- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
Harika konu başlığı.
Baştan itibaren elimden geldiğince takip ettim.
Fakat benim de bir sorum var.
İstanbul'da olanlar bilirler (diğer illerde de vardır ama burda feci) ne hikmetse azıcık kapı cam açınca (yahut açmasanız bile) ev içine toz doluşuyor. Her hafta temizlik yapmaktan canım çıkıyor.
Problemim şu ki; gardrobum ve çekmecelerimin içi toz doluyor. Bunun için bir arkadaşım kapitoneli örtülerden önerdi ama demode buldum. Başka ne yapılabilir bilgisi/önerisi olan var mı?
çözüm olur mu dolaplarınız bilmem ama dolap içi düzenleyiciler kullanabilirsiniz. belki daha fazla bölme olur ve daha düzenli olabilirBenimbir püf noktam varmı bilmiyorum.
Dert noktam gardolabım...
Bugün düzenliyorum, yarın yine darmadağın.
Hiç bir şey sığmıyor, nefret ediyorum.
Odam küçük, bebeğimin beşiği var, onun bile kendi dolabı yok.
Bizim dolapta bir yer açtım ama onun dolabıda darmadağın.
Bazamın için ağzına kadar dolu.
Şifonyerim yok, olsada koyacak yer yok.
Nasıl düzenli tutucam bilmiyorum, hiç bir şey sığmıyor.
çözüm olur mu dolaplarınız bilmem ama dolap içi düzenleyiciler kullanabilirsiniz. belki daha fazla bölme olur ve daha düzenli olabilir
Bu dolap içi düzenleyicileri nerden aldınız güzelmişçözüm olur mu dolaplarınız bilmem ama dolap içi düzenleyiciler kullanabilirsiniz. belki daha fazla bölme olur ve daha düzenli olabilir
Konu çok hoş olmuş gerçekten.mutfak istek olmuş o nedenle hemen birkaç tane çekip koymak istedim.benim için düzen olmazsa olmazdır.düzensiz evi temiz görünmez bile.mutfakta gündelik kullandığım herşey üst dolapların ilk rafında ve alt dolaplarda.çok ıvır zıvırım yok hatta hiç yok.çünkü 6 ay önce taşındığım için kullanmadığım herşeyi tencere tabak bardak süs mobilya yorgan ne varsa ihtiyaç sahiplerine verdim.yeni evimde sadece kullandığım eşyalar olacak demiştim öylede yaptım.zaten fazladan fazladan alınan çeyizler hep pişmanlık yaratır.sonra diğer dolaplarımıda eklerim.
Bu resmi internetten rastgele bulup koydum ama ikea da görmüştüm bunlardanBu dolap içi düzenleyicileri nerden aldınız güzelmiş
Kızlar çok tatlısınız yaa hahaha bunlar benim kadınlar klübü arkadaşlarım yaaa deyip deyip gülüyorum.doğalsınız.:) güzel cevaptı yogurt kutusunda yogurt olur zaten dimi:) soruya bak:)
şahane bencedüzenli olduğum söylenemez ama kendi dolabımı ekliyeyim :18:
Benimbir püf noktam varmı bilmiyorum.
Dert noktam gardolabım...
Bugün düzenliyorum, yarın yine darmadağın.
Hiç bir şey sığmıyor, nefret ediyorum.
Odam küçük, bebeğimin beşiği var, onun bile kendi dolabı yok.
Bizim dolapta bir yer açtım ama onun dolabıda darmadağın.
Bazamın için ağzına kadar dolu.
Şifonyerim yok, olsada koyacak yer yok.
Nasıl düzenli tutucam bilmiyorum, hiç bir şey sığmıyor.
ovv düzenli hatun :)Topigi yeni keşfettim hemen yatak odamdan baslayim bende. Genel olarak bu haldedir dolaplarım pek dağılma yasamam.
çok fazla mı eşyan kıyafetin var..
kazaklar bi yere pantolanlar etekler biyere...makyaj eşyaları bir yere gibi bir sıralama yapabilirsin..koçtaş ya da ikea da düzenleyiciler var onlardan edinebilrsin..