Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

kac yasındasınız ve hangı sehırdesınız ?

Tam 2,5 sene oldu yaaaa ne ses ne seda var offffff offfff icim daraliyor.Allahım lutfen yeter artık bizide gör

Biz 20 küsürlerde başlicaz inşallah. Bu günlere onay yazımız gelecek çok şükür. Postacının yolunu gözlüyorum

Ankara da sıra hiç ilerlemiyor. Üç seneden beri bekleyenler var. Başka şehirlerde bizden sonrakiler çoktan aldı yavrusunu büyütüyor. Gerçekten sabır taşı olduk artık
Eylerdoğandan haber varmı acaba en son 3. Sıradaydı.
Su gibi aksın diyoruz ama akmayı bırak bir kişi bile ilerlemiyor of off.

Allah yardımcınız olsun

topigi yeni buldum. geçmiş mesajları çok okumadim. ilk sayfayi okuyup yazıyorum. çok duygusal bir sayfa ve buradakiler de eminim çok duygusal insanlar. o yüzden baştan söyleyeyim lütfen yanlış anlayıp üzülmeyin. herkes son çare olarak evlat edinme diye bahsetmiş ama hiç son çare olarak görmeyip evlat edinmek isteyen ve ya edinen arkadaşlar var mı. ben dünyada zaten yeterince bebek olduğunu düşünüyorum. o yüzden biyolojik anne olmakta israrin da bir tür bencillik olduğunun farkındayım. anneligin dogurmakla babaligin da doyurmakla çok ilgili olduğunu da düşünmüyorum. ben bu şekilde evlat edinmek isterim ama cevreme de bir tür bu durumu kabullendirmek zorundayım. benim gibi düşünmüş çocuk dogurabilecegi halde evlat edinmiş olan var mi

Ben :)

Bennn :)) aslında büyük bir sorunumuz yok iki kere doğal yollarla hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Tüp bebek ile hamile kalma olasılığım yüksek ama doğurmak yerine bana ihtiyacı olan bir bebeğin annesi olmayı seçtim.

Aslında çoğumızun durumu tıbben doğuramamak değil zaten. Tedavi vb işlerin sonu yok illa doğurucam diyene :) kimimizin nedeni yok niye olmadığını dahi bilmiyoruz artık uğraşmıyoruz da. Benim eşim tamamen sizin gibi düşünüyor evlendiğimizden beri. Sonuçta onun düşündüğü noktaya geldik. Bize ihtiyacı olan bir sürü çocuk var. Çok şükür sağlıklıyız, eğitimliyiz, imkanlarımızda var. onlara kucak açmak, aile olmak, topluma bir insan kazandırmak çok değerli. Hele ki direk bu yola girenleri çok çok tebrik ediyorum. Umarım hepimiz hayalimizden de iyi ebeveynler oluruz.
Çevre işine gelince çevre herşeye fazla müdahil oluyor. Hayatımızın her alanını onlar yüzünden kısıtlamak zorunda kalıyoruz. Çocuğun olsa karışırlar, olmasa karışırlar, evlat edinsen karışırlar. Her konuda bir fikirleri oluyor malesef çevre benim çok umrumda değil. Anne baba kardeşler hariç hiç kimse benim hayatımda laf söyleyecek yerde değil. Çevremin sınırı belli :)) inşallah sizin için hersey çok güzel olur

Merhaba malesef hala bekliyorum artık hasta oldum beklemekten önümde 1 kişi kaldı benide bitirdi 33 ay bitmek üzere heran kalbim ağzımda gözüm kulağım telefonda çok uzun bir süreç bekliyor ANKARA da bekleyenleri hazır olun lütfen (

Merhaba malesef hala bekliyorum artık hasta oldum beklemekten önümde 1 kişi kaldı benide bitirdi 33 ay bitmek üzere heran kalbim ağzımda gözüm kulağım telefonda çok uzun bir süreç bekliyor ANKARA da bekleyenleri hazır olun lütfen (

Ankara kadar yavaş ilerleyen yok zaten galiba. Çok yaklaşmışsın ama 3,5 sene olmuş nerdeyse dile kolay cidden sabır istiyor. İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsın bizede umut olursun. bizimde 2,5 yıl olmak üzere daha çok zaman var bizlere malesef. Beklemek çok zor. Senden haber bekliyoruz bizü habersiz bırakma olur mu? Allah kolaylık versin hepimize.

evlat edindin mi canım. ne asamadasin şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…