Ama ürünü kullandım yıkadım bile alırlarmıki .. Zaten burdaki 101 çalışanlarıda bi ters değişim yaparken bile bisürü laf yapıyorlar bilmem alırlarmı
Teşekkürler, ikea epey ters yerde bize göre, gidince bakar bulurum.ikeadan canım şimdi baktım 17,99 muş variera tencere kapaklığı diye geçiyo adı
Rica ederim.Öyle yapiyim derindenizlerdenteşekkürler
Yaramaz mı en kisa zamanda öyle kutular alıp yapmalıyım Teşekkürler canım
Süpersin ya maşallah ne fikirler var sendede
AMİNNNN :)canım hepimiz birbirimizden çok güzel fikirler alıyoruz ,birbirimizden göre göre derli toplu musmutluuuu evlerimiz olsun inşallah
canımmm çok teşekkür ederimBaronesss canım lastikli çarşaf katlama teknigini anlatıyor belki işine yarar
canımmm seni beklicem o zaman şu nevresimlere dolap içi bir çözüm bul da ben de aynısını yapayım , benim yatak çok ağır olduğu için bazayı açıp kapatması zor oluyo kurtar beniCanım emeğine sağlıksen en güzelini yapmışsın oraya buzdolabı koysan bunların hepsi nereye konacaktı acaba Nevresimleri havluları katlama yerleri içte kalacak şekilde yerleştirirsen de ön taraftan daha düzgün görünür. Bak ben de fotoğraf ekleyeyim. O dolabın içindekileri tamam sepetle ayırmış ama dikkat edersen katlı kısımları hep içe denk gelecek şekilde yerleştirmiş nasıl da düzgün görünüyor. ikinci fotoğraftaki havlular gibi diyorum, hiç kat yok bak bu tarafta.
Sepet kutu ben de bakıyorum henüz istediğim ölçülerde boyutlarda bulamadımAynen benimkiler de baza altındaydı çıkardım ama dolaba yerleştiremedim daha
benim eve de çok uzak malesef , almayı kafaya koyduklarımı not alıyorum gidince topluca alıyorum canımTeşekkürler, ikea epey ters yerde bize göre, gidince bakar bulurum.
İlahi Baronessscanımmm çok teşekkür ederimizledim hemen, ben bu tekniği deniyorum ama bu kadın ütülediği içinmi böyle oluyo bilmiyorum benimkiler böyle katlasamda balon gibi kabarık duruyo malesef tabi bende ütülemek nerdeeeeeee sadece %100 pamuk olup çok kırışanlar için nevresimi yatağa serip ütüyü uzatma kablosuna takıyorum yatağın üstünde ütü yapıyorum
Birlikte çalışalım yapabilen yapamayana göstersincanımmm seni beklicem o zaman şu nevresimlere dolap içi bir çözüm bul da ben de aynısını yapayım , benim yatak çok ağır olduğu için bazayı açıp kapatması zor oluyo kurtar beni
GEÇMİŞ OLSUN :-(İlahi BaronesssFikri tuttum yalnız
Birlikte çalışalım yapabilen yapamayana göstersinBen yatak döşek yatıyorum gribim üç gündür. Kalksam ilk işim onlar zaten dedim ya bazadan çıkardım bile, ütü masasının üstünde dağ şeklindeler
canım benim çok geçmiş olsunİlahi BaronesssFikri tuttum yalnız
Birlikte çalışalım yapabilen yapamayana göstersinBen yatak döşek yatıyorum gribim üç gündür. Kalksam ilk işim onlar zaten dedim ya bazadan çıkardım bile, ütü masasının üstünde dağ şeklindeler
GEÇMİŞ OLSUN :-(
canım benim çok geçmiş olsunok birlikte çözüm bulalım canım, belki burada çözüm bulup foto ekleyen arkadaşlarda olur yardımcı olurlar bize
Eki Görüntüle 1477691 Tekrar duzenledim ama gene istedim gibi olmadi çok fazla yer kapladi başka bi şekil yapmistim o daha düzgündü ondada hiç yer olmayinca bole denedim bu nasıl olms?
İlahi BaronesssFikri tuttum yalnız
Geçmiş olsun canim inş en kisa zamanda toparlanirsin.
BENİMKİSİLERDEN DAHA DÜZENLİ OLDUĞU KESİN :)Eki Görüntüle 1477691 Tekrar duzenledim ama gene istedim gibi olmadi çok fazla yer kapladi başka bi şekil yapmistim o daha düzgündü ondada hiç yer olmayinca bole denedim bu nasıl olms?
Bakiorum hemen canım ya videodaki gibi katlayayim dedim çokda güzel oldu ama gene yer sıkıntıBaaak daha düzenli duruyooor
Şimdi senin dolap derinlemesine olunca uygun bir katlama şekli bulman lazım. Şu eklediğim linke tıklayıp o sayfaya git yagmuluk arkadaşım, ingilizce ama önemli olan fotoğraflar.
Eki Görüntüle 1477724
http://coderedhat.com/how-fold-towels/
Esatfurlak canım kendim takintilik yaptım aslinda bi türlü içime sinmedi istegim gibi olsun istiyorum olana kadarda ugrascak gbiyim galibaTeşekkür ederim yagmulukMaaşallah ne de güzel uğraşmışsın pes etmeden ya iş çıkardık sana da burda oturduğumuz yerden çenemizle