kızlar bi topikte uzun uzun yazdım link veriorum:)
burdan bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-4048.html
Bunlar da yatak odamdan...
Şifonyerimin ilk çekmecesi ikeadan aldıgım çekmece düzenleyicilerin içinde makyaj malzemelerim kremlerim tokalarım var.
Eki Görüntüle 793468
Sanırım ben buraya hiç foto koyamam ,çünkü eşim sağolsun giyeceği şeyleri hep en alttan seçer ve diğerelrini karmakarışık eder ,bir gün bile kalmaz düzenimiz.
Benim dolaplarda hemen hemen aynı ,bende çalıştığım için sabahları kararsız bir şekilde kıyafet seçerim ,giyer giyer çıkartırım ,kalanı akşam toparlarım derim öylece bırakırım .yani benim dolap içi düzeni m malesef yoksşz koyun ben bakarım artık ..
ikeadan ben de aldım bu düzenleyicilerden. hem eşime hem kendime. bir ara ben de fotoğraf çekip yüklerim. çok işime yaradı.
bizim evde çocuk yok ikimizde çalışıyoruz ama bu dağınıklık nerden geliyo anlamıyorum.heryer sil süpür tertemiz her zaman toplar silerim.ama dağınıklığa çözüm bulamıyorum.dün girdim çeyizlerimin yarısını anneme gönderdim.bazam sandıklı altını açtım.kızlae tavsiye ediyorum bunu yazarken :) üstümüze örttüğümüz yorgan dışındaki tüm battaniye yorgan ve yastıkları vakumlu poşetle bi güzel kağıt gibi yapıp bazanın altına koydum.yastık kılıfı nevresim namazlık tülbent lif bu çeyizlikleride baza altına giren bi koliye doldurdum koydum.kalan kışlıklarımıda vakumlayıp baza altına koydum.baza altı hem düzenli oldu hemde biçok şey ortadan kalktı kızlardolabımdaki fazla eşyalarımın çantalarımın hepsini ayırdım.( suriyeye göndermeyi düşünüyorum ).kalanlarıda toplu bi şekilde dizdim.bakalım ne kadar sürecek böyle
bende bilmiyordum yeni öğrendim, kağıt mukavvadan kutular yatak altlarında zamanla kendi kendine böcekleniyormuş, malum evler artık kaloriferli sıcak o da etken oluyormuş,, baza altına giren bir koliye koydum demişsin ona istinaden yazıyorum,,,,
Dün dolabımı mis gibi yaptımfoto çekmedim tabi ki
Askı almıştım da gaze geldim, normalde dağınığımdır
İşe giderken geç kalıyorum diye alttan hop diye bişeyi çeker üsttekileri de bozarım
Eşim titizdir, nizamlı durur kıyafetleri bile
Arkadaslar vakumlu hurclarim aciliyor. Siz nasil yapiyorsunuz?