Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

KIZIM SANA SÖYLÜYORUM GELİNİM SEN ANLA DİYE ÜZERİME ALINSAM MI ACEP :)
Sana bugün bir kere söylemiştim dur hele aradan birkaç gün geçsin
Yok arkadaşım seni bildim artık çoluk çocuk kendini yor istemem, sabrederiz şurda doğup büyümelerine ne kadar kaldı? On onbeş sene sonra elin boşalır o zaman koyarsın fotoğraf

SENİDE ALALIM CETVELCİLER GRUBUMUZA :) AMA TAYİNCİ OLDUĞUN İÇİN O DOLABA UYGUN BİŞEY ALMA BENCE..GİTTİĞİN YERDE YENİ DÜZEN KURARKEN DEĞERLENDİRİRSİN FİKRİMİ :)

VER GAZI :) HAFTA SONU EN AZINDAN DÜZENLEDİĞİM KADARINI EKLERİM BEN BU GAZLA :)

ay evet yaaaaa nerde bu kız bendimahiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnn sensiz buralar olmuyor arkadaşım

gben o foto eklememişmiydi banyo ve nevresim fotoları vardı sanki haksızlık etmeyelim şimdi

Olsun ben yenilerini istiyorum yetmedi koydukları bana

Ay benim nevresimlerde degisik bir taktigim var ben yorganlara ve yastiklara takili kaldiriyorum carsafinida yorganin arasina koyuyorum tabi bunlar misafir kolaylikta oluyor misafir gelince icin olan kendi nevresimlerimi katlayip hepsini yorganin icine koyuyorum toplu duruyor.

SENİDE ALALIM CETVELCİLER GRUBUMUZA :) AMA TAYİNCİ OLDUĞUN İÇİN O DOLABA UYGUN BİŞEY ALMA BENCE..GİTTİĞİN YERDE YENİ DÜZEN KURARKEN DEĞERLENDİRİRSİN FİKRİMİ :)

cetvelciler

VER GAZI :) HAFTA SONU EN AZINDAN DÜZENLEDİĞİM KADARINI EKLERİM BEN BU GAZLA :)

zorlamıyoruz biz valla kendin kaşınıyosun

Ben kullanamam ama pratik bir fikir
Çünkü silikon yastıkları yorganları vakumlu hurçta tutuyorum, accaayip bir buruşma meydana gelir nevresimlerde

BİKAÇ YERDE GÖRDÜM BU YÖNTEMİ AMA DENEMEDİM..ASLINDA KULLANIŞLI DENEMEK LAZIM..

Çünkü silikon yastıkları yorganları vakumlu hurçta tutuyorum, accaayip bir buruşma meydana gelir nevresimlerde
Vakumlu hurc bende istiyorum aslinda ama pek inceltmiyor dediler vazgecmistim bende. Evet hurcta cok kirisir ben bazanin altina koyuyorum. Duzensiz biraz baktimda yoksa foto cekecektim. Neyse bi ara duzenleyim bari :)

BİKAÇ YERDE GÖRDÜM BU YÖNTEMİ AMA DENEMEDİM..ASLINDA KULLANIŞLI DENEMEK LAZIM..
Yerin uygunsa dene canim pratik oluyor.
Misafir gidince yikayip utuluyorum tekrar takiyorum katlayip kaldiriyorum

ŞU YASTIK KILIFININ İÇİNE ÇARŞAFINI VE NEVRESİMİNİ KOYMA FİKRİ DAHA UYGUN O ZAMAN SANA..GERÇİ BANADA BU UYAR ÇÜNKÜ HURÇLARI BENDE KULLANIYORUM..

ÇOK YER YOK İŞTE BEN YASTIK KILIFININ İÇİNE NEVRESİM VE ÇARŞAF KOYUYORSUN SANDIM DA ATLADIM ÖYLE SAZAN GİBİ..VAKUMLU HURCA KOYDUĞUN ŞEY HAVASINI İYİ ÇEKERSEN EPEY YER TASARRUFU SAĞLIYOR İNAN..KIRIŞMA KONUSUNA GELİNCE YASTIK YORGAN NASILSA KILIFININ İÇİNE GİRMEDEN KULLANILMIYOR BOŞVERRR :)

yukarıdaki iletimde de belirttiğim üzere nevresimleri hem kaldırıken hem sererken yıkadığım için bana da uymuyor ama güzel fikir, hoş benim nevresimi üzerine geçirdiğim yorganla beraber yıkamışlığım da vardır o da büyük kolaylık oluyor çıkar tak olmuyor hiç, bir taşla iki kuş

BAK BUNU İLK SENDEN DUYDUM NEVRESİMİ YORGANLA YIKAMAK..İYİYMİŞ :)

BAK BUNU İLK SENDEN DUYDUM NEVRESİMİ YORGANLA YIKAMAK..İYİYMİŞ :)
insan tembel olunca canım her türlü şey aklına geliyor işte, nevresimi takıp çıkarmaya çok üşenirsem atıyorum o şekilde makineye , tabi yorgan mikrofiber ince olanlardan

Reactions: kba

takipteyim sizi kızlar
kim söylemişti hatırlamıyorum ama dün tost makinasında köfte yaptım,boll boool dua ettim kendisine

şu ekteki süngerden aldım en son bende..ama 3-4 kullanımdan sonra aradaki beyaz yeri hafif kırmızı oldu.salçalı tencere yıkamıştım ondan sanırım..halbuki iyice duruladum ama düzelmedi..sorun bende mi acaba,sizde de oluyor mu öyle?

canım salçayla bir problem yaşamadım yani hiç rengi değişmedi (tabi salçaya göre değişiyor olabilir), ama çamaşır suyu değdirme o süngerin beyaz olan kısmını sarartıyor çamaşır suyu için ayrı bir sünger kullanıyorum ben

az biraz değdirmiştim ondan da olmuş olabilir mi ki?
neyse az daha kullanayım da başka alırım napayım..

bendimahi gör göör kimse nazlanmıyor arkadaşım şak şak fotoğrafları yapıştırıyor nerede kaldı seninkiler
tatlılarım canlarım konu yürümüş gitmiş çok şey kaçırmışım lakin 2 gündür çok rahatsızım pek ilgilenemedim sizlerle arada açtım ama oturamadım feci sırt ağrılarım var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…