Evet bir siteye daha baktım ABD vatandaşı olmalı diyor. Diğer yerler hakkında bilgi bulamadım.O siteyi ben de gördüm ama o fiyat ABD gibi ulkelerden ajans aracılığıyla evlat edinenler. Türkiye'de Esra Akkaya'ydı galiba, o Etiyopya'dan evlat edinmiş, bir de başka bir çifte rastladım. Oraya gidip bulmuşlar sanırım. Bir yerlere sormak lazım. Belki Etiyopya Konsolosluğu yardımcı olabilir.
Evet bir siteye daha baktım ABD vatandaşı olmalı diyor. Diğer yerler hakkında bilgi bulamadım.[/QUOTE
Hangi ulkede yaşıyorsun yurt dışında?
Hangi ülkede yaşıyorsun yurt dışında?Evet bir siteye daha baktım ABD vatandaşı olmalı diyor. Diğer yerler hakkında bilgi bulamadım.
MısırHangi ülkede yaşıyorsun yurt dışında?
Aaa, sen daha yakınmışşsın
Tabi ki, haberleşelim... İnşaallah bir şeyler buluruz.Aaa, sen daha yakınmışşsın, yeni bir şey öğrenirsek karşılıklı haber veririz o zaman buradan..
nayır nolamazzzz, ben de bakanlardanım, daha yeni başvuru yaptığım için henüz bekleme aşamasında olunca yazmıyorum, siz birşey yazarsanız bildiğim birşeyse yazıyorum sadece, ama gitmeyin biz yeni başvuranları bırakmayınnnn :)Mrb arkadaşlar . Niye kimse uğramaz oldu sayfamıza, ben her gün bakıyorum ama kimseden ses seda olmayınca ben de sessizce çıkıp gidiyorum . Kimse bir şey paylaşmaz oldu , artık ben de gelmeyi düşünmüyorum
Mrb arkadaşlar . Niye kimse uğramaz oldu sayfamıza, ben her gün bakıyorum ama kimseden ses seda olmayınca ben de sessizce çıkıp gidiyorum . Kimse bir şey paylaşmaz oldu , artık ben de gelmeyi düşünmüyorum
Bencede bu sayfa çok önemli benim watsap grubu war ordan paylaşıyoruz ama buraya muhakkak bakıyorum merak ediyorum herkesi benim sıram 5 umarım düşmüştür biraz Mayıs başında ararım heraldeDemekki hepimiz sessizce bakıp çıkıyoruz :) ondan yani... e o zaman bizde bitiyor yine. Hazırlıklar duygular çok şey var paylaşacak aslında. Canım burayı bırakmayalım. Eskilerden kimse girip yazmıyor zaten, kavuşan bırakıyor birsey diyemiyorum ama önceden böyle değildi. Herkes sessizliğe gömüldübizler bari bırakmayalım bu sayfa sürecte çok önemli.
Geçende demiştim canlandıralım diye, sözde vermiştim ama karsında birsey yazan olmayınca bırakıyorsun bir yerden sonra. Sen ankaradamıydın canım yanlışmı hatırlıyorum
Psikolojik testler yapıyorlar canım ve soruyorlar daha önce tedavi gördün mü diye. tedavini söylediğinde ne gibi sonuçları olur bilemiyorum. bir de haftada bir 4 hafta süresince idrar veriliyor. idrarının da temiz olması lazım. ilaçları bırakıp başvuru yapman da fayda var arkadaşım.kızlar Merhaba.benim için çok önemli bir soru sormak istiyorum.ben suan antidepresan kullanıyorum.daha yeni başladım.bi takım sorunlarım vardı psikolojik olarak.ben ilerde evlat edinme ya da koruyucu aile olmayı düşünüyorum.doktorum en fazla 1 sene sürebilecek bir tedavi olduğunu söyledi.benim merak ettiğim psikolojik tedavi görmem ve ilaç kullanmam ilerde evlat edinme ya da koruyucu aile olmam konusunda sorun çıkarıRMI.ilaçları bıraktıktan sonra başvurmak istiyorum zaten ama geçmişte bu takım şeyler sıkıntı olur mu
Psikolojik testler yapıyorlar canım ve soruyorlar daha önce tedavi gördün mü diye. tedavini söylediğinde ne gibi sonuçları olur bilemiyorum. bir de haftada bir 4 hafta süresince idrar veriliyor. idrarının da temiz olması lazım. ilaçları bırakıp başvuru yapman da fayda var arkadaşım.
Cnm hiç endişelenme hepimize olan şeyler bunlar. Doğru ve samimi olmanı tavdiye ederim. Tabiki şu anda gördüğün tedavini ihmal etme. Önemli olan evvela seyin iyi olman. Bu tip durumları psikiyatri heyet raporu alırken kurum dr ları zaten soruyo. Kendimden biliyorum bi sorun teşkil etmedi. :)) neticede hepimiz insanız ve kolay şeyler yaşamıyoruz. Dediğim gibi evvela kendinizi ihmal etmeyin. Bence harika bi anne olacaksınız . Sevgiler :))kızlar Merhaba.benim için çok önemli bir soru sormak istiyorum.ben suan antidepresan kullanıyorum.daha yeni başladım.bi takım sorunlarım vardı psikolojik olarak.ben ilerde evlat edinme ya da koruyucu aile olmayı düşünüyorum.doktorum en fazla 1 sene sürebilecek bir tedavi olduğunu söyledi.benim merak ettiğim psikolojik tedavi görmem ve ilaç kullanmam ilerde evlat edinme ya da koruyucu aile olmam konusunda sorun çıkarıRMI.ilaçları bıraktıktan sonra başvurmak istiyorum zaten ama geçmişte bu takım şeyler sıkıntı olur mu
Bir şey daha paylaşmak istedim. Evrak süreci ve görüşmeler o kadar uzun sürüyoki, bilhassa istanbuldaysanız. Çok yoğun. Yani ne kadar çabuk başvuırsanız. O kadar iyi yol alırsınız. Düşünün neredeyde altı yedi aydır uğraşıyorum daha sırada değilim :)) bide bebişler için bikaç sene belkide iki üç sene kavuşmak için beklemek gerekiyo. Bunlarıda değerlendirmek düşünmek istersiniz belki. Tekrar sevgiler :))Cnm hiç endişelenme hepimize olan şeyler bunlar. Doğru ve samimi olmanı tavdiye ederim. Tabiki şu anda gördüğün tedavini ihmal etme. Önemli olan evvela seyin iyi olman. Bu tip durumları psikiyatri heyet raporu alırken kurum dr ları zaten soruyo. Kendimden biliyorum bi sorun teşkil etmedi. :)) neticede hepimiz insanız ve kolay şeyler yaşamıyoruz. Dediğim gibi evvela kendinizi ihmal etmeyin. Bence harika bi anne olacaksınız . Sevgiler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?