Metodlar pratik bilgiler.. Bizde olduğu kadar ne sorarsan ne istersen cevaplamaya çalışırızHosbuldum..kizlar. toplanacak cekmecelerim var salonda ama dolaplar idare ediyor simdilik. Eklerim fotolarini.
canım ben de bu bezden kullanıyorum ve çok memnunum arkası tırtıklı olduğu için çok güzel temizliyo, bi de bim ve a101 deki mikrofiber bezleri kullanıyorum (pembe olanı hariç mavi-sarı -pembe karışık 5 li pakette oluyo pembesi 1 tane olanı seçip onu direk çöpe atıyorum çok renk veriyo da)
cam ocak için mikrofiber sünger bulaşık için de scotch brite ın var yeşil bişey fotolarını ekledim
Hosbuldum..kizlar. toplanacak cekmecelerim var salonda ama dolaplar idare ediyor simdilik. Eklerim fotolarini.
Metodlar pratik bilgiler.. Bizde olduğu kadar ne sorarsan ne istersen cevaplamaya çalışırızÖnceki sayfalara bakıp arkadaşlardan ilham almak serbest damlacikolataa
evet canım pembe kısmı önemliBakiyim bir dahaki sefere şu parex e ben de. Paket hâlinde alırken pembesiz alınacak, tamamdır
O RENKLİLERDE BENDE BÖLÜM BÖLÜM AYIRIYORUM MUTFAĞINKİ AYRI RENK DİĞER YERLER AYRI RENK..KARIŞMA İHTİMALİ PEK YOK AMA OLSUNevet canım pembe kısmı önemlibazı paketlerde pembe 2 tane oluyo onlara dikkat et muhakkak ama bezler güzel hemde büyük, tezgah dolap kapağı gibi geniş yüzey silmeye falan çok iyi oluyo şıppadanak bitiyor iş
ben evin diğer kısımlarınada kullanıyorum mavi mutfağın sarı banyonundur mesela
HelaalEn duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim. Eki Görüntüle 1478105
BUZDOLABI RAFLARINA ÖRTÜ ÖRTMEK ÇOK GÜZEL TEMİZ BİR GÖRÜNTÜ OLMUŞ AMA HAVA GEÇİŞLERİ AÇISINDAN PEK TAVSİYE EDİLMİYOR DİYE HİÇ KULLANMADIM..AMA ELİNE SAĞLIK TERTİP DÜZEN..TEBRİKLER:)En duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim. Eki Görüntüle 1478105
O kapitone örtülerKizlar bende onerilere acigim surayi soyle yap sunu al vs. Falan derseniz sevinirim.
ey maşallahEn duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim. Eki Görüntüle 1478105
İLK ÖNERİ BENDEN GELSİN O ZAMAN LAVABO ALTINDAKİ HAVLULARIN VARYA ŞEKERİM ONLARI SEPET İÇİNE FALAN KOYABİLİRSİN BELKİ BÖYLELİKLE BORULARLA FALAN TEMAS ETME İHTİMALİ KALKAR ORTADAN.. :)Kizlar bende onerilere acigim surayi soyle yap sunu al vs. Falan derseniz sevinirim.
BU ARADA DİĞER DOLAPLARDAKİ ÖRTÜLER FALAN ÇOK HOŞ..İYİ FİKİR ASLINDA NEDEN BENİM AKLIMA GELMEMİŞKİ BUNLAR :En duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim. Eki Görüntüle 1478105
canım tel raflı buzdolapları için dediğin doğru , cam raflılarda o sorun olmuyor diye biliyorum ama sen örtüyormusun dersen bende de yok benim elime gelir onlar sürekli, ben şöyle elimdekini hızlıca itince bişeye takılmıcak yerini bulacakBUZDOLABI RAFLARINA ÖRTÜ ÖRTMEK ÇOK GÜZEL TEMİZ BİR GÖRÜNTÜ OLMUŞ AMA HAVA GEÇİŞLERİ AÇISINDAN PEK TAVSİYE EDİLMİYOR DİYE HİÇ KULLANMADIM..AMA ELİNE SAĞLIK TERTİP DÜZEN..TEBRİKLER:)
O kapitone örtülerBuzdolabındaki o raf örtüleri
Mükemmel her şey. Şurayı şöyle yap diyeceğim tek şey, "damlacikolata noolur gel benim evi de böyle yap", olur
AÇIKCASI Bİ FİKRİM YOK SORUN OLUP OLMAMA KONUSUNDA AMA TVDE TASARRUFLA İLGİLİ BİŞEYLER İZLİYORDUM O ZAMAN GÖSTEREREK ANLATIYOLARDI ORDAN KALMIŞ AKLIMDA..YOKSA TEMİZLİK AÇISINDAN O RAFI ÇIKAR TEMİZLE KURUT TEKRAR TAK YERİNE EMİNİM DAHA KOLAYDIR VE DAHA TEMİZDİR :)canım tel raflı buzdolapları için dediğin doğru , cam raflılarda o sorun olmuyor diye biliyorum ama sen örtüyormusun dersen bende de yok benim elime gelir onlar sürekli, ben şöyle elimdekini hızlıca itince bişeye takılmıcak yerini bulacak
KIZIM SANA SÖYLÜYORUM GELİNİM SEN ANLA DİYE ÜZERİME ALINSAM MI ACEP :)bendimahi gör göör kimse nazlanmıyor arkadaşım şak şak fotoğrafları yapıştırıyor nerede kaldı seninkiler
BUZDOLABI RAFLARINA ÖRTÜ ÖRTMEK ÇOK GÜZEL TEMİZ BİR GÖRÜNTÜ OLMUŞ AMA HAVA GEÇİŞLERİ AÇISINDAN PEK TAVSİYE EDİLMİYOR DİYE HİÇ KULLANMADIM..AMA ELİNE SAĞLIK TERTİP DÜZEN..TEBRİKLER:)
O kapitone örtülerBuzdolabındaki o raf örtüleri
Mükemmel her şey. Şurayı şöyle yap diyeceğim tek şey, "damlacikolata noolur gel benim evi de böyle yap", olur
Tesekkur ederim bu dolaplara etisemedi oglum daha elinin degdiklerini cekmedim oralarda cingeneler cadir kurmus durumda :)ey maşallahçocuklu evde bu nasıl düzen böyle önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım
onerin guzel canim degerlendiricem bunu. Hide tayinciyiz onun icin bu ara pek elim degesi yok hic biryere. Ne tarz bi sepet olabilir mesela dolabin eni dar biraz amaİLK ÖNERİ BENDEN GELSİN O ZAMAN LAVABO ALTINDAKİ HAVLULARIN VARYA ŞEKERİM ONLARI SEPET İÇİNE FALAN KOYABİLİRSİN BELKİ BÖYLELİKLE BORULARLA FALAN TEMAS ETME İHTİMALİ KALKAR ORTADAN.. :)
ay evet yaaaaa nerde bu kız bendimahiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnn sensiz buralar olmuyor arkadaşımbendimahi gör göör kimse nazlanmıyor arkadaşım şak şak fotoğrafları yapıştırıyor nerede kaldı seninkiler