Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba aramalar çok uzun olabiliyor dosya onayına yakın arıyorlar zaten ile göre değişiyor ama minimum 7 8 ayda onay veriliyor referans aramalarıda hemen öncesinde oluyor

Merhaba arkadaşlar Ankarada olan dostlar bu ay kurumu arayan oldumu aceba sıra ne durumda çok merak ediyorum ?ben arayali 2 ay oldu onun için arayamiyorumda

Merhaba arkadaşlar Ankarada olan dostlar bu ay kurumu arayan oldumu aceba sıra ne durumda çok merak ediyorum ?ben arayali 2 ay oldu onun için arayamiyorumda
Ben den en son haziranda aradıydım. Kasımda tekrar arayacağım veya yolum düşerse uğrayacağım. Az kaldı tekrar sağlık kuruluna gireceğiz. Raporumuzun süresi bitiyor. Acaba diğer belgeleri yenilemek gerekiyor mu? Bilen var mı?

Merhaba biz sadece sağlık raporlarını, adli sicil kaydı, ikametgah ve maaş bordrosunu yenilemiştik diye hatırlıyorum.

Görüştüğünüz zaman Bizim ile paylaşırsanız çok mutlu olurum .Bizim de 2 yıl bitiyor bizde sağlık raporunu yeni yılda yenilemeniz gerekiyor ama sadece sağlık raporu istiyorlar sanırım.

Gözünüz aydın olsun kızınızla upuzun yıllar mutlu mesut yasayın inşaallah... Herşey gönlünüzce olsun

Çok güzel bi haber bu gözünüz aydın rabbim yavrunuz ile geçireceğiniz sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inş.siz hangi şehirden siraya girdiniz ?12 .çok iyi Bi sıralama olmuş maşallah lütfen bizlere de dua edin de bizde bir an önce kavuşalım yavrularımıza

merhaba gözünüz aydın harika bir haber Güneşinize kavuşmuşsunuz:) darısı bizim başımıza güzel uzun sağlıklı yıllar dilerim.

Merhabalar;
Maşallah Barekallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hem bebek hem sizin adınıza çok sevindim...Nice kavuşmalar dileğiyle 12.sıra çok iyi biz 16.sırada başlamıştık şuan 4 de ben de sabızsızlıkla geleceği günü bekliyorum inşallah bana ve bekleyen arkadaşlara nasip olur en kısa zamanda kolaylıkla rüyalarımda bile gelecek olan yavrum var artık hayırlı uğurlu olsun hem tatlı kızınız hem sıranız.

Uzun zaman sonra burda böyle bir haber okumak ne güzel, bekleyen herkesin kavuşma haberini tek tek okumadan bu forumu terk etmeyeceğim

Hayırlı olsun güle güle büyütün yavrunuzu, öpün koklayın bol bol zaman o kadar hızlı geçiyorki
Sevgiler öpücükler küçük kuzuya.

Merhabalar Trabzondayiz biz, burada sanırım çok yoğunluk yok ama sıra az olsada yavaş ilerliyor anladığım kadarıyla. Ama olsun şuan minigimle zaman su gibi geciyor resmen dualarım hepinize

merhaba gözünüz aydın harika bir haber Güneşinize kavuşmuşsunuz:) darısı bizim başımıza güzel uzun sağlıklı yıllar dilerim.
Evet güneşime kavuştum
bir görseniz bembeyaz , güneş gibi parladı hayatımda umarım uzun yıllar birlikte oluruz en kısa zamanda sizlerinde yavrularınıza kavuşması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…