- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Çocuğumu ben hasta etmişim gibi hissediyorum çünkü.Hamilesin nasil öyle bela okuyosun
Güzel şeyler dile.Allah korusun insaAllah bişeyi yoktur
Nolur siz de dua edin.Nasıl anlaşılmış o hastalık hiç birimizin sağlık garantisi yok ki bol bol dua edelim şu mübarek günlerde içini ferah tut
Biliyorum tabi ki. Ama insan bebeği olunca söz konusu kişi ne yaptığını bilemiyo.Yahu şu mübarek günde nasıl cümleler bunlar.
Yüzde elli ihtimalle zaten sağlam doğurma ihtimalimiz. Veya hepimizin yaşaması/ölmesi,veya her an hastalıklarla boğuşmamız...
Bana %100 ihtimal verirmisin?
Sağlam derler doğumda nefes alamaz al sana imtihan,
Hasta derler sapasağlam çıkar bebek.
Biraz neyi, hangi fiili duaları ettiğimize dikkat etsek aslında Evren’de ona göre cevap verecek bize.
Lafı uzatmak istemiyorum. Cuma günü drum haberi verdi. O günden beri ruh gibiyim. Yüzde elli ihtimalle bebeğim hasta olacakmış. Tavuk karası hastalığı yaşı ilerledikçe görmesini kaybedebilir. Allah belamı versin dedim ilk öğrendiğimde benim günlerimden bu. Çok kötüyüm. Bebeğimle konuşur tekmelerini yakalamaya çalışırdım. Artık bebeğimin tekmelerine bile duyarsızlaştım. Onu böyle kabul etmemek değil. Ben zaten hastayım. Annem yaşlı babam yok. Eşimin ailesi de yaşlı. Kim nasıl bakıcak oğluma ilerde eğer öyle olursa. Eğer ki hasta olursa gerçekten dayanamam. Yoksulluk çektim babasıxlık çektim sevgililerim beni kullandı yeri geldi ama bu çok ağır bir imtihan kaldıramam. Bir dua söyleyin bişey söyleyin. Allah'ım diyorum yeter ki o sağlıklı doğsun ben doğumda olsem bile olur ama nolur ons bi zarar gelmesin
Evet bunun farkındayım. Aslında tüp bebekle gen analizi yapılıp sağlıklı olması sağlanabilirmiş sanırım ama bu sadece doğana kadar doğduktan sonra ne olacağıno bilemeyiz. Ama nasıl desem ben sağlıklı olsam yine her türlü arkasında dururum. Çok endişeleniyor um onun için. Kendim biliyorum çünkü neler çektim bebeğim bunlardan birini bile çekse kahrolurum.Hangimizin sağlıklı kalma ve sağlıklı doğum yapma garantisi var ki? Doktorunuz neye dayanarak böyle bir istatistik bir veri paylasti bilmiyorum ama belki de yanıldı ...
Ayrıca bakamam, demissiniz ama sağlam doğup sonradan da hasta olabilir bir insan Allah korusun
Güzel cümleler kurun lutfen
Nasıl öğrendiniz bunu? Sizde de var mı bu hastalık?Lafı uzatmak istemiyorum. Cuma günü drum haberi verdi. O günden beri ruh gibiyim. Yüzde elli ihtimalle bebeğim hasta olacakmış. Tavuk karası hastalığı yaşı ilerledikçe görmesini kaybedebilir. Allah belamı versin dedim ilk öğrendiğimde benim günlerimden bu. Çok kötüyüm. Bebeğimle konuşur tekmelerini yakalamaya çalışırdım. Artık bebeğimin tekmelerine bile duyarsızlaştım. Onu böyle kabul etmemek değil. Ben zaten hastayım. Annem yaşlı babam yok. Eşimin ailesi de yaşlı. Kim nasıl bakıcak oğluma ilerde eğer öyle olursa. Eğer ki hasta olursa gerçekten dayanamam. Yoksulluk çektim babasıxlık çektim sevgililerim beni kullandı yeri geldi ama bu çok ağır bir imtihan kaldıramam. Bir dua söyleyin bişey söyleyin. Allah'ım diyorum yeter ki o sağlıklı doğsun ben doğumda olsem bile olur ama nolur ons bi zarar gelmesin
Allah razı olsun gerçekten sizin de istediğiniz bir duanız varsa Allah hayırlısıyla kabul etsin.geçmiş olsun. umarım diğer yüzde ellilik ihtimal gerçek olur. oruçluyum dua edeceğim size ve bebeğinize
Benim ablam şu an görme engelli. Ben de ilerde öyle olabilirim. Ablam dışarı tek kesinlikle çıkamıyor. Evde temizlik yemek az buçuk yapabiliyor sadece. Markete gidemiyor. Biz yapıyoruz hep.En kötü ihtimal gerçekleşse ve bebeğiniz tavuk karası olsa hatta görme kabiliyetini kaybetse bile bu, ileride birilerinin bakımına muhtaç olacağı anlamına gelmez. Dünyada yığınla görme engelli insan her türlü yeteneğini ortaya çıkararak kendi kendine yeterek yaşıyor. Tamam insan bebeği tamamen sağlıklı olsun ister tabii ama bu kadar drama çıkarıp olayı arabeskleştirmeyin. Bebeğim bu hastalıkla doğarsa nasıl davranmalıyım nelere dikkat etmeliyim diye düşüneceğinize ileride ona kim bakar vay ben öleyim hallerine nasıl girebiliyorsunuz nasıl bu kadar sorun odaklı olabiliyorsunuz gerçekten inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?