Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

selam kızlar!
benim püf noktam: ortalıkta fazla eşya bırakmamak. ne mutfakta, ne yatak odasında, ne banyoda. açıkta olan her şey yağ, is toz topluyor, bir de onların tozunu, yağını temizlemek gerekiyor. bence her şey dolaplarda durmalı.
daha düzenli, daha temiz bir ev için toplansın bu eşyalar...

Harika konu başlığı.
Baştan itibaren elimden geldiğince takip ettim.
Fakat benim de bir sorum var.

İstanbul'da olanlar bilirler (diğer illerde de vardır ama burda feci) ne hikmetse azıcık kapı cam açınca (yahut açmasanız bile) ev içine toz doluşuyor. Her hafta temizlik yapmaktan canım çıkıyor.

Problemim şu ki; gardrobum ve çekmecelerimin içi toz doluyor. Bunun için bir arkadaşım kapitoneli örtülerden önerdi ama demode buldum. Başka ne yapılabilir bilgisi/önerisi olan var mı?

Dolaplarınızı silerken kuru beze biraz vazelin sürerseniz 10 gün tozlanmaz :)

Benimbir püf noktam varmı bilmiyorum.
Dert noktam gardolabım...
Bugün düzenliyorum, yarın yine darmadağın.
Hiç bir şey sığmıyor, nefret ediyorum.
Odam küçük, bebeğimin beşiği var, onun bile kendi dolabı yok.
Bizim dolapta bir yer açtım ama onun dolabıda darmadağın.
Bazamın için ağzına kadar dolu.
Şifonyerim yok, olsada koyacak yer yok.

Nasıl düzenli tutucam bilmiyorum, hiç bir şey sığmıyor.

çözüm olur mu dolaplarınız bilmem ama dolap içi düzenleyiciler kullanabilirsiniz. belki daha fazla bölme olur ve daha düzenli olabilir

bu konu çok hoş olmuş. ben de burdan etkilenip dün akşama mutfak dolaplarını, çekmeceleri ve mutfak koltuğunun altını temizledim. bir sürü şeyi attım. kullanmadığım tencere, termos, kavanoz vs hepsini attım. ortalık baya boşaldı. bu gün eve gidince diğer odalara dalacağım.

Valla bende duzene bayılırım. Helede koyacak yerin genişse miss gibi katlar koyarsın. Ben bu yonden şanslıyım herşeyim çok duzenlidir. Hele hele gardırobum.. Bide dolaplarım geniş ve buyuk olduğu için tıklım tıklım gorunmuyo. Sade temiz ve duzenli

Neden kimse resim yüklemiyor görelim düzenli evleri valla bende çok seviyorum düzeni mutfakta özellikle yükleyin hadi bende koyacam foto en kısa zamanda :))

çok fazla mı eşyan kıyafetin var..
kazaklar bi yere pantolanlar etekler biyere...makyaj eşyaları bir yere gibi bir sıralama yapabilirsin..koçtaş ya da ikea da düzenleyiciler var onlardan edinebilrsin..

çok fazla mı eşyan kıyafetin var..
kazaklar bi yere pantolanlar etekler biyere...makyaj eşyaları bir yere gibi bir sıralama yapabilirsin..koçtaş ya da ikea da düzenleyiciler var onlardan edinebilrsin..

Eşyam fazla değil. Herşey ayrı zaten dolabımda. Dolap küçük. Net üzerinden düzenleyiciler aldım, azda olsa toparlandı dolap. Ama hala dolu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…