• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sayfaya bakamamıştım nasılsınız varmı yavrucagina kavuşan ?o güzel haberi alan? aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar Hoş geldiniz arkadaslar .Ankarada kurumu arayan oldumu aceba sıra ilerledi mi ki son 3 ayda ne kadar ilerledik aceba?çok merak ediyorum ama arayamiyorum çünkü kızıyorlar 6 ayda bi arayın diyorlar 😔😔

Günümüz şartlarında çalışmaya devam edeceğim mecbur🤭 ama annem yardımcı olacak , evden çalışma imkanimda var şuan için beraber kreş zamanına kadar götürmeyi planlıyorum. Tabi bunlar suanki duruma göre planlar, belki geldiginde işten çıkmış olurum kim bilir☺️ siz ne yapmayı

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sayfaya bakamamıştım nasılsınız varmı yavrucagina kavuşan ?o güzel haberi alan? aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar Hoş geldiniz arkadaslar .Ankarada kurumu arayan oldumu aceba sıra ilerledi mi ki son 3 ayda ne kadar ilerledik aceba?çok merak ediyorum ama arayamiyorum çünkü kızıyorlar 6 ayda bi arayın diyorlar 😔😔
teşekkürler halen bekliyoruz yavrularımız hatta biz yeni beklemeye başladık sıramızı yeni öğrendik yol uzun sabırlı ve keyifli.. sizin sıranız kaçta uzun zamandır mı bekliyorsunuz..gelen evrakta bile 3 ayda bir arayın diyor ki kimsede beklemez 3 ayı bence onu not almıyorlardır yaa arayın bence en doğal hakkınız

Günümüz şartlarında çalışmaya devam edeceğim mecbur🤭 ama annem yardımcı olacak , evden çalışma imkanimda var şuan için beraber kreş zamanına kadar götürmeyi planlıyorum. Tabi bunlar suanki duruma göre planlar, belki geldiginde işten çıkmış olurum kim bilir☺️ siz ne yapmayı dusunuyorsunuz
çok haklısınız günümüz şartları bende çalışıyorum ofis ortamında geldiğinde 2 gibi bir iznim olacak sanırım bu konuda bilginiz var mı kanunen ücretli midir? sonrasında belki bakıcı bakarım. eyt den emekli oldum ama kime yeterki hayat pahalı zor insan şartları dah ada güzelleştirmek istiyor ama hasretimde kendimde bakmak istiyorum plan yapmadım ama su akar yolunu bulur inşallah geldiğinde hayat şartları ne olur bakalım nasip kısmet inşallah her anne evladını büyütmek her anında yanında olmak ister ama hayat

Ben şuan biraz daha koruyucu aile olmanın üzücü kısmına odaklanmış durumdayım açıkçası, ya bir gün alırlarsa biyolojik ailesi geri isterse vs. Görevlimizin dediğine göre biz evlat edinme siramiz gelene kadar koruyucu aile olarak ilk evladimizi alacağız ama nasıl olacak sonrası hep bir soru işareti
hakkınızda hayırlısı inşallah her şeyin en güzeli olsun sırasıyla evladınıza öyle yada böyle kavuşun

teşekkürler halen bekliyoruz yavrularımız hatta biz yeni beklemeye başladık sıramızı yeni öğrendik yol uzun sabırlı ve keyifli.. sizin sıranız kaçta uzun zamandır mı bekliyorsunuz..gelen evrakta bile 3 ayda bir arayın diyor ki kimsede beklemez 3 ayı bence onu not almıyorlardır yaa arayın bence en doğal hakkınız
Sıranız hayırlı olsun çok güzel bi yolculuğa çıkmışsınız her anı ayrı bi heyecan ve bol sabir isteyen bir yol .Bizde muracat edeli neredeyse ikinci yıla yaklaştık sayılır sıramiz 59 du mayıs Ayın da suan kaç oldu bilmiyorum bize 6 ayda bi arayın dediler ama ben dayanamayip arıyorum ondada trip atıyorlar. evimizede kağıt gelmedi sorduk kuruma sorun yok dediler bize bu şekilde yol alıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun artik

Sıranız hayırlı olsun çok güzel bi yolculuğa çıkmışsınız her anı ayrı bi heyecan ve bol sabir isteyen bir yol .Bizde muracat edeli neredeyse ikinci yıla yaklaştık sayılır sıramiz 59 du mayıs Ayın da suan kaç oldu bilmiyorum bize 6 ayda bi arayın dediler ama ben dayanamayip arıyorum ondada trip atıyorlar. evimizede kağıt gelmedi sorduk kuruma sorun yok dediler bize bu şekilde yol alıyoruz hakkımızda hayırlısı olsun artik
sizin de hayırlı olsun, sizin kız mı erkek mi 1 sıra bekliyorsunuz sanırım, kaçla başladınız sıraya bide istanbul mu sizinde

Teşekkür ederim Ankara dan sıraya girdik biz kız erkek fark etmez dedik kız da çok sıra var dediler gerçekten de öyle kız sıramiz 106 galiba yanlış hatırlamıyorsam erkekte baya öndeyiz hayırlısı diyorum artık ilk sıraya girişimiz erkek 85 kiz da 136 yavaşta olsa ilerliyor sıra

Teşekkür ederim Ankara dan sıraya girdik biz kız erkek fark etmez dedik kız da çok sıra var dediler gerçekten de öyle kız sıramiz 106 galiba yanlış hatırlamıyorsam erkekte baya öndeyiz hayırlısı diyorum artık ilk sıraya girişimiz erkek 85 kiz da 136 yavaşta olsa ilerliyor sıra
hayırlısı inşallah bakalım bizim nasıl ilerleyecek 6 ay sonra belli olur ama bizimde erkekle kız yarı yarıya gibi büyük ihtimal erkek gelir diye düşünüyoruz, yavrularımız sağlıklı olsunda ne farkeder onları büyük sabırsızlıkla bekliyoruz

Selam herkese biz dün gorusmemizi yaptık Eylül'de son görüşmemizi yapıp onaylandık mi onaylanmadik mi öğreneceğiz inşallah. Merak ettiğim ne kadar sürede çıkıyor onaylanma kararı☺️

Günaydın Hanımlar, nasılsınız burası baya sessiz kalmış, evladına kavuşanlar arada yazsa ne güzel olur tabi vakitleri varsa, benim merak ettiğim ben çalışıyorum ve okuduğum kadarıyla resmi 2 ay kadar iznim var bu ücretli midir? Bu konuda net bilgi alamadım açıkçası daha evladım gelmediğinden sormadım da ilgili birime bilgisi olan var mıdır? yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.. Gününüz çok güzel geçsin
Merhaba evet 2 ay ücretli isterseniz de 6 ay ücretsiz izniniz var yasal olarak. 2 ay süre için çalışmasanız da ücret alıyorsunuz.

Selam herkese biz dün gorusmemizi yaptık Eylül'de son görüşmemizi yapıp onaylandık mi onaylanmadik mi öğreneceğiz inşallah. Merak ettiğim ne kadar sürede çıkıyor onaylanma kararı☺️
Harika haber hayırlı olsun, biz temmuz son haftası görüştük 1 hafta sonra izne ayrıldı o yüzden 7,8 gün sonra aradığımda onaylandığını mektubu yollamaları için talimat verdiğini söylemişti, 2 hafta sürmedi mektup eve geldi🙏🙏darısı başınıza inşallah

Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak kurumdan öğrendiğimiz sıra türkiye geneli mi oluyor yoksa bulunduğumuz il için mi geçerli bu sıra ?biz muracat ederken sehir belirtmedik turkiye geneli nere olursa olsun gidip bebeği alabilir dedik de

Arkadaşlar sizlere bi sorum olacak kurumdan öğrendiğimiz sıra türkiye geneli mi oluyor yoksa bulunduğumuz il için mi geçerli bu sıra ?biz muracat ederken sehir belirtmedik turkiye geneli nere olursa olsun gidip bebeği alabilir dedik
merhaba, benim bildiğim hangi şehirden başvuru yaptıysanız o şehir oluyor, bizde türkiye geneli kabul ettik ama o farklı bir şey diye biliyorum

Merhaba Arkadaşlar ;
Biz geçen hafta aradık kurumu ve kız bebekte 7 ye erkek bebekte ise 4 düşmüşüz Rabbim hayırlısını kolaylıkla güzellikle nasip etsin cümlemize acaba bebeğimizin odasını hazırlamak için erken mi?

Merhaba Arkadaşlar ;
Biz geçen hafta aradık kurumu ve kız bebekte 7 ye erkek bebekte ise 4 düşmüşüz Rabbim hayırlısını kolaylıkla güzellikle nasip etsin cümlemize acaba bebeğimizin odasını hazırlamak için erken mi?
Bence hiç erken değil başla bugünlerin heyecanını güzelliğini sonuna kadar sindire sindire yaşa ❤️ umarım bizlerde bu heyecanı en kısa zamanda yaşarız

Merhaba Arkadaşlar ;
Merhaba İzmir'de misiniz sizde süreciniz nasıl ne zaman başladı konuşabilir miyiz

Back