem yok.Yakin zamanda rapor alan arkadaşlar nasıl yaptırdılar bu raporu yardımcı olabilirim.

Merhaba.Basvuru yaptınizmi acaba bende İstanbul'dan başvuru yaptım.Evrakları hazırlıyorum.Ametemden randevu aldım Bakırköy Mazhar osman Hastanesi'ne biz yapmıyoruz dedi Sadi konuk yapiyo dedi karaya gittikonlarda yapmıyoruz dedi Erenkoyden aldım ama hastaneyi aradım sağlık kurulu verir dedi amatem vermez.saglik kurulundan şişli etfale randevum var ama orda amatem yok.Yakin zamanda rapor alan arkadaşlar nasıl yaptırdılar bu raporu yardımcı olabilirim.
Merhaba bavurunız hayırlı olsun... Ben erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesınden aldım raporumu... Basvurunuzu saglık kurulundan randevu alarak başlıyorsunuz onlar sizi amateme yonlendiriyor yani bizde öyle oldu en azından 🤭

Merhaba bavurunız hayırlı olsun... Ben erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesınden aldım raporumu... Basvurunuzu saglık kurulundan randevu alarak başlıyorsunuz onlar sizi amateme yonlendiriyor yani bizde öyle oldu en azından 🤭
Bir günde cikarttiniz mi raporu acaba en erken 16 sında veriyo oda alabilirsek pazar 10 aricakmisiz.

Ben yaptırırken daha farklıydı görsel test falan yapılıyordu... Şımdı daha farklıymıs galıba bır kaç kere idrar ve kan tahlili yapıyorlarmış... Benım raporumun çıkması 4-5 ayı bulmuştu.. Ama biz ilk randevumuz alıp gittiğimizde bize bi barkod vermişlerdi onunla kurumda dosyamızı actırmıştık diğer tüm evrakları tamamlayıp... Ama siz yinede doğru bilgi için kurumu arayıp bi bilgi alın

Merhabalar, saglik kurulu raporunu aliyoruz ama ametem 6 haftada veriyomus raporu. Carsamba kurumu ariyip sorucam. O konuda ne yapiyolar bilen birileri varmidir acaba ?

Nereden aliyosunuz.saglik kuruumu byönlendirdi ameteme. biz şaglik kurulu şişli etfalden alcaz yarın randevumuz.amatemde 12ocakta randevu aldık erenkoye.

Aynen bizimde yarin saglik kurulu raporunu pendik egitimden alicaz. Ametemede gecen hafta basladik. 6 hafta kan idrar vericez ama biri dediki burda ametemi raporu 4 5 aya anca cikiyor onu sorucam yarin kurumu arayip

Ama erenkoy ameteme rendevu almaniza gerek yok. Gidin hemen aliyolar. Hatta rendevu almaniza gerek yok bunun icin dediler orda

İyi günler hanımlar biz bugün onaylandigimizi öğrendik siramizda 15miş artık bebeğimiz için hazırlıklara başlayacağız bebeğine kavuşan veya biz gibi sıra bekleyen arkadaşlar hazırlıklara nerden başladınız önce odasını almayı düşünüyoruz sonrada kıyafetlerine başlayacağız oda yaparken nelere dikkat ettiniz ve kıyafetlerde kaç aylık almak gerekli malum kaç aylık geleceğini bilmiyoruz bu konuda fikir verirseniz çok mutlu olurum❤️🙏
Merhaba. Ben bebeğime kavusali 8 ay oldu. Siramiz birden çok hızlandı. Bence önce beşik ve birkaç kıyafet. Gerisini aynı gün içinde alırsın. Hiç paniğe gerek yok. 🙂🙂

Merhaba. Ben bebeğime kavusali 8 ay oldu. Siramiz birden çok hızlandı. Bence önce beşik ve birkaç kıyafet. Gerisini aynı gün içinde alırsın. Hiç paniğe gerek yok. 🙂🙂
Cevabınız için teşekkür ederim🥰bebeğinizle ömür boyu mutluluklar 🤲🏻çocuk odasını aldık ama şimdilik kurulumunu yappmadik kutularda bekliyo,ilk başvurudan beri bikac kıyafette aldık ama yakında artık kıyafet ve diğer ihtiyaçlarinin alışverişine basliyaz❤️

Merhaba bebegınız hayırlı olsun 😘 siz hangi şehirden ne kadar bekledınız acaba

Merhaba arkadaşlar 2024 hepimize sağlık mutluluk ve bol bol bebek ile gelsin ins bu yılın ilk bebeği sayfamizdan hangi arkadaşımıza hangi şehre gelecek aceba merak ile bekliyoruz rabbim en kısa zamanda o müjdeli haberi vermeyi bizlerede nasip etsin 😍
Merhaba, ne güzel demişsiniz bende merak ettim inşallah sağlıkla en kısa zamanda kavuşalım🙏

merhaba, bir şey sormak istiyorum yurttan evlat edinen ailelere sormak istediğim şimdi bez almak istiyorum ama hangi marka kullanılıyor en azından onun kadar kaliteli olsun diyorum senelik ihaleyle alınıyordur diye düşünüyorum bu konuda bilgi verecek arkadaş var mıdır en azından bu yakınlarda evladına kavuşan anneler bilir. şimdiden teşekkürler

merhaba, bir şey sormak istiyorum yurttan evlat edinen ailelere sormak istediğim şimdi bez almak istiyorum ama hangi marka kullanılıyor en azından onun kadar kaliteli olsun diyorum senelik ihaleyle alınıyordur diye düşünüyorum bu konuda bilgi verecek arkadaş var mıdır en azından bu yakınlarda evladına kavuşan anneler bilir. şimdiden teşekkürler
sanırım kimse girmiyor bu aralar bu siteye her gün heyecanla yeni haber alırım diye bakıyorum

Back