Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Eki Görüntüle 1477691 Tekrar duzenledim ama gene istedim gibi olmadi çok fazla yer kapladi başka bi şekil yapmistim o daha düzgündü ondada hiç yer olmayinca bole denedim bu nasıl olms?
canım ellerine sağlık, gayet düzenli duruyor , zaten ne yaparsan yap ayrı ayrı desenleri olduğu için göz dağınık algılayacak ama gbenin eklediği linke ışınlandım orada daha dar katlıyor belki öyle katlarsan 3 sıra yaparsın üstten daha fazla yer kalabilir canım

SAĞDA GÖRÜNEN NEVRESİMLERİN GÖRÜNEN KISMINA KAT YERLERİNİ GETİRMEME ŞANSIN VAR MI? KATKAT GÖRÜNMEMESİ ADINA.ONUN DIŞINDA GAYET OLMUŞ BENCE
Zor oluo canım ya

Evet kba'ya katılıyorum ama rafa sığmama durumu var anladığım kadarıyla. Şimdi uğraşma zaten arkadaşım, bir sonraki düzenleyeceğinde yaparsın Kaç kere indirip katlayıp duracaksın vallahi bana burda daral geldi yattığım yerden yagmuluk'um
Kba'cığıım hepimizi koyduk fotoğraf sıra sende Bekliyoruz

Arkadaşlar bundan sonra sadece dolaba sepet alacağımızda almıyoruz metreyi elimize, bir dolaba bir şey katlayıp koyacağımızda da kaç cmlik kat yapmalı diye ölçü alacaaz

en kısa zamanda ekleyeceğim evi yeni taşıdım ya istediğim gibi yerleştiremedim herşeyi
haftasonu bikaç resim koyabilirim anca..

Arkadaşlar bundan sonra sadece dolaba sepet alacağımızda almıyoruz metreyi elimize, bir dolaba bir şey katlayıp koyacağımızda da kaç cmlik kat yapmalı diye ölçü alacaaz
sen çok yaşa ya bi o eksikti :)

Haklisin valla kendimi kaybetmisim sabahtan öglene kadar indir kaldır indir kaldır yetr artik dedim bende

canımmmmm bi önceki fotodaki hali daha başarılıydı sanki kıyamam çok uğraştırdık hakikaten ama fotolardan missss gibi yeni yıkanmış nevresim kokusu burnuma kadar geldi aralarına bimin ışıl beyaz sabunu var on numara beş yıldız ondan koy canım dolabı açtıkça ya da serince mis misssssssss

sen çok yaşa ya bi o eksikti :)
ihihihhi
Haklisin valla kendimi kaybetmisim sabahtan öglene kadar indir kaldır indir kaldır yetr artik dedim bende
Aynen şimdi kahveni eline alıp ayaklarını uzatıp dinlenme zamanı
Ahaa nasıl kokuyor güzel mi kokuyor? Hemen gidip bakmam lazım
Gerçi biraz daha sabun alırsam eve, biz eşimle oluruz

Sağol canim bim den bende alayım

bekliyoruz tatlım buradan okudukça yapasın gelir zaten
YA BENİM YAPASIM HEP VAR SİZLE DAHA Bİ GAZA GELDİM AMA FIRSATIM YOK..6 YAŞINDA BİR KIZIM VAR 4AYLIK HAMİLEYİM..EVİ YENİ TAŞIDIM..ÇOK İŞ VAR AMA İŞTEN EVE GİDİNCE ÇOK YORULMUŞ OLUYORUM AZICIK OTURSAM KENDİMİ YATAKTA BULUYORUM BAZEN :)

Genede sonkez bi çevireim dedim bu seferde battaniyelerin katlı yeri gozukuyor isde ya öbür türlü ya bu türlü olmak zorunda

Eklentiler

• 1427971834827-377520545.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 188
ihihihhi

Aynen şimdi kahveni eline alıp ayaklarını uzatıp dinlenme zamanı

Ahaa nasıl kokuyor güzel mi kokuyor? Hemen gidip bakmam lazım
Gerçi biraz daha sabun alırsam eve, biz eşimle oluruz
canımmm tam bildiğimiz beyaz sabun kokusu ama çok uzun süre kokusu devam ediyor ve kalıcı, benim nevresim takıntım var hem kaldırırken yıkarım hem sermeden önce yıkarım ,bazanın altında bu sabunlardan var nevresimi bazanın altından çıkarıyorum sabun kokusu oluyo sonra bol yumuşatıcıyla yıkayıp serdiğim halde hala bu sabundan kokuyo oluyoo kadar yani

Allah sağlıkla kucağına versin kba inşaallahh Allah bağışlasın.
Kolay değildir tabi hem hamilesin hem çocuklusun hem çalışıyorsun. Bana ne bakıyorsun tüm gün evdeyim işim de yok, evde desen iki kişiyiz
Dinlenmene rahatına bak arkadaşım arta kalan zamanında da

Genede sonkez bi çevireim dedim bu seferde battaniyelerin katlı yeri gozukuyor isde ya öbür türlü ya bu türlü olmak zorunda
Her türlüsü güzel yagmuluk takılma bu kadar gel Allah aşkına otur sana kahve yapcam gel Ballı limonlu çay yapmaya çıktım şimdi yataktan boğazıma, kendi ütü masamın üstündeki dağı görünce, dedim herkesi ayaklandırdım kendim yayılmış yatıyorum

Allah bagslasin canim Bende 3.buçuk aylık hamileyim canım 16 aylikda bi oglum var bu halde is yapmak zor oluyor heleki çalışanlar için daha da zor artık hafta sonu calismadin boş bi vaktinde yap sende.

Reactions: kba
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…