evlat acısı

Papatyamnm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.907
737
73
Hanımlar yüreğim yangın yeri.
Evlat hasreti ile yanan ben. Tedavi ile ilk defa gebe kaldım. En kaliteli embriyo transfer edildi tüp bebekte. Her şey 22. Haftaya kadar çok güzeldi. 22.haftada detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde ağır anomali çıktı. 24. Haftada cennet kuşu oldu yavrum.
Üç hafta olacak. Çok kötüyüm içim çayır çayır onu çok özlüyorum, tekmelerini çok özlüyorum. Ultrason fotoğrafları o kadar netti yüzü çok netti aklımdan çıkmıyor. Hayatım alt üst oldu. Belki daha anne olamayacağım olsamda bu yavrum başka o yavrum başka.
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yaşayanlar nasıl evlat acısı ile baş ediyor. Hayatlarınız nasıl devam ediyor. Gerçekten çok merak ediyorum. Yavrum benim aklımdan çıkmıyor. Boğazım düğüm düğüm sürekli ağlıyorum. Bugun mezarına gittim yavrumun. Minicik mezar Daha da kötü olduk.
Bundan sonraki hayatım normale döner mi ileri de bilmiyorum, sanki hiç normale dönmeyecek gibi.
6 aylık bebeğimi ölü doğurdum. Doğum acısını çektim doğurdum ama hastaneden kucağım boş çıktım. Öyle koydu ki, öyle ağladım ki hastanede insanlar sadece baktı sadece
Şimdi kaldım yavrum acım ve ben. Ne sabah oluyor ne günler geçiyor. Hayat çok basitleşti gözümde. Tadı tuzu kalmadı gibi.
Eşim sağolsun onun gücü ve varlığı sayesinde ayaktayım şu an.
Ben ne yapıcam nasıl hayat geçecek böyle bilmiyorum

Rabbim cennette kavuştursun.Yavrun sana şefaatçi olacak inşallah Rabbim peygamber sabrı versin kardeşim

Kuzum bnm yA uzulme nolur umudunu kesme bak gene hamile kalirsin bnm ablamda 8 senelik evliyken tup bebek yapti ve hemen dogal yolla kaldi sende ole olursin nolur uzulme

Ben canım oğlumu doğumdan 1 gün sonra kaybettim.Melek oldu güzel bebeğim.Ama rabbim ikizini bağışladı bize küvezde 25 gün kaldı.Şimdi her hareketinde oğlumu da görüyorum sanki.Allah sabır versin hepimize.Bayram geliyor oyunck aldım oğluma yanına giderken götürücem.Bu acıyı rabbim kimseye vermesin.Umarım rabbim size tekrar evlat verir ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.Yaşadığımız yangın asla geçmeyecek ama acıya alışacaksınız.ALLAH BİZE SABIR VERSİN.

Çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin. Kendinizi toparladığınızda yine olur hiç umutsuzluğa kapılmayın Allah çok büyük her zor sınavın bi mükâfatı olur elbet

Çok üzgünüm.. Geçecek demeyecgim ama alışacaksın. 9 ay önce 7 aylık ölü doğum yaptim.Hayatımız özleyerek devam ediyor .Şuan hic gecmeyecek gibi bogulmalarını hislerini öyle iyi anlıyorum ki.. Bende acımı burda paylaştım herkes öyle güzel acımı paylasti benimle ama ben teselli ediyorlar sandım hep gecmeyecek gibi geldi o anlarım. Lohusalıgın verdigi etkiyle ve acinin cok taze olmasi sebebiyle cok yogun yasiyorsun.En azindan bu kadar kötü olduğun süreci atlatacaksın buna inan. Zamana bırak üzül acını yaşa. Allah kalbine ferahlık versin.

Canım benim acını en derinden hissettim üç ay olucak bende 8 aylık ölü doğum yaptım.. geçmiyo kuzum geçmicekte hep kalıcak bi yerinde… nereye baksan hep aklında.. daha dün gibi üç ayım ağlamadan geçmiyo herşeyiyle alıştık o bizim canımız oldu.. ama sabret arkadaşım sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden yavrularımız melek oldu…

Merhaba güzel kardeşim biliyorum ki sana söylenen hiçbirşey senin acını hafifletmeyecek ,hiçbirşey hiçbirsöz böyle bir acının tesellisi olamaz.Ben de maalesef sağlıklı gelişmesine rağmen 27.haftada suyum geldiği için erken doğum yaptım bebeğimi yoğun bakıma aldılar Herşey güzel giderken onu ordan alıp evimize. Götürmeyi beklerken 1ay sonra enfeksiyon sebebiyle bebeğimiz vefat etti.Üzerinden 4 yıl geçti ama hala yazarken aynı acıyı yaşıyorum.Allah sabrını elbette verecek acın hafiflemiyor ama alışıyorsun bu acıyla yaşamaya .Şuan nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum Konuşmak dertleşmek istersen burdayımAllahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin sana ve bekleyen herkese inşallah

Rabbim sabrını versin inşallah. Cennetinde kavuştursun sizi. En kısa sürede sağlıklı bir yavruda teselli bulun hayırlısıyla.

Ben de kocamı kaybettim evlatlarım var küçükler babaları yok hep diyorlar evlat acısı çok zor neredeyse iyi ki kocan ölmüş evladın ölse hiç dayanamazdın ben ayakta durdukça eş acısını hafife alıyorlar bilmiyorum ki hangisi daha acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…