Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Ama ürünü kullandım yıkadım bile alırlarmıki .. Zaten burdaki 101 çalışanlarıda bi ters değişim yaparken bile bisürü laf yapıyorlar bilmem alırlarmı

Benim halam çok alır beğenmediğini de iade eder ordan biliyorum iade aldıklarını. Tipi kaymadıysa bir sor derim

Baronesss canım lastikli çarşaf katlama teknigini anlatıyor belki işine yarar
canımmm çok teşekkür ederim izledim hemen, ben bu tekniği deniyorum ama bu kadın ütülediği içinmi böyle oluyo bilmiyorum benimkiler böyle katlasamda balon gibi kabarık duruyo malesef tabi bende ütülemek nerdeeeeeee sadece %100 pamuk olup çok kırışanlar için nevresimi yatağa serip ütüyü uzatma kablosuna takıyorum yatağın üstünde ütü yapıyorum

canımmm seni beklicem o zaman şu nevresimlere dolap içi bir çözüm bul da ben de aynısını yapayım , benim yatak çok ağır olduğu için bazayı açıp kapatması zor oluyo kurtar beni

arkadaşlar yagmuluğun eklediği videodaki selva ablanın "düzenli evim" adında bir bloğu var yıllardır takip ediyorum hatmettim resmen bloğu, ordanda güzel fikirler alabilirsiniz

İlahi Baronesss Fikri tuttum yalnız

canımmm seni beklicem o zaman şu nevresimlere dolap içi bir çözüm bul da ben de aynısını yapayım , benim yatak çok ağır olduğu için bazayı açıp kapatması zor oluyo kurtar beni
Birlikte çalışalım yapabilen yapamayana göstersin Ben yatak döşek yatıyorum gribim üç gündür. Kalksam ilk işim onlar zaten dedim ya bazadan çıkardım bile, ütü masasının üstünde dağ şeklindeler

GEÇMİŞ OLSUN :-(

canım benim çok geçmiş olsun ok birlikte çözüm bulalım canım, belki burada çözüm bulup foto ekleyen arkadaşlarda olur yardımcı olurlar bize

GEÇMİŞ OLSUN :-(

canım benim çok geçmiş olsun ok birlikte çözüm bulalım canım, belki burada çözüm bulup foto ekleyen arkadaşlarda olur yardımcı olurlar bize

Teşekkür ederimm Evet napıyorsunuz nevresimlerinizi yorganlarınızı nasıl katlıyorsunuz, nerelere saklıyorsunuz? Çözüm bulan arkadaşlarr

Eki Görüntüle 1477691 Tekrar duzenledim ama gene istedim gibi olmadi çok fazla yer kapladi başka bi şekil yapmistim o daha düzgündü ondada hiç yer olmayinca bole denedim bu nasıl olms?

Baaak daha düzenli duruyooor
Şimdi senin dolap derinlemesine olunca uygun bir katlama şekli bulman lazım. Şu eklediğim linke tıklayıp o sayfaya git yagmuluk arkadaşım, ingilizce ama önemli olan fotoğraflar.

http://coderedhat.com/how-fold-towels/

Geçmiş olsun canim inş en kisa zamanda toparlanirsin.

Teşekkür ederim yagmulukMaaşallah ne de güzel uğraşmışsın pes etmeden ya iş çıkardık sana da burda oturduğumuz yerden çenemizle
Esatfurlak canım kendim takintilik yaptım aslinda bi türlü içime sinmedi istegim gibi olsun istiyorum olana kadarda ugrascak gbiyim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…