canımmm tam bildiğimiz beyaz sabun kokusu ama çok uzun süre kokusu devam ediyor ve kalıcı, benim nevresim takıntım var hem kaldırırken yıkarım hem sermeden önce yıkarım ,bazanın altında bu sabunlardan var nevresimi bazanın altından çıkarıyorum sabun kokusu oluyo sonra bol yumuşatıcıyla yıkayıp serdiğim halde hala bu sabundan kokuyo oluyoo kadar yani
Valla otrdum artık canım çocuk uyumusken bnde kahve içim dinleniyim.Her türlüsü güzel yagmuluktakılma bu kadar gel Allah aşkına otur sana kahve yapcam gel Ballı limonlu çay yapmaya çıktım şimdi yataktan boğazıma, kendi ütü masamın üstündeki dağı görünce, dedim herkesi ayaklandırdım kendim yayılmış yatıyorum
Yaaa herkes mi çoluklu çocukluAllah bagslasin canim Bende 3.buçuk aylık hamileyim canım 16 aylikda bi oglum var bu halde is yapmak zor oluyor heleki çalışanlar için daha da zor artık hafta sonu calismadin boş bi vaktinde yap sende.
AYNEN ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAFTASONU İÇİN PLANLARIM VAR EPEY..BENİM SORUNUM İŞ VE EV ARASINDA BİR DÜZEN OTURTAMAMIŞ OLMAMDI..ONUDA BU TAŞINMADAN SONRA TAMAMİYLE OLUŞTURMAYA KESİN KARARLIYIM ARTIK..Allah bagslasin canim Bende 3.buçuk aylık hamileyim canım 16 aylikda bi oglum var bu halde is yapmak zor oluyor heleki çalışanlar için daha da zor artık hafta sonu calismadin boş bi vaktinde yap sende.
BU ARADA İYİ CESARET ETMİŞSİN ARALARINDAKİ YAŞ FARKI EPEY AZ OLACAK ÇOCUKLARIN ..MAŞALLAH SANAAllah bagslasin canim Bende 3.buçuk aylık hamileyim canım 16 aylikda bi oglum var bu halde is yapmak zor oluyor heleki çalışanlar için daha da zor artık hafta sonu calismadin boş bi vaktinde yap sende.
SAĞOL ŞEKERİM..EVİM MİSLER GİBİ OLSUN İSTİYORSAM BİŞEYLER YAPMAK ZORUNDAYIM VALLA BİRAZ BOŞLAYINCA BİŞEYLER GÖTÜRÜYOR EVİAllah sağlıkla kucağına versin kbainşaallahh Allah bağışlasın.
Kolay değildir tabi hem hamilesin hem çocuklusun hem çalışıyorsun.Bana ne bakıyorsun tüm gün evdeyim işim de yok, evde desen iki kişiyiz
Dinlenmene rahatına bak arkadaşım arta kalan zamanında da
Sorma canım ya eşim çok istedi yaslari birbirine yakın olsunlar bi arada büyüsünler dedi aslında hiç cesaretim yoktu bnimde.BU ARADA İYİ CESARET ETMİŞSİN ARALARINDAKİ YAŞ FARKI EPEY AZ OLACAK ÇOCUKLARIN ..MAŞALLAH SANA
Sağol canim allah isteyen herkeze nasip etsin 1 2 ay felan pek is yapamadim zaten hemen nefes nefese kaliodum sanırım suan onun patlamasini yasiyorum :)Yaaa herkes mi çoluklu çocukluYagmuluk Allah bağışlasın rabbim tek avazda kurtarsın
İşte şimdi kızarım bu kadar çok iş de yaptın hamile halinleKendine dikkat et
kıyamam canım benimYA BENİM YAPASIM HEP VAR SİZLE DAHA Bİ GAZA GELDİM AMA FIRSATIM YOK..6 YAŞINDA BİR KIZIM VAR 4AYLIK HAMİLEYİM..EVİ YENİ TAŞIDIM..ÇOK İŞ VAR AMA İŞTEN EVE GİDİNCE ÇOK YORULMUŞ OLUYORUM AZICIK OTURSAM KENDİMİ YATAKTA BULUYORUM BAZEN :)
BANA BAKMA SEN ŞİMDİKİ AKLIM OLSA BENDE ÖYLE YAPARDIMSorma canım ya eşim çok istedi yaslari birbirine yakın olsunlar bi arada büyüsünler dedi aslında hiç cesaretim yoktu bnimde.
Genede sonkez bi çevireim dedim bu seferde battaniyelerin katlı yeri gozukuyor isde ya öbür türlü ya bu türlü olmak zorunda
Allah bagslasin canim Bende 3.buçuk aylık hamileyim canım 16 aylikda bi oglum var bu halde is yapmak zor oluyor heleki çalışanlar için daha da zor artık hafta sonu calismadin boş bi vaktinde yap sende.
inanmıyorum sana ya şaka gibiYa beyaz sabun kokusunu çok seviyorum ben deeAma o kadar abarttım ki artık kullanmıyorum. Kipa'nın vardı beyaz sabun kokulu yüzey temizleyicisi, ondan almıştım bir bereketli çıktı bitmek bilmedi mübarek. Gün aşırı da sildim, çok sıkıldım. Nevresimlerin havluların arasına sabun ben de koyuyorum da çiçek kokulu değişik sabun. Kese yapıp sabunları rendeleyip içine de doldurdum, gardolaplarımızın bazamızın çeyizlerimin içine de yerleştirdim hep. Sahiden yumuşatıcıdan çok kokuyor sabun.
BENİM PRENSESİMİN KOKULARA KARŞI HASSASİYETİ VAR YOĞUN BİŞEYLER KULLANAMIYORUM YAinanmıyorum sana ya şaka gibi, kipanın beyaz sabunlu yüzey temizleyicisi ben de de var üstelik bitmek bilmedi birtürlü , sabunları bende rendeliyorum kına keseleri varya tülden onlardan aldım onların içine koyup dolaplara yerleştiriyorum bende ama ondan memnun kalmadım kalıp hali daha uzun süre kokuyor
inanmıyorum sana ya şaka gibi, kipanın beyaz sabunlu yüzey temizleyicisi ben de de var üstelik bitmek bilmedi birtürlü , sabunları bende rendeliyorum kına keseleri varya tülden onlardan aldım onların içine koyup dolaplara yerleştiriyorum bende ama ondan memnun kalmadım kalıp hali daha uzun süre kokuyor
BENİM PRENSESİMİN KOKULARA KARŞI HASSASİYETİ VAR YOĞUN BİŞEYLER KULLANAMIYORUM YAYUMUŞATICI 4 YILDIR FALAN YOK MESELA HAYATIMIZDA..YERLER BUHARLI TEMİZLEYİCİ İLE SİLİNİR DAHA YENİ YENİ DENEMELER YAPIYORUM HASSASİYET DEVAM EDİYOR MU DİYE..DETERJANIMIZ BİLE KOKUSUZ..EVİ TEMİZLEYİNCE O DETERJAN KOKUSU EV TEMİZ DER YA BENDE O YOK SANIRIM O YÜZDEN DE ÇOĞU ZAMAN İŞ YAPASIM GELMİYOR
canım fıstığın sağlığı daha önemliBENİM PRENSESİMİN KOKULARA KARŞI HASSASİYETİ VAR YOĞUN BİŞEYLER KULLANAMIYORUM YAYUMUŞATICI 4 YILDIR FALAN YOK MESELA HAYATIMIZDA..YERLER BUHARLI TEMİZLEYİCİ İLE SİLİNİR DAHA YENİ YENİ DENEMELER YAPIYORUM HASSASİYET DEVAM EDİYOR MU DİYE..DETERJANIMIZ BİLE KOKUSUZ..EVİ TEMİZLEYİNCE O DETERJAN KOKUSU EV TEMİZ DER YA BENDE O YOK SANIRIM O YÜZDEN DE ÇOĞU ZAMAN İŞ YAPASIM GELMİYOR
Arkadaşım tertemizsin maaşallah
ÖYLE YAPACAK BİŞEY YOK AMA BU DÜZENSİZ OLMAMA BAHANE OLAMAZ DİMİcanım fıstığın sağlığı daha önemlihoş bu kokuların hepsi zarar da işte kullanıyoruz bakma
Arkadaşım tertemizsin maaşallah
Ben mutlaka altına bir şey sererdim veya bir kovaya seleye koyardım. Yumuşatıcı akar benim mesela.Şu pırıl pırıl dolaba bakıyorum da sanırım o akmalar benim şahsi beceriksizliğimdenmiş