Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

canımmm tam bildiğimiz beyaz sabun kokusu ama çok uzun süre kokusu devam ediyor ve kalıcı, benim nevresim takıntım var hem kaldırırken yıkarım hem sermeden önce yıkarım ,bazanın altında bu sabunlardan var nevresimi bazanın altından çıkarıyorum sabun kokusu oluyo sonra bol yumuşatıcıyla yıkayıp serdiğim halde hala bu sabundan kokuyo oluyo:KK36:o kadar yani

Ya beyaz sabun kokusunu çok seviyorum ben dee:KK36: Ama o kadar abarttım ki artık kullanmıyorum. Kipa'nın vardı beyaz sabun kokulu yüzey temizleyicisi, ondan almıştım bir bereketli çıktı bitmek bilmedi mübarek. Gün aşırı da sildim, çok sıkıldım. Nevresimlerin havluların arasına sabun ben de koyuyorum da çiçek kokulu değişik sabun. Kese yapıp sabunları rendeleyip içine de doldurdum, gardolaplarımızın bazamızın çeyizlerimin içine de yerleştirdim hep. Sahiden yumuşatıcıdan çok kokuyor sabun.:21:

Her türlüsü güzel yagmuluk:KK68: takılma bu kadar :KK33:gel Allah aşkına otur sana kahve yapcam gel:KK19: Ballı limonlu çay yapmaya çıktım şimdi yataktan boğazıma, kendi ütü masamın üstündeki dağı görünce, dedim herkesi ayaklandırdım kendim yayılmış yatıyorum :KK70:
Valla otrdum artık canım çocuk uyumusken bnde kahve içim dinleniyim.

Allah bagslasin canim Bende 3.buçuk aylık hamileyim canım 16 aylikda bi oglum var bu halde is yapmak zor oluyor heleki çalışanlar için daha da zor artık hafta sonu calismadin boş bi vaktinde yap sende.
Yaaa herkes mi çoluklu çocuklu :KK49: Yagmuluk Allah bağışlasın rabbim tek avazda kurtarsın:KK68:
İşte şimdi kızarım bu kadar çok iş de yaptın hamile halinle:KK20: Kendine dikkat et:KK15:

Allah bagslasin canim Bende 3.buçuk aylık hamileyim canım 16 aylikda bi oglum var bu halde is yapmak zor oluyor heleki çalışanlar için daha da zor artık hafta sonu calismadin boş bi vaktinde yap sende.
AYNEN ÖYLE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAFTASONU İÇİN PLANLARIM VAR EPEY..BENİM SORUNUM İŞ VE EV ARASINDA BİR DÜZEN OTURTAMAMIŞ OLMAMDI..ONUDA BU TAŞINMADAN SONRA TAMAMİYLE OLUŞTURMAYA KESİN KARARLIYIM ARTIK..

BU ARADA İYİ CESARET ETMİŞSİN ARALARINDAKİ YAŞ FARKI EPEY AZ OLACAK ÇOCUKLARIN ..MAŞALLAH SANA

Allah sağlıkla kucağına versin kba:KK36: inşaallahh Allah bağışlasın.
Kolay değildir tabi hem hamilesin hem çocuklusun hem çalışıyorsun.:KK15: Bana ne bakıyorsun :rolleyes:tüm gün evdeyim işim de yok, evde desen iki kişiyiz:KK48:
Dinlenmene rahatına bak arkadaşım arta kalan zamanında da:KK69:
SAĞOL ŞEKERİM..EVİM MİSLER GİBİ OLSUN İSTİYORSAM BİŞEYLER YAPMAK ZORUNDAYIM VALLA BİRAZ BOŞLAYINCA BİŞEYLER GÖTÜRÜYOR EVİ :KK70:

Yaaa herkes mi çoluklu çocuklu :KK49: Yagmuluk Allah bağışlasın rabbim tek avazda kurtarsın:KK68:
İşte şimdi kızarım bu kadar çok iş de yaptın hamile halinle:KK20: Kendine dikkat et:KK15:
Sağol canim allah isteyen herkeze nasip etsin 1 2 ay felan pek is yapamadim zaten hemen nefes nefese kaliodum sanırım suan onun patlamasini yasiyorum :)

YA BENİM YAPASIM HEP VAR SİZLE DAHA Bİ GAZA GELDİM AMA FIRSATIM YOK..6 YAŞINDA BİR KIZIM VAR 4AYLIK HAMİLEYİM..EVİ YENİ TAŞIDIM..ÇOK İŞ VAR AMA İŞTEN EVE GİDİNCE ÇOK YORULMUŞ OLUYORUM AZICIK OTURSAM KENDİMİ YATAKTA BULUYORUM BAZEN :)
kıyamam canım benim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:aman ne uğraşıcaksınız boş ver o zaman olduğu kadar:KK76:

Sorma canım ya eşim çok istedi yaslari birbirine yakın olsunlar bi arada büyüsünler dedi aslında hiç cesaretim yoktu bnimde.
BANA BAKMA SEN ŞİMDİKİ AKLIM OLSA BENDE ÖYLE YAPARDIM :KK48:O ZAMANLAR ÇALIŞMIYORDUM 30UMDAN SONRA ÇALIŞMAYA BAŞLAYINCA KEŞKE DAHA ÖNCE YAPSAYMIŞIM DİYORUM..ALLAH KOLAYLIĞINI VERİR CNM HİÇÇÇ MERAK ETME

Genede sonkez bi çevireim dedim bu seferde battaniyelerin katlı yeri gozukuyor isde ya öbür türlü ya bu türlü olmak zorunda :KK43:

canımmmmm amannnn sende hamileymişsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:aman bırakın siz ya gbenin dediği gibi hoş ben çalışıyorum ama bizde çoluk çocuk yok bunlarla uğraş dur işte:21:

Ya beyaz sabun kokusunu çok seviyorum ben dee:KK36: Ama o kadar abarttım ki artık kullanmıyorum. Kipa'nın vardı beyaz sabun kokulu yüzey temizleyicisi, ondan almıştım bir bereketli çıktı bitmek bilmedi mübarek. Gün aşırı da sildim, çok sıkıldım. Nevresimlerin havluların arasına sabun ben de koyuyorum da çiçek kokulu değişik sabun. Kese yapıp sabunları rendeleyip içine de doldurdum, gardolaplarımızın bazamızın çeyizlerimin içine de yerleştirdim hep. Sahiden yumuşatıcıdan çok kokuyor sabun.:21:
inanmıyorum sana ya şaka gibi:rolleyes:, kipanın beyaz sabunlu yüzey temizleyicisi ben de de var üstelik bitmek bilmedi birtürlü:KK57:, sabunları bende rendeliyorum kına keseleri varya tülden onlardan aldım onların içine koyup dolaplara yerleştiriyorum bende ama ondan memnun kalmadım kalıp hali daha uzun süre kokuyor

• Beğen
Reactions: kba
inanmıyorum sana ya şaka gibi:rolleyes:, kipanın beyaz sabunlu yüzey temizleyicisi ben de de var üstelik bitmek bilmedi birtürlü:KK57:, sabunları bende rendeliyorum kına keseleri varya tülden onlardan aldım onların içine koyup dolaplara yerleştiriyorum bende ama ondan memnun kalmadım kalıp hali daha uzun süre kokuyor
BENİM PRENSESİMİN KOKULARA KARŞI HASSASİYETİ VAR YOĞUN BİŞEYLER KULLANAMIYORUM YA :KK43: YUMUŞATICI 4 YILDIR FALAN YOK MESELA HAYATIMIZDA..YERLER BUHARLI TEMİZLEYİCİ İLE SİLİNİR DAHA YENİ YENİ DENEMELER YAPIYORUM HASSASİYET DEVAM EDİYOR MU DİYE..DETERJANIMIZ BİLE KOKUSUZ..EVİ TEMİZLEYİNCE O DETERJAN KOKUSU EV TEMİZ DER YA BENDE O YOK SANIRIM O YÜZDEN DE ÇOĞU ZAMAN İŞ YAPASIM GELMİYOR

14279751563361083444019.jpg
banyo dolabim
14279751563361083444019.jpg

BENİM PRENSESİMİN KOKULARA KARŞI HASSASİYETİ VAR YOĞUN BİŞEYLER KULLANAMIYORUM YA :KK43: YUMUŞATICI 4 YILDIR FALAN YOK MESELA HAYATIMIZDA..YERLER BUHARLI TEMİZLEYİCİ İLE SİLİNİR DAHA YENİ YENİ DENEMELER YAPIYORUM HASSASİYET DEVAM EDİYOR MU DİYE..DETERJANIMIZ BİLE KOKUSUZ..EVİ TEMİZLEYİNCE O DETERJAN KOKUSU EV TEMİZ DER YA BENDE O YOK SANIRIM O YÜZDEN DE ÇOĞU ZAMAN İŞ YAPASIM GELMİYOR
IMG-20150310-WA0007.jpg IMG-20150310-WA0009.jpg
Uğruna parmaklarımı doğradığım sabun keselerim bunlar da benim:KK28: Çiçek kokan erkek mi olur diye eşimin dolaba lavantalı sabun almıştım diğer dolaplar mis çiçek:KK68:
Rendeleyince daha bereketli oluyor daha çok alana koyabiliyorum diye rendeledim ben Baronesss. Kalıp haliyle bir tek banyoda duruyor.
kba arkadaşım senin durumunda olsam temizlik yapamam ben. Zaten sevmiyorum, hadi hadi ev mis gibi kokacak yaparsan diye kandırıyorum kendimi hep.:rolleyes:

canım fıstığın sağlığı daha önemli:KK36: hoş bu kokuların hepsi zarar da işte kullanıyoruz bakma:KK35:

• Beğen
Reactions: kba
Arkadaşım tertemizsin maaşallah:KK9:
Ben mutlaka altına bir şey sererdim veya bir kovaya seleye koyardım. Yumuşatıcı akar benim mesela. o_OŞu pırıl pırıl dolaba bakıyorum da sanırım o akmalar benim şahsi beceriksizliğimdenmiş:KK57::oops:

Yok canım ya okadrda deil bayadirda silmiyorum valla aslında altına bşey Sermek hiç aklıma gelmedi silip silip koyuyorum ama dedim gibi bayadrda silmedim bile

X