Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Sende Sağol canım sepet fikri çok güzelmiş ama bnim nevresimleri alirmi büyük alsam dolaba sığarmı bunuda dusuneyim bende biyerde görmüştüm nevresim ve yorgan kılıfları yastık kilifinin içine koymusdu hem pratik hem daha az yer kalplio ama senin fikrinde çok gzelmis

benim elimde metre koçtaşları plastikçileri çok gezmişliğim vardır ölçüp öyle almak lazım , diğer yöntemi biliyormuşsun zaten canım düzen fotolarının devamını bekliyoruz

benim elimde metre koçtaşları plastikçileri çok gezmişliğim vardır ölçüp öyle almak lazım , diğer yöntemi biliyormuşsun zaten canım düzen fotolarının devamını bekliyoruz
AY EVET YA ELİMDE METRE ÇOK GEZERİM BENDE :)

BU SEPET FİKRİ FENA DEĞİLMİŞ AYNI BOY AYNI MODEL VE RENK SEÇERSEM GAYET ŞIK DURABİLİR DOLAPTA..DOLABI AÇTIĞIMDA HEPSİ AYRI RENK OLSA PEK İŞİME GELMEZ BENİM :) TAKINTILI MIYIM NEYİM

Yaramaz mı en kisa zamanda öyle kutular alıp yapmalıyım Teşekkürler canım

Baronesss canım lastikli çarşaf katlama teknigini anlatıyor belki işine yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
Süpersin ya maşallah ne fikirler var sendede

Canım emeğine sağlık sen en güzelini yapmışsın oraya buzdolabı koysan bunların hepsi nereye konacaktı acaba Nevresimleri havluları katlama yerleri içte kalacak şekilde yerleştirirsen de ön taraftan daha düzgün görünür. Bak ben de fotoğraf ekleyeyim. O dolabın içindekileri tamam sepetle ayırmış ama dikkat edersen katlı kısımları hep içe denk gelecek şekilde yerleştirmiş nasıl da düzgün görünüyor. ikinci fotoğraftaki havlular gibi diyorum, hiç kat yok bak bu tarafta.

Sepet kutu ben de bakıyorum henüz istediğim ölçülerde boyutlarda bulamadımAynen benimkiler de baza altındaydı çıkardım ama dolaba yerleştiremedim daha

Eklentiler

• d23bc9413e98f8bcb96bcd93f0c412d8.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 354
  • 12872a6b888f4cae8eaf78e0bc4ebeed.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 351

Canım yagmuluk bir de aklıma geldi yorganlar nasıl sığacak demiştin, vakumlu hurç kullandın mı hiç? Kullanışlı çok, hele yaz boyu açmayacaksan. Ben tekli yorganlarımın ikisini birden tek hurca koyup çektiriyorum ama zor oluyor bir tanesini çıkartacağımda, tek tek koyacağım boyutlarda iki tane bakıyorum şu ara.

Kullandım canım giysilerde ama yorganlarda hiç denemedim oda olabilir.iyi fikir aklıma gelmemişti Sağol canim

Kullandım canım giysilerde ama yorganlarda hiç denemedim oda olabilir.iyi fikir aklıma gelmemişti Sağol canim
Hele silikonsa çok rahat olur. Bende geçen sene giysilerde kullandım yıkayıp ütüleyip koymuştum hiç aklıma gelmemişti bir açtııım kırış kırış Tekrar yıkayıp ütülemem gerekmişti her şeyi

Kızlar A101e dolap düzenleyici gelmişti gördünüzmü ondan aldım gardolabıma çok iyi ama çok kötü kokuyor yıkadım çıkmıyor üzerine parfüm boşalttım yine çıkmyıor napıcam bilemdim . Alan oludumu ondan acaba

Nasıl bir şey ki fotoğraf ekleyebilir misin ya da link arkadaşım?

Canım şöyle bir şey yapabilirsin. Önce bi güneş göreceği yerde beklet birkaç saat havalansın. Güneş önemli. Hâlâ kokuyorsa da içine sığacağı büyüklükte bir poşete koy, içine deterjan, sabun tozu veya sabun rendesi at bir kaç gün öyle kalsın hiç açma. Sonra çıkarır çırparsın balkonda toz falan kalmasın üstünde diye.

Benim de mobilyalar yeni olunca bazanın içi, gardolabın içi hani olur ya naylon gibi kokar. Güzel kokan sabunlar var Gratis'te onlardan aldım rendeledim, sonra tülbent kumaşından keseler dikip içlerini sabunla doldurdum. İlk başta koku karışık geliyordu artık sadece sabun kokuyor.

Arkadaşlar da verir fikir. Hay Allah yıkamışsın da. Yıkanınca neden çıkmadı ki koku

Güneşte beklettim aslında o zaman gitti ama tekrar asınca bi kaç gün sonra yine kokmaya başladı içinde düzgün dursun diye sertbişey var önce karton zannettim ama değil sert bi kumaş kokanda o zaten. aferdesinz Koyun pisliği gibi kokuyor . Olmassa söküp çıkarcam başka bişey koyucam. A101e götürsemde bişey demezler sanırım Bu arada dolap içlerine bende sabun kokuyorum ama çok koku vermiyor nasıl sabunlar kullanıyorsun sen

Üründen memnun değilsen fişi duruyorsa iade alıyorlar svedrif90.
Uğraşırım diyorsan çıkart sök, uğraşmam diyorsan iade et ki bence iade et. Çünkü bulunmayacak bir şey değil bu tip düzenleyiciler koçtaş züccaciye japon pazarları gibi çeşitli yerlerde zaten var. Onlardan alırsın

Ama ürünü kullandım yıkadım bile alırlarmıki .. Zaten burdaki 101 çalışanlarıda bi ters değişim yaparken bile bisürü laf yapıyorlar bilmem alırlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…