Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Merhaba bayanlar. Ne zaman fikir almaya ihtiyac duysam yada gaza gelmeye hemen acıyorum burayı:) bir sey danışmak istiyorum. L seklinde büyük bir mutfagım var ama istedigim düzeni saglayamadım. Asagı. Yukarı günlük tabak bardak tencere kap kacak adet olarak ne kadar olmalı? Elimizin altında yani yakın raflarda ne var üst raflara neleri koyuyorsunuz? Bana dolaplarım çok kalabalık geliyor.

Vallahi super fikir. Ben de sabirsizlandim umarim yakinda guzel fotolr konur cunku buna benim de ihtiyacim var:) bizim evde duzenli gorunen daginik evlerden. Eve gelen yardimcim 1 yildir hala esyalarin yerlerini bilmiyor. Ona biraksam birturlu birakmasam birturlu ben herseyi utulu seviyorum utu cok onemli bence duzenli dolaplar icin sart yani:)

kıslar bide şu erzak kapları hakkında bilgi alabilir miyim?
Benim cam var ama
cama sığmayanları öyle poşetlerde koyuyorum o da bozuluyor
ve çok dağınık duruyor.
Hani yanlardan kapatılıyor ya kare oalanı var, dükdörtgen olanı var
plastik alsam mı almasam mı?
Bana yardımcı olur musunuz?

kızlar benimde bi sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.benim yatak odam siyah beyaz.ve siyah kullanmak ne kadar zor bilirsiniz...tuvalet masamın üzeri siyah tozunu almaktan bıktım.ayrıca üzerine koyduğum hiç bi şeyi yakıştıramıyorum.üzerini tam kapatacak şekilde beyaz bi örtü istiyorum fakat kalıp gibi dümdüz olmasını istiyorum.internetten araştırdım ama bulamadım.sizin bu konuda bir fikriniz var mı?ayrıca makyaj malzemelerimi dekoratif kutular içine koydum parfümlerimide güzel bir tepsi içine koymak istiyorum (sanırım artık böyle yapılıyo),nasıl bir tepsi kullanabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim :)

http://babyh23.blogspot.com.tr/2013/11/dekorasyon-2-liralk-mutluluk.html bu sitede senin dediğine bezner tarz muşamba tarzı örtü serilmiş belki sen deliksiz olanlarından bulabilirsen işini görür.

Bu konuyu bugün ilk defa gördüm.
Daha doğrusu ben sadece evim güzel evime bakıp çıkıyorum hep. Keşke bu sayfalarıda inceleseymişim. Ne kadar güzel . Herkes bişeyler paylaşıyor. Eve gidince dolaplarımı düzenleyeceğim
İmrendim doğrusu...

iyi bir fikir çözüm olabilir.bunu deneyebilirim sanırım :)
yok canım ya o bilgiğin plastik mobilyanın üstünde hoş olmaz..ben onu ayyakkabılığa falan seriyorum.. onun yerine kapitone kestirsen kenarına hemen için dantel geçiyorlar o hoş duruyor..ben bir ara kızım küçükkken öyle kullanmıştım..herkez ne güzel düşünmüşsün demişlerdi..

sabah sabah iyi geldi burası uykum kaçtı :)
hepinizin maşallah var..eğer bende fırsat bulursam eklerim..

Foto çekicem diye toplamıştım ama ben,karı koca dağınıklıkta nirvanaya ulaştık.
Tam temizliği yapıp bitirince çek canım.Eşin eve gelmeden en iyisi.Anlıyorum seni Uraz'a gidiyorum topluyorum evi off neler yapıyor ardımdan.Daha kurumamış çamaşırları alıp yatağın üstüne yığmış.Sebebi de içi kararıyormuş çamaşır görüntüsünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…