Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

ne kadar güzel olmuş o keseler öyle, keşke azıcık dikiş işinden anlasam bende ama nerdeeeee tembel işi benimki, ben artık rendelemeden sabunu 6 ya falan bölüp keselere koyucam canım

Eklentiler

• 49343.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 258
ne kadar güzel olmuş o keseler öyle, keşke azıcık dikiş işinden anlasam bende ama nerdeeeee tembel işi benimki, ben artık rendelemeden sabunu 6 ya falan bölüp keselere koyucam canım

Amaan koksun da ha o türlü ha bu türlü.Aslında şimdi aklıma geldi. Deterjan olarak kullanılan Hacı Şakir granül lavantalı sabunu da koyabilirdim rendelememe gerek kalmadan. Belki bir dahaki sefere

ÖYLE YAPACAK BİŞEY YOK AMA BU DÜZENSİZ OLMAMA BAHANE OLAMAZ DİMİ
hoş düzen kurmak ev işini kolaylaştırıyor aslında, yeni evinde bir kere kursan tatlım bi daha rahat edersin , ne yapalım deterjan kokmasada hava almış temiz ev kendini belli eder canım, en nefret ettiğim şeyler havasız kalmış oda,nemli kalmış çamaşır ve ıslak kalmış sarı bez kokusudur asla dayanamam

ahhahaha Baronesss bir sarı bez düşmanı da burda var
Evimde bir tane bile yok, yine annemden gelsin: "sarı bezsiz ev mi olur"

ahhahaha Baronesss bir sarı bez düşmanı da burda var
Evimde bir tane bile yok, yine annemden gelsin: "sarı bezsiz ev mi olur"
kapımdan giremez , Allahtan mikrofiberler çıktı da kurtulduk ,bi restoranda masayı sarı bezle sildiler diye yemeden kalkıp gitmişliğim vardır

Reactions: kba
kapımdan giremez , Allahtan mikrofiberler çıktı da kurtulduk ,bi restoranda masayı sarı bezle sildiler diye yemeden kalkıp gitmişliğim vardır

Beni suyla temas edince dokusu mahvediyor dişlerin bir hoş olur ya gıcırdayıp. Mutfak süngerinde de mesela.
Bunu kullanamam dokununca gıcır gıcır düşününce bile mahvoluyor dişlerim.
Bir tek bu markanın bu şekilde olanıyla iş yapabiliyorum
Hele çelik tel falan hiç kullanamıyorum o yüzden tepsilerimi falan hemen sıcağıyla fırçalayıp yıkarım.

HAKLISIN ŞEKERİM BENDE ONUN İÇİN ÇABALIYORUM ESKİLERDEN FAZLALIKLARDAN KURTULMUŞKEN GÜZEL Bİ DÜZEN OLUŞTURAYIM DİYE..BAZI DOLAPLARIMA EK RAF FALAN YAPTIRIYORUM DAHA KULLANIŞLI OLSUN DAHA ÇOK YERİM OLSUN DİYE BAKALIM ..İNŞALLAH HAYAL ETTİĞİM GİBİ DE OLUR

senin takıntı daha kötüymüş, bu süngeri yeni görüyorum canım ne farkı var

ay evet canım ya mümkün olduğunca raf eklet o kadar çok eşya alıyorki o raflar çok rahat edersin üst üste görüntü olmaz

O KADAR DİYOSUN YANİ :) EN GÜZELİ MİKROFİBER OLANLAR ..

Bunu kullanıyorum mutfakta çok memnunum. Siz hangilerinden memnunsunuz?

senin takıntı daha kötüymüş, bu süngeri yeni görüyorum canım ne farkı var
Oluklu sünger diye geçiyor, arkası öyle yeşil tel gibi değil kumaşımsı mı desem Tarif edemedim ama benim için en önemli özelliği dişlerimi gıcırdatmaması

MUTFAK İÇİN OLAN BEZİ DAHA ÖNCE FARKETMEMİŞTİM REYONLARDA BU H.SONU BAKAYIM BEN :) ESKİDEN DAKİKALARCA KALIRDIM Bİ REYONDA ŞİMDİ HOPPP AL ÇIK..ESKİ HALİME DÖNEBİLMEM LAZIM ACİLEN

canım ben de bu bezden kullanıyorum ve çok memnunum arkası tırtıklı olduğu için çok güzel temizliyo, bi de bim ve a101 deki mikrofiber bezleri kullanıyorum (pembe olanı hariç mavi-sarı -pembe karışık 5 li pakette oluyo pembesi 1 tane olanı seçip onu direk çöpe atıyorum çok renk veriyo da)
cam ocak için mikrofiber sünger bulaşık için de scotch brite ın var yeşil bişey fotolarını ekledim

Eklentiler

• 31173370_large.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 194
  • Parex_Mikrrofiber_Sunger_2li-600x600.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 184
MUTFAK İÇİN OLAN BEZİ DAHA ÖNCE FARKETMEMİŞTİM REYONLARDA BU H.SONU BAKAYIM BEN :) ESKİDEN DAKİKALARCA KALIRDIM Bİ REYONDA ŞİMDİ HOPPP AL ÇIK..ESKİ HALİME DÖNEBİLMEM LAZIM ACİLEN

Bende ara ara eşimi 5m migrosa götürüyorum. Veriyorum listeyi eline, bunlar alınacak diye. Bende o güzelim kooskocaman temizlik reyonunda tek tek yumuşatıcı kokluyorumYumuşatıcılaar Yüzey temizleyicileer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…