Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Hosbuldum..kizlar. toplanacak cekmecelerim var salonda ama dolaplar idare ediyor simdilik. Eklerim fotolarini.
Metodlar pratik bilgiler.. Bizde olduğu kadar ne sorarsan ne istersen cevaplamaya çalışırız Önceki sayfalara bakıp arkadaşlardan ilham almak serbest damlacikolataa

Bakiyim bir dahaki sefere şu parex e ben de. Paket hâlinde alırken pembesiz alınacak, tamamdır

Hosbuldum..kizlar. toplanacak cekmecelerim var salonda ama dolaplar idare ediyor simdilik. Eklerim fotolarini.

Metodlar pratik bilgiler.. Bizde olduğu kadar ne sorarsan ne istersen cevaplamaya çalışırız Önceki sayfalara bakıp arkadaşlardan ilham almak serbest damlacikolataa

damlaçikolata yeni fikirlere de açığız tatlım

Bakiyim bir dahaki sefere şu parex e ben de. Paket hâlinde alırken pembesiz alınacak, tamamdır
evet canım pembe kısmı önemli bazı paketlerde pembe 2 tane oluyo onlara dikkat et muhakkak ama bezler güzel hemde büyük, tezgah dolap kapağı gibi geniş yüzey silmeye falan çok iyi oluyo şıppadanak bitiyor iş
ben evin diğer kısımlarınada kullanıyorum mavi mutfağın sarı banyonundur mesela

O RENKLİLERDE BENDE BÖLÜM BÖLÜM AYIRIYORUM MUTFAĞINKİ AYRI RENK DİĞER YERLER AYRI RENK..KARIŞMA İHTİMALİ PEK YOK AMA OLSUN

En duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim.

Eklentiler

• 20150402_162020.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 571
  • 20150402_161943.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 488
  • 20150402_161922.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 495
  • 20150402_161852.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 486
  • 20150402_161843.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 485
  • 20150402_161700.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 497
  • 20150402_161634.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 465
  • 20150402_160916.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 477
  • 20150402_161759.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 484
En duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim. Eki Görüntüle 1478105
Helaal
Arkadaşım sağ gösterip sol vurdun, bu senin dağıtmış hâlinse toplanmış hâline besmele çeke çeke bakacağım benHem hızlısın hem hiç nazlanmadın, biz alışık değiliz damlacikolata

Kizlar bende onerilere acigim surayi soyle yap sunu al vs. Falan derseniz sevinirim.

Reactions: kba
En duEnki dolaplarimi cektim. Diger taraflar hosuma gitmedi pek. DuzEnlersem yayilmayi birakipta onlaroda eklerim. Eki Görüntüle 1478105
BUZDOLABI RAFLARINA ÖRTÜ ÖRTMEK ÇOK GÜZEL TEMİZ BİR GÖRÜNTÜ OLMUŞ AMA HAVA GEÇİŞLERİ AÇISINDAN PEK TAVSİYE EDİLMİYOR DİYE HİÇ KULLANMADIM..AMA ELİNE SAĞLIK TERTİP DÜZEN..TEBRİKLER:)

canım tel raflı buzdolapları için dediğin doğru , cam raflılarda o sorun olmuyor diye biliyorum ama sen örtüyormusun dersen bende de yok benim elime gelir onlar sürekli, ben şöyle elimdekini hızlıca itince bişeye takılmıcak yerini bulacak

AÇIKCASI Bİ FİKRİM YOK SORUN OLUP OLMAMA KONUSUNDA AMA TVDE TASARRUFLA İLGİLİ BİŞEYLER İZLİYORDUM O ZAMAN GÖSTEREREK ANLATIYOLARDI ORDAN KALMIŞ AKLIMDA..YOKSA TEMİZLİK AÇISINDAN O RAFI ÇIKAR TEMİZLE KURUT TEKRAR TAK YERİNE EMİNİM DAHA KOLAYDIR VE DAHA TEMİZDİR :)

Buzdolabim cam rafli canim onun icin sorun olmuyor. Tesekkur ederim.

O kapitone örtülerBuzdolabındaki o raf örtüleri
Mükemmel her şey. Şurayı şöyle yap diyeceğim tek şey, "damlacikolata noolur gel benim evi de böyle yap", olur

Ortuleri annem sagolsun kapitinelerimin hepsini kendisi dikti cok dikkat efer bu tarz detaylara.
Sanada gelsin annem :)

ey maşallah çocuklu evde bu nasıl düzen böyle önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım
Tesekkur ederim bu dolaplara etisemedi oglum daha elinin degdiklerini cekmedim oralarda cingeneler cadir kurmus durumda :)

İLK ÖNERİ BENDEN GELSİN O ZAMAN LAVABO ALTINDAKİ HAVLULARIN VARYA ŞEKERİM ONLARI SEPET İÇİNE FALAN KOYABİLİRSİN BELKİ BÖYLELİKLE BORULARLA FALAN TEMAS ETME İHTİMALİ KALKAR ORTADAN.. :)
onerin guzel canim degerlendiricem bunu. Hide tayinciyiz onun icin bu ara pek elim degesi yok hic biryere. Ne tarz bi sepet olabilir mesela dolabin eni dar biraz ama

Reactions: kba
bendimahi gör göör kimse nazlanmıyor arkadaşım şak şak fotoğrafları yapıştırıyor nerede kaldı seninkiler
ay evet yaaaaa nerde bu kız bendimahiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnn sensiz buralar olmuyor arkadaşım

gben o foto eklememişmiydi banyo ve nevresim fotoları vardı sanki haksızlık etmeyelim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…