Evladım hasta olabilirmiş

Hayır halamın gece körlüğü ileri dereceydi, ailede vardı ve kalıtsaldı, hatta 2 kızkardeşler ikisinde de var bu rahatsızlık, ayrıca karalar bağlamadan önce kök hücre ameliyatını araştırın, retina ameliyatı olarak da aratabilirsiniz, sağlık bakanlığı izniyle tavuk karası hastalığı olup da kök hücre ameliyatı olanlar var.
Kaldı ki yineliyorum doktorunuz %50 demiş, olabilir de olmayabilir de, doktorlara itibar ederim, mesleklerine saygım var ama onlar da insan bazen yanılabiliyorlar, kesinlikle zihinsel engelli doğacak denilen bebek sağlıklı doğdu, ölecek denen bebekler yaşadı, kardeşime bebekken ölecek denildi yaşıyor, ben anne karnında yaşadığım sorun nedeniyle babama eşin mi bebeğin mi diye tercih yaptırılmak zorunda kalan bir çocuğum, babam haklı olarak annemi seçmiş ama bakın bugün yaşıyorum ve 47 yaşındayım.
Ek olarak doğum doktorunuzla görüşün, A vitamini eksiğiniz mi var bir tahlil yapılsın, göz hastalıklarının bir kısmı A vitamini eksikliğinden kaynaklanır, tavuk karası da bunlardandır, doktorunuz onaylıyor ve uygun görüyorsa A vitamini takviyesi yapın, özellikle havuç suyunu tüketip tüketemeyeceğinizi sorun, gebeler için faydalı ama yine de doktor onaylamadan kimse kullansın istemem, içindeki etken madde ortaya çıksın ve daha fazla etki etsin istiyorsanız havuç suyu içine bir çay kaşığı kadar gerçek zeytinyağı koyup için.

Hayır halamın gece körlüğü ileri dereceydi, ailede vardı ve kalıtsaldı, hatta 2 kızkardeşler ikisinde de var bu rahatsızlık, ayrıca karalar bağlamadan önce kök hücre ameliyatını araştırın, retina ameliyatı olarak da aratabilirsiniz, sağlık bakanlığı izniyle tavuk karası hastalığı olup da kök hücre ameliyatı olanlar var.
Kaldı ki yineliyorum doktorunuz %50 demiş, olabilir de olmayabilir de, doktorlara itibar ederim, mesleklerine saygım var ama onlar da insan bazen yanılabiliyorlar, kesinlikle zihinsel engelli doğacak denilen bebek sağlıklı doğdu, ölecek denen bebekler yaşadı, kardeşime bebekken ölecek denildi yaşıyor, ben anne karnında yaşadığım sorun nedeniyle babama eşin mi bebeğin mi diye tercih yaptırılmak zorunda kalan bir çocuğum, babam haklı olarak annemi seçmiş ama bakın bugün yaşıyorum ve 47 yaşındayım.
Evet böyle istisnalar da olabiliyor haklısınız. Teşekkür ederim aslında biraz daha iyiyim.

Lafı uzatmak istemiyorum. Cuma günü drum haberi verdi. O günden beri ruh gibiyim. Yüzde elli ihtimalle bebeğim hasta olacakmış. Tavuk karası hastalığı yaşı ilerledikçe görmesini kaybedebilir. Allah belamı versin dedim ilk öğrendiğimde benim günlerimden bu. Çok kötüyüm. Bebeğimle konuşur tekmelerini yakalamaya çalışırdım. Artık bebeğimin tekmelerine bile duyarsızlaştım. Onu böyle kabul etmemek değil. Ben zaten hastayım. Annem yaşlı babam yok. Eşimin ailesi de yaşlı. Kim nasıl bakıcak oğluma ilerde eğer öyle olursa. Eğer ki hasta olursa gerçekten dayanamam. Yoksulluk çektim babasıxlık çektim sevgililerim beni kullandı yeri geldi ama bu çok ağır bir imtihan kaldıramam. Bir dua söyleyin bişey söyleyin. Allah'ım diyorum yeter ki o sağlıklı doğsun ben doğumda olsem bile olur ama nolur ons bi zarar gelmesin
Şuan hastalığı devam ediyormu bir önerim var sana sülük yaptır ama her sülük deil suligun çeşitleri var benim yigenimle yaptiroyoruz fakat bir yıl boyunca devam edeceğiz az olmakla birlikte biraz gözünde acilmalar oldu bana ulaş istersen canım

Lafı uzatmak istemiyorum. Cuma günü drum haberi verdi. O günden beri ruh gibiyim. Yüzde elli ihtimalle bebeğim hasta olacakmış. Tavuk karası hastalığı yaşı ilerledikçe görmesini kaybedebilir. Allah belamı versin dedim ilk öğrendiğimde benim günlerimden bu. Çok kötüyüm. Bebeğimle konuşur tekmelerini yakalamaya çalışırdım. Artık bebeğimin tekmelerine bile duyarsızlaştım. Onu böyle kabul etmemek değil. Ben zaten hastayım. Annem yaşlı babam yok. Eşimin ailesi de yaşlı. Kim nasıl bakıcak oğluma ilerde eğer öyle olursa. Eğer ki hasta olursa gerçekten dayanamam. Yoksulluk çektim babasıxlık çektim sevgililerim beni kullandı yeri geldi ama bu çok ağır bir imtihan kaldıramam. Bir dua söyleyin bişey söyleyin. Allah'ım diyorum yeter ki o sağlıklı doğsun ben doğumda olsem bile olur ama nolur ons bi zarar gelmesin
Yüzde yüz sağlıklı doğan bebekler de yaşı ilerleyince görme duyusunu kaybedebilir. Evet üzücü bir durum ama bu kadar da ağır laflar edilecek birşey yok bir kendinize gelin. Kuzenimin hiçbir sağlık problemi yoktu bir yıl içinde kör oldu 40 lı yaşlardaydı. Ölmedi yaşıyor hatta çoğu insandan daha mutlu yaşıyor. Her an başımıza herşey gelebilir. Sadece %50lik bir ihtimal için şuan bebeğe stres yüklüyorsunuz. Dua edin teslim olun rahat olun. Kontrolünüzü kaybetmişsiniz

O benim bu arada. Okudum PDR mezunuyum.
Merhabalar dediginiz göz tembeligi oluyor sanirim 1 gözüm%10 görüyor diğer gözümde gittikce kötulesiyor dogdugumda farkedilmemis ben liseye gevince farkettim ama is isten gecti suan ySim cok genç 22 yaşındayım ama kendimi cok kotu hissediyirum bszende buns şükür diyorum ama geç kalinmasina çok kiziyorum ya ileride göremezsem diye. üstelik evliyim belki Allah nasip ederse çocugumdsda boyle bir durum söz konusu olacak herşeye şükür enazındsn gözlükle görebiliyorum dtrafima baktigimdan birsuru kisi gözlük kullanıyor yapilabimecek hic bisi yok ustelik göz tansyonum da sınırdaymıs çok ağrıyorlar yanıyorlar 🤷‍♀️

Sevgili anne adayi,
Muhtemelen hormonlarindan oturu fazla hassasiyet hissediyorsun ve bu bakis acini da etkiliyor. Lutfen hemen negatif dusunup kotu senaryolarla kendini uzme. Kim bebegine kiyabilir ki? Uzulmekte haklisin ancak kendini bu uzuntuye hapsetme.. Benim annem kardesime 2 aylik hamileyken hamile oldugundan habersiz tomografiye girdi. Bir hafta sonra da hamile oldugunu ogrendi. Doktor tomografinin cok ciddi bir radyasyon derecesi oldugunu, bebegin yuzde 99 sakat olacagini ve bebegi kesinlikle aldirmasi gerektigini soyledi. Tabi biz ailece yikildik, uc farkli doktora daha gitti annem ve hepsi ayni seyleri tekrar etti. Annem ve babam icin aldirmak diye bir sey soz konusu olmadigi icin Allah'a siginip tevekkul ettiler. Cunku saglikli dunyaya gelip yasamaya devam etsek de hayatta hic bir seyin garantisi yok, ben simdi kapidan disari ciksam yolda kaza gecirmeyecegimin sakat kalmayacagimin bir garantisi yok.. Tabii ki kardesim sapasaglam dogdu, simdi 10 yasinda cok akilli cok yetenekli civil civil bir kiz cocugu :) Pozitif dusun ve eger inancli biriysen Allah'a sigin. Bu hayat hepimizin iyi kotu bizi nelerin bekledigini bilmedigimiz bir surec ve elimizde olan her anin her tecrubenin kiymetini bilerek gecirmek, ogrenmek ve hep pozitif olmak gerek. Kolayliklar diliyorum sana

%50 demisler hem belkide degil uzulmeyin iyi ihtimali dusunun lutfen rabbim saglikla sizi birbirinize bagislasin. Guzel gunler gorun evladinizla

Back
X