Yok canım ya okadrda deil bayadirda silmiyorum valla aslında altına bşey Sermek hiç aklıma gelmedi silip silip koyuyorum ama dedim gibi bayadrda silmedim bile
Helal olsun tebrik ediyorumSÜPERSİN
oy oy oyyyyyy
ne kadar güzel olmuş o keseler öyle, keşke azıcık dikiş işinden anlasam bende ama nerdeeeee tembel işi benimki, ben artık rendelemeden sabunu 6 ya falan bölüp keselere koyucam canımEki Görüntüle 1477986 Eki Görüntüle 1477985
Uğruna parmaklarımı doğradığım sabun keselerim bunlar da benimÇiçek kokan erkek mi olur diye eşimin dolaba lavantalı sabun almıştım diğer dolaplar mis çiçek
Rendeleyince daha bereketli oluyor daha çok alana koyabiliyorum diye rendeledim ben Baronesss. Kalıp haliyle bir tek banyoda duruyor.
kba arkadaşım senin durumunda olsam temizlik yapamam ben. Zaten sevmiyorum, hadi hadi ev mis gibi kokacak yaparsan diye kandırıyorum kendimi hep.
ne kadar güzel olmuş o keseler öyle, keşke azıcık dikiş işinden anlasam bende ama nerdeeeee tembel işi benimki, ben artık rendelemeden sabunu 6 ya falan bölüp keselere koyucam canım
hoş düzen kurmak ev işini kolaylaştırıyor aslında, yeni evinde bir kere kursan tatlım bi daha rahat edersin , ne yapalım deterjan kokmasada hava almış temiz ev kendini belli eder canımÖYLE YAPACAK BİŞEY YOK AMA BU DÜZENSİZ OLMAMA BAHANE OLAMAZ DİMİ
ahhahaha Baronesss bir sarı bez düşmanı da burda varhoş düzen kurmak ev işini kolaylaştırıyor aslında, yeni evinde bir kere kursan tatlım bi daha rahat edersin , ne yapalım deterjan kokmasada hava almış temiz ev kendini belli eder canım, en nefret ettiğim şeyler havasız kalmış oda,nemli kalmış çamaşır ve ıslak kalmış sarı bez kokusudur asla dayanamam
kapımdan giremezahhahaha Baronesss bir sarı bez düşmanı da burda var
Evimde bir tane bile yok, yine annemden gelsin: "sarı bezsiz ev mi olur"
O KADAR DİYOSUN YANİ :) EN GÜZELİ MİKROFİBER OLANLAR ..kapımdan giremez, Allahtan mikrofiberler çıktı da kurtulduk ,bi restoranda masayı sarı bezle sildiler diye yemeden kalkıp gitmişliğim vardır
kapımdan giremez, Allahtan mikrofiberler çıktı da kurtulduk ,bi restoranda masayı sarı bezle sildiler diye yemeden kalkıp gitmişliğim vardır
HAKLISIN ŞEKERİM BENDE ONUN İÇİN ÇABALIYORUM ESKİLERDEN FAZLALIKLARDAN KURTULMUŞKEN GÜZEL Bİ DÜZEN OLUŞTURAYIM DİYE..BAZI DOLAPLARIMA EK RAF FALAN YAPTIRIYORUM DAHA KULLANIŞLI OLSUN DAHA ÇOK YERİM OLSUN DİYE BAKALIM ..İNŞALLAH HAYAL ETTİĞİM GİBİ DE OLURhoş düzen kurmak ev işini kolaylaştırıyor aslında, yeni evinde bir kere kursan tatlım bi daha rahat edersin , ne yapalım deterjan kokmasada hava almış temiz ev kendini belli eder canım, en nefret ettiğim şeyler havasız kalmış oda,nemli kalmış çamaşır ve ıslak kalmış sarı bez kokusudur asla dayanamam
senin takıntı daha kötüymüş, bu süngeri yeni görüyorum canım ne farkı varBeni suyla temas edince dokusu mahvediyor dişlerin bir hoş olur ya gıcırdayıp. Mutfak süngerinde de mesela.
Eki Görüntüle 1478072 Bunu kullanamam dokununca gıcır gıcır düşününce bile mahvoluyor dişlerim.
Eki Görüntüle 1478073 Bir tek bu markanın bu şekilde olanıyla iş yapabiliyorum
Hele çelik tel falanhiç kullanamıyorum o yüzden tepsilerimi falan hemen sıcağıyla fırçalayıp yıkarım.
ay evet canım ya mümkün olduğunca raf eklet o kadar çok eşya alıyorki o raflar çok rahat edersin üst üste görüntü olmazHAKLISIN ŞEKERİM BENDE ONUN İÇİN ÇABALIYORUM ESKİLERDEN FAZLALIKLARDAN KURTULMUŞKEN GÜZEL Bİ DÜZEN OLUŞTURAYIM DİYE..BAZI DOLAPLARIMA EK RAF FALAN YAPTIRIYORUM DAHA KULLANIŞLI OLSUN DAHA ÇOK YERİM OLSUN DİYE BAKALIM ..İNŞALLAH HAYAL ETTİĞİM GİBİ DE OLUR
kapımdan giremez, Allahtan mikrofiberler çıktı da kurtulduk ,bi restoranda masayı sarı bezle sildiler diye yemeden kalkıp gitmişliğim vardır
O KADAR DİYOSUN YANİ :) EN GÜZELİ MİKROFİBER OLANLAR ..
Oluklu sünger diye geçiyor, arkası öyle yeşil tel gibi değil kumaşımsı mı desemsenin takıntı daha kötüymüş, bu süngeri yeni görüyorum canım ne farkı var
Hoşgeldin damlacikolataBende geldim...bu aralar iyice serdim az biraz gaza geleyim burda bari:)
MUTFAK İÇİN OLAN BEZİ DAHA ÖNCE FARKETMEMİŞTİM REYONLARDA BU H.SONU BAKAYIM BEN :) ESKİDEN DAKİKALARCA KALIRDIM Bİ REYONDA ŞİMDİ HOPPP AL ÇIK..ESKİ HALİME DÖNEBİLMEM LAZIM ACİLENEki Görüntüle 1478087 Bunu kullanıyorum mutfakta çok memnunum. Siz hangilerinden memnunsunuz?
Oluklu sünger diye geçiyor, arkası öyle yeşil tel gibi değil kumaşımsı mı desemTarif edemedim ama benim için en önemli özelliği dişlerimi gıcırdatmaması
Bende geldim...bu aralar iyice serdim az biraz gaza geleyim burda bari:)
Hoşgeldin damlacikolata
Giriş bedeli olarak dolapları toplayınca buraya yükleyeceğin fotoğrafları alıyoruz
canım ben de bu bezden kullanıyorum ve çok memnunum arkası tırtıklı olduğu için çok güzel temizliyo, bi de bim ve a101 deki mikrofiber bezleri kullanıyorum (pembe olanı hariç mavi-sarı -pembe karışık 5 li pakette oluyo pembesi 1 tane olanı seçip onu direk çöpe atıyorum çok renk veriyo da)Eki Görüntüle 1478087 Bunu kullanıyorum mutfakta çok memnunum. Siz hangilerinden memnunsunuz?
Oluklu sünger diye geçiyor, arkası öyle yeşil tel gibi değil kumaşımsı mı desemTarif edemedim ama benim için en önemli özelliği dişlerimi gıcırdatmaması
MUTFAK İÇİN OLAN BEZİ DAHA ÖNCE FARKETMEMİŞTİM REYONLARDA BU H.SONU BAKAYIM BEN :) ESKİDEN DAKİKALARCA KALIRDIM Bİ REYONDA ŞİMDİ HOPPP AL ÇIK..ESKİ HALİME DÖNEBİLMEM LAZIM ACİLEN