harikasın bu tam da aradığım şeydi dolaba nasıl çivi çakarım diye kıyamıyordum bu yapışkanlılar hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim senden öğreniceğimiz çok şey var, alejandra adında bir kadın var ev düzeni üzerine bloğu var onun videolarını falan izleyip bişeyler yapıyorum ama sen onunla yarışırsın vallahaMutfak eyvesinin altında da kullanmıştım mandalı. Bir de yapışkanlı askılar var.
Ben tezgah üstünde kalabalık görüntüden hoşlanmıyorum o yüzden saklama yoluna gittim sürekli kullandığım malzemeleri.
harikasın bu tam da aradığım şeydi dolaba nasıl çivi çakarım diye kıyamıyordum bu yapışkanlılar hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim senden öğreniceğimiz çok şey var, alejandra adında bir kadın var ev düzeni üzerine bloğu var onun videolarını falan izleyip bişeyler yapıyorum ama sen onunla yarışırsın vallahadaha çok şey ekle lütfen sizinde yeni eviniz hayırlı olsun bu arada
maşallah size tebrik ederim ne güzel tertipli düzenli bir bayansınızMerhaba,
Bu başlığı çok beğendim herkes katkıda bulunmalı bence :)
Bu da benim banyo dolaplarımın içi. Üst dolapta havlular, aşağı dolapta deterjanlar, temizlik bezleri ve temizlik malzemeleri var.
özellikle mutfak ve diger odalarınızdaki düzeninizi merak ettim bir mansuru yoksa onlarında fotosunu koyar mısınız ?Yaa Baronesss teşekkür ederiim
Bilmiyordum alejandra'yı, baktım şimdi üye oldum sitesine günlük görev verecekmiş değişik geldi:) Ben de Pinterest'te düzen fotoğraflarına bakmayı seviyorum mesele bu yapışkanlı askıyla raf asma fikri ordan geldi. Yurtdışında direk dolap içine asılan raflar var burda bulamayınca iş başa düştü deyip böyle bir çözüm buldum rafım hazırda vardı.
Hanımlarımız da daha çok koysa da onlardan da bir şeyler öğrenseek :)
Çok teşekkür ederim Miyav_su :)
Misafirlerim var on gun kadar daha kalacaklar insaallah onlar gittikten sonra cekip koyabilirim.
Kendimi yalnız hissediyorum yaa keşke sizler de koysanız fotoğraf bakmayı çok seviyorum ben deeFikir de verebilirim birlikte düzenli oluruz öncesi sonrası yaparız
çok güzel bir fikir canım ama benim telefonum malesef eskilerden ama akşamları eşimin telefonundan çeker koyarım inşallah ama senin kadar düzenli degiliz malesef mesela yatak çarşaflarını nasıl koyuyorsun dolaba misafir için olanlar ve kendi kullandıklarıÇok teşekkür ederim Miyav_su :)
Misafirlerim var on gun kadar daha kalacaklar insaallah onlar gittikten sonra cekip koyabilirim.
Kendimi yalnız hissediyorum yaa keşke sizler de koysanız fotoğraf bakmayı çok seviyorum ben deeFikir de verebilirim birlikte düzenli oluruz öncesi sonrası yaparız
bu arada y-unutmadan gözüm üzerinde seni takip ediyorum haberin ola benden kaçamazsınÇok teşekkür ederim Miyav_su :)
bende bir pasaklı koca 2 genç erkek çocuğu var..hemen hemen hergün evdeler..onların döküntülerini toplamak için peşlerinden sabahtan akşama kadar gezerim evde..artık başım döner..ve şu an hastayım yorgunluktan..yılların birikimi çıktı sonunda..kızlar dekorasyona dair çok şey öğrendim bu siteden.buradaki evlere bakarak evimizin dekorasyonunda çoğumuz değişiklik yapmış güzel fikirler edinmişizdir.şöyle bi fikrim var.şimdiye kadar hep dışarıdan görüntü fotolarımızı paylaştık.ben çok düzenli birisi değilim evimizin mutfak içi yada giysi dolaplarımızın düzenli halini burada paylaşırsak DÜZEN KONUSUNDADA KENDİMİZİ GELİŞTİRMİŞ OLURUZ DİYE DÜŞÜNDÜM .BANYO DOLABI.GİYSİ DOLABI,MUTFAK DOLABI.NEYİ NEREYE KOYARAK DÜZENLEME YAPARSINIZ EVİNİZDE FOTOLARINIZI PAYLAŞIRSAK BENİM GİBİ ARKADAŞLARADA ÖRNEK OLMUŞ OLURSUNUZ.SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
Gben duzenini çok beğendim tebrik ederim bnde senin gibi olmayı çok isterdim ama malesef olamiyorum herseyi her yere sigdiramiyorum 1 yaşında oğlum var smdi 2.nciside geliyor daha zor olmaya başladı temizlik düzen bizimle güzel fikirlerini paylasirsan en azından fikir olur
çok güzel bir fikir canım ama benim telefonum malesef eskilerden ama akşamları eşimin telefonundan çeker koyarım inşallah ama senin kadar düzenli degiliz malesef mesela yatak çarşaflarını nasıl koyuyorsun dolaba misafir için olanlar ve kendi kullandıkları
bende bir pasaklı koca 2 genç erkek çocuğu var..hemen hemen hergün evdeler..onların döküntülerini toplamak için peşlerinden sabahtan akşama kadar gezerim evde..artık başım döner..ve şu an hastayım yorgunluktan..yılların birikimi çıktı sonunda..
ama kocada oğlanlarda annenin hasta olmasına çok kızarlar..tabi yemek yapacak günde 3 fasıl çamaşır yıkanacak banyo wc temizlenecek bulaşık yıkanacak ortalık toplanacak ütü yapılacak....daha neler neler..e kim yapacak anne tabi..bana hiç huzur rahat yok beeee
Hâla koymadın ama miyav_su fotoğraaf bekliyoruum
Ben de en düzenlediğim yeri koyarak çakallık yaptım canımHer yerim böyle değil inşaallah uğraşıyorum olur ama bu kadar değil
Yatak takımlarını bir arada tutuyorum çarşafı nevresimi yastığı. Onları da şu şekilde sınıflandırdım;
Çift kişilik olanlar bazamın altında hurcun içinde. Battaniyelerim de baza altında. Tek kişilik olanlar misafir için aldığım 3 çekmeceli bir divan var onun çekmecesinde hurcun içinde.
- Çift kişilik nevresim takımları
- Çift kişilik pike takımları
- Tek kişilik nevresim takımları
- Tek kişilik pikeler
- Battaniyeler
Sayıları da çok önemli. Mesela benim 2 tane tek kişilik nevresim takımım var. Olur da kirlenirse diye renklerine uyumlu 2 tane çarşaf 2 tane de yastık kılıfı ekledim. Tek kişilik pike takımı almadım mesela pike aldım sadece nevresim takımının içindekilerle kullanırım diye. Miktardan kısmaya bakıyorum. Yerden tasarruf
Nevresim beğendiysem mesela kendim kullanmaya çarşafı nevresimi ayrı satan yerlerde(örn: english home), uyumlu çarşafım yastığım varsa sadece nevresimi alırım. Yerden tasarruf
Aslında düşünüyorum da benim az aynı zamanda evlendiğim arkadaşlarıma kuzenlerime göre nevresimler pikeler. Kaç olmalı onu da bilmiyorum ama bir arkadaşımın tek çift toplam 27 takımı vardı çok şaşırmıştım ona hâlâ az geliyordu daha
Sahiden kaç olmalı?
english homeun nevresimleri kaliteli çıkıyor mu?
ben de yenice aldım ama henüz kullanmadım...kolay ütülenir nevresim takımı aldım ben, onda bir miktar polyester karışımı da var, zannedersem yüzde yüz pamuklar daha çok kırışıyor...gerçi iki takım yastık kılıfı+çarşaf da aldım onlar yüzde yüz pamuk bakalım nasıl olacaklarMerhaba anneperi,
English Home'un nevresimlerinin desenlerini beğeniyorum. Hepsinde %100 pamuk da yazıyor. Ama kalitesinin standart olduğunu ne yazık ki söyleyemeyeceğim. Bende iki nevresimi var.
Kendinden motifli beyaz renk bir takım yapmıştım, hem çok zor ütüleniyordu hem 2. yıkamamda annemin 20 senelik çarşaflarından beter oldu.
Başka bir takım oluşturdum birkaç ay önce desenin güzelliğine dayanamadığımdan. Hem çok kolay ütüleniyor, hem de bu dördüncü yıkayışım hâlâ yeni gibi.
Hediyelik de çok alıyorum burdan nevresim takımı herkes beğeniyor çünkü. Ama tabi kullanışları nasıl oldu bilmiyorum
ben de yenice aldım ama henüz kullanmadım...kolay ütülenir nevresim takımı aldım ben, onda bir miktar polyester karışımı da var, zannedersem yüzde yüz pamuklar daha çok kırışıyor...gerçi iki takım yastık kılıfı+çarşaf da aldım onlar yüzde yüz pamuk bakalım nasıl olacaklar
ay ne güzeell, e onlar daha pahalı zaten sanırsam...Bana annem "yüzde yüz pamuk tabii zor ütülenir" deyip kızmıştı ben şikayetleninceOnları mesela akşam serince sabah kalkar kalkmaz ilk iş ütülemek lazım hafif nemiyle takır takır kurumadan.
İnşaallah seninki kolay ütülenen yüzde yüz pamuklardan çıkarçünkü English Home'dan bir takımım kolay ütüleniyor. Tivolyo'dan Taç'tan Karaca'dan aldığım yüzde yüz pamuklar helee fıstık gibi düzgünce serip kuruyunca da katlayıp koysam bile "ütülüyüm ki ben" diye geziyor
ay ne güzeell, e onlar daha pahalı zaten sanırsam...
oy ben o yüzde yüz pamukları feci indirimli aldım, korktum şimdi
Canım sen paketli nevresimleri kullanmadan önce yıkıyor musun?