- 21 Nisan 2012
- 97
- 48
kızlar benimde bi sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim.benim yatak odam siyah beyaz.ve siyah kullanmak ne kadar zor bilirsiniz...tuvalet masamın üzeri siyah tozunu almaktan bıktım.ayrıca üzerine koyduğum hiç bi şeyi yakıştıramıyorum.üzerini tam kapatacak şekilde beyaz bi örtü istiyorum fakat kalıp gibi dümdüz olmasını istiyorum.internetten araştırdım ama bulamadım.sizin bu konuda bir fikriniz var mı?ayrıca makyaj malzemelerimi dekoratif kutular içine koydum parfümlerimide güzel bir tepsi içine koymak istiyorum (sanırım artık böyle yapılıyo),nasıl bir tepsi kullanabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim :)
http://babyh23.blogspot.com.tr/2013/11/dekorasyon-2-liralk-mutluluk.html bu sitede senin dediğine bezner tarz muşamba tarzı örtü serilmiş belki sen deliksiz olanlarından bulabilirsen işini görür.
yok canım ya o bilgiğin plastik mobilyanın üstünde hoş olmaz..ben onu ayyakkabılığa falan seriyorum.. onun yerine kapitone kestirsen kenarına hemen için dantel geçiyorlar o hoş duruyor..ben bir ara kızım küçükkken öyle kullanmıştım..herkez ne güzel düşünmüşsün demişlerdi..iyi bir fikir çözüm olabilir.bunu deneyebilirim sanırım :)
Nasıl da derli toplu benim arkadaşım.
sağol canım benim.Seninde evin toplu düzenliydi hep,o zaman maşallah bize heheNasıl da derli toplu benim arkadaşım.
Foto çekicem diye toplamıştım ama ben,karı koca dağınıklıkta nirvanaya ulaştık.sağol canım benim.Seninde evin toplu düzenliydi hep,o zaman maşallah bize hehe
Tam temizliği yapıp bitirince çek canım.Eşin eve gelmeden en iyisi.Foto çekicem diye toplamıştım ama ben,karı koca dağınıklıkta nirvanaya ulaştık.