- 3 Nisan 2014
- 36.192
- 147.617
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ben de var. Ve ben de olmasına çok şaşırdı Dr. Çünkü akraba evliliği değil. Ve abimde yok. Bir ablamda yok. Normalde kızlarda görülme sıklığı çok düşük. Ayrıca akraba evliliği olması gerekiyor ama akraba değil annem ve babam. Bu hastalık bu kadar olmaza rağmen beni bulmuşken yüzde elli ihtimal çok yüksek geliyor anlıyor musunuzNasıl öğrendiniz bunu? Sizde de var mı bu hastalık?
Allah a dua ederken şart kosmaniza gerek yok şu olsun öbürü olmasada razıyım gibi. Kesinlikle kesinlikle doğru bişey yqpmiyorsunuz Allah in hazinesi vermekle eksilmez . Önce sakinlesin bebeğiniz iyi eğer gerçekten böyle bir rahatsızlığı varsa hayatını ona göre yaşamayı öğrenir .Lafı uzatmak istemiyorum. Cuma günü drum haberi verdi. O günden beri ruh gibiyim. Yüzde elli ihtimalle bebeğim hasta olacakmış. Tavuk karası hastalığı yaşı ilerledikçe görmesini kaybedebilir. Allah belamı versin dedim ilk öğrendiğimde benim günlerimden bu. Çok kötüyüm. Bebeğimle konuşur tekmelerini yakalamaya çalışırdım. Artık bebeğimin tekmelerine bile duyarsızlaştım. Onu böyle kabul etmemek değil. Ben zaten hastayım. Annem yaşlı babam yok. Eşimin ailesi de yaşlı. Kim nasıl bakıcak oğluma ilerde eğer öyle olursa. Eğer ki hasta olursa gerçekten dayanamam. Yoksulluk çektim babasıxlık çektim sevgililerim beni kullandı yeri geldi ama bu çok ağır bir imtihan kaldıramam. Bir dua söyleyin bişey söyleyin. Allah'ım diyorum yeter ki o sağlıklı doğsun ben doğumda olsem bile olur ama nolur ons bi zarar gelmesin
O benim bu arada. Okudum PDR mezunuyum.Öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Benim oğlum da doğuştan katarakt varmis 9 aylikken öğrendik ve ameliyat oldu, görme kaybı var mı ne düzeyde bilemiyoruz ancak büyüyünce anlayabiliriz dedi doktor şuan 19 aylık lens kullanıyoruz ve 9 yaşına kadar kapama tedavisi yapicaz
1- erkenden öğrenmeniz önemli çünkü ona gore hazırlıklı olabilirsiniz, biz doğduktan 9 ay sonra öğrendik
2- belki böyle bir rahatsızlığı olmayacak, hele bir hayırlısıyla kucağınıza alın
3- dünyanın sonu değil Alla dert verip dermansız bırakmasın, tip her geçen gün ilerliyor
4- bu hastalığı yaşayan bir arkadaş burda koni açmıştı, kız okumuş psikolog olmuş evlenmiş ve şuan hamile kv kp ile ilgili bir konu açmıştı ona bakın isterseniz
Bebeğim sağlıklı olsun yeter ki ben ölmeye bile razıyım dedim. Evet yanlış ama insan çaresizlikle ne dediğini bilmiyor. Adak adadım dua ediyorum ama bilmiyorum. Daha ne yapabilirim ki.Allah a dua ederken şart kosmaniza gerek yok şu olsun öbürü olmasada razıyım gibi. Kesinlikle kesinlikle doğru bişey yqpmiyorsunuz Allah in hazinesi vermekle eksilmez . Önce sakinlesin bebeğiniz iyi eğer gerçekten böyle bir rahatsızlığı varsa hayatını ona göre yaşamayı öğrenir .
Allah sizin de bebeğinizi sağlığına kavuştursun inşallah.Öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Benim oğlum da doğuştan katarakt varmis 9 aylikken öğrendik ve ameliyat oldu, görme kaybı var mı ne düzeyde bilemiyoruz ancak büyüyünce anlayabiliriz dedi doktor şuan 19 aylık lens kullanıyoruz ve 9 yaşına kadar kapama tedavisi yapicaz
1- erkenden öğrenmeniz önemli çünkü ona gore hazırlıklı olabilirsiniz, biz doğduktan 9 ay sonra öğrendik
2- belki böyle bir rahatsızlığı olmayacak, hele bir hayırlısıyla kucağınıza alın
3- dünyanın sonu değil Alla dert verip dermansız bırakmasın, tip her geçen gün ilerliyor
4- bu hastalığı yaşayan bir arkadaş burda koni açmıştı, kız okumuş psikolog olmuş evlenmiş ve şuan hamile kv kp ile ilgili bir konu açmıştı ona bakın isterseniz
Ettiğiniz dualara dikkat edin kabul olup olmayacağını bilemezsiniz hastalık her zaman başa gelebilir doğduktan 10 sene sonra hasta olmayacağı ne malum sizin hasta olmayacaginz ne malum size bişey olursa çocuğunuz hasta olursa kim bakacak ona diyorsunz ee kim bakacak küçücük bebeğe böyle güzel günlerde güzel dualar edin...Lafı uzatmak istemiyorum. Cuma günü drum haberi verdi. O günden beri ruh gibiyim. Yüzde elli ihtimalle bebeğim hasta olacakmış. Tavuk karası hastalığı yaşı ilerledikçe görmesini kaybedebilir. Allah belamı versin dedim ilk öğrendiğimde benim günlerimden bu. Çok kötüyüm. Bebeğimle konuşur tekmelerini yakalamaya çalışırdım. Artık bebeğimin tekmelerine bile duyarsızlaştım. Onu böyle kabul etmemek değil. Ben zaten hastayım. Annem yaşlı babam yok. Eşimin ailesi de yaşlı. Kim nasıl bakıcak oğluma ilerde eğer öyle olursa. Eğer ki hasta olursa gerçekten dayanamam. Yoksulluk çektim babasıxlık çektim sevgililerim beni kullandı yeri geldi ama bu çok ağır bir imtihan kaldıramam. Bir dua söyleyin bişey söyleyin. Allah'ım diyorum yeter ki o sağlıklı doğsun ben doğumda olsem bile olur ama nolur ons bi zarar gelmesin
Peki Allah o duanizi kabul etse oğlunuzun siz olmadan hayatının daha iyi mi olacağını düşünüyorsunuz. Dua edin ama doğru dualar edin ve durum neylesinceye kadar kendinizi harap etmeyinBebeğim sağlıklı olsun yeter ki ben ölmeye bile razıyım dedim. Evet yanlış ama insan çaresizlikle ne dediğini bilmiyor. Adak adadım dua ediyorum ama bilmiyorum. Daha ne yapabilirim ki.
Mütemadiyenüzgün değil mütemadiyenumutlu diye nickini değiştirerek başla önce.Bardağın yarısı doluyken yarısı boş demeyi tercih etmeyi bırakmalısın.Daha ne olduğu bile belli değilken kendini bırakman anneler gününde bir anne adayına yakışmıyor.Çünkü her bebek güçlü bir anneyi hak eder.Dua et bol bol.Dilerim bebeğin sağlıkla dünyaya gelir.Lafı uzatmak istemiyorum. Cuma günü drum haberi verdi. O günden beri ruh gibiyim. Yüzde elli ihtimalle bebeğim hasta olacakmış. Tavuk karası hastalığı yaşı ilerledikçe görmesini kaybedebilir. Allah belamı versin dedim ilk öğrendiğimde benim günlerimden bu. Çok kötüyüm. Bebeğimle konuşur tekmelerini yakalamaya çalışırdım. Artık bebeğimin tekmelerine bile duyarsızlaştım. Onu böyle kabul etmemek değil. Ben zaten hastayım. Annem yaşlı babam yok. Eşimin ailesi de yaşlı. Kim nasıl bakıcak oğluma ilerde eğer öyle olursa. Eğer ki hasta olursa gerçekten dayanamam. Yoksulluk çektim babasıxlık çektim sevgililerim beni kullandı yeri geldi ama bu çok ağır bir imtihan kaldıramam. Bir dua söyleyin bişey söyleyin. Allah'ım diyorum yeter ki o sağlıklı doğsun ben doğumda olsem bile olur ama nolur ons bi zarar gelmesin
Bu kübadaki tedavi fiyatı ne kadar.Tamam ilerde kör olma ihtimali var ama şimdi bile size de söylemiştim kübada tedavi var en azından durduruyorlar hastalığı bebeğiniz olup büyüyünceye kadar tedavi bulunmuş olur hayatınızı drama etmeye bayılıyorsunuz
Zaten kesin degilmis neden kendinizi böyle paraliyorsunuz. İyi seyler düsünün ve dua edin. Ayrica bir arkadasimin ailesinde pek cok kisede vardi bu hastalik. Arkadasim kamuda mufettis, ablasi kamuda üst düzey yönetici, annesi görmeden örgü falan örüyor görenden bir farki yok. Saglikli dogan bebeklerin de ömür boyu saglikli ve engelsiz yasayacaginin bir garantisi yok. Bu arada sizinki kesin degilmis ama benim cocuguma doktorlar %100 hasta diyor. Bu da bizim sinavimiz. Tedavisini doktorunu arastirip dua ediyorum. Mesajimi okuyanlardan da ricam, lütfen bizim icin dua edin.
Annen babam uzaktan akraba demiştin bana uzak yakın çok farketmiyor akraba olmak yetiyor maalesefBen de var. Ve ben de olmasına çok şaşırdı Dr. Çünkü akraba evliliği değil. Ve abimde yok. Bir ablamda yok. Normalde kızlarda görülme sıklığı çok düşük. Ayrıca akraba evliliği olması gerekiyor ama akraba değil annem ve babam. Bu hastalık bu kadar olmaza rağmen beni bulmuşken yüzde elli ihtimal çok yüksek geliyor anlıyor musunuz
Dolar üzerinden kübada gece körlüğü yazın bütünasraflar çıkıyorBu kübadaki tedavi fiyatı ne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?