evinizin modelini değiştiriyorsunuz eşiniz yardım edermii?

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
46
evet hanımlar malum bahar geldi
evinizin modelini eşyaların yerini vs.
birtakım değişiklikler yapmak
istiyorsunuz
eşiniz size yardım edermi?
yoksa bu tarz işleri gereksizmi bulur?:
1hug:

eşim bana ev işlerinde vakti oldukça yardım eder ama şu aralar çok geç geliyor
geçen gün odanın şeklini değiştirdim ben söyleyince farketti :çok üzgünüm:

Eşim canı sıkıldıkça evi değiştirir.Bu beni çok sinir ediyor.bazen en olmadık zamanda hadi televizyonu şöyle alalım koltukları şuraya koyalım diyor.fazla değişmekte iyi değil.tahtalar mahvoldu sürüklemekten.bide çok acelecidir kırldımı çizildimi önemli değil onun için değişsin yeter. benneyaptımki

evde model değişikliği yapmak gibi bir huyum olmadığı için öyle bi sorunumuz olmuyor
herşeyin yeri belli değiştirme gibi düşüncem olmadı hiç

benim eşim yok nişanlıyım ama babam çok kızar söylenir bu eşyalar böyle dursa olmuyomu der sürekli

Eşim hemen sıkılır bu tür işlerden, geçenlerde eşim yardım etmediği için mutfak masasının ayağı kırıldı, şimdi yaptırmak daha zor geldi ve neden yardım istemedin benden dedi!!!!!!!!!!!!!

Evimde herşey o kadar yerli yerindeki bir sehpanın yerini bile değiştirmeye müsait değil.
O yüzden sorun çıkmıyor.
Ama yardım istesem eminim reddetmez
yerimseniben

benım esım yardım eder degısıklıge bayılır oda benım gıbı

biz nadiren eşyaların yerini değiştiririz. yardım istersem eder.

o benden önce kalkışır böyle şeylere evde değişikliği sever kendisi de benden çok o ister değişilkiği :1rolleyes:

gecenlerde temizlik yaparken aklima esti hersein yerini degistirdim aksam esim eve gelince cok begendi simdide rengini degistirmek istiyorum önce bir renkte kara kilayim boya ve dekorasyon isini hep esim halleder seve seve yapar sagolsun

ben çok çabuk sıkılır:icecream: çok sıklıkta evin şeklini değiştiririm.şimdiye kadar hiç yardım istemedim eşimden eşim biraz ağırdır onu bekleyene kadar ben değiştiririm herşeyin yerini :dance:
eşim bazen sen bendende sıkılıp değiştirirsin diyor tatlicadiarzu

İkimizde bayılırız ev dekorasyonuna....
Sıkıldığımız zaman hemen geçeriz büyük keyifle iş başına...

yeni evli oldugum icin bana CICIM aylari yasiyorsunuz diyorlar simdilik her isimde yardimci olur... alisveris haric cunku hic sevmez caput (giyisi ) alisverisini ama herturlu seyde yardim ediyor :dance:

Evim çok dar bu yüzden değişiklik yapmak için fazla bir seçeneğim yok. Olsa da sanırım eşimden yardım istemezdim. Geçen gün tülleri yıkadım takıver dedim bitirmek bilmedi.
O yüzden o olmayınca daha iyi iş yapıyorum.

eşim bitanem sağolsun bana her konuda yardım eder kesinlikle şikayet etmez ortaklaşa bir hayatı paylaşıyoruz o bunun bilincinde

Eşim benden çok sever değişiklik yapmayı sağolsun..Şu aralar bütün eşyaları değiştirelim diyor da ben mani oluyorum..:))

benimki değişikliği çok sever ve çok titizdir ve bir okadarda ev işlerinde tembel geçenlerde evin planını değiştirdim çok beğendi bana çok yorulduğum için ertesi akşam elinde güllerle geldi çok mutlu oldum.yardıım etmez ama daha doğrusu ben onunla iş yapmayı sevmem kafama göre takılırım jestte yapar şimdi allahı var kocacığımın.

X