Evinizin Düzenli Hali-OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN

Duzene acayip takintiliyim ben de heryer mum gibi olmali elimi atinca rahat bulabilmeli ve zorlanmadan uzanabilmeliyim bu yolda hersey mübah benim icin

bende çok düzenliyimdir....
tembelliğimden dümdüz düzenli yatarım paso
şaka bir yana geçen yıllara rağmen az kendime geldim...tam bir baş belası,felakettim düzen konusunda...

Ya bitmiyo ev işleri geçen gün eşime dedim 'evde 10 kişimi yaşıyoruz' verdiği cevap 'dimi ya ' oldu. İnsan bi yardım ediyim der

Bu konuda Yardıma çok ihtiyacım var.Evimin her yanı dolap yine dağınığım.Topluyorum en fazla iki gün sonra yine her yer Dağınık.yine tüm eşyalar üst üste...Sürekli evi toplu, düzenli kadınlar.gercekten bunu nasıl yapıyorsunuz? Bu işin bir ince Noktası var mı?özellikle mutfak dolabı ve gardolaplar için?

Merhaba,
Bu başlığı çok beğendim herkes katkıda bulunmalı bence :)
Bu da benim banyo dolaplarımın içi. Üst dolapta havlular, aşağı dolapta deterjanlar, temizlik bezleri ve temizlik malzemeleri var.

Eklentiler

• 11.jpg
    180,6 KB · Görüntüleme: 796
  • 12.jpg
    149,1 KB · Görüntüleme: 767
  • 13.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 823
  • 14.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 769
  • 15.jpg
    194,7 KB · Görüntüleme: 743

merhabalar,uzun zamandır uğramamıştım buraya.
düzenli olma konusunda yardım isteyen arkadaşlara bir kaç tavsiyem olacak.
her yer düzenli ve temiz ama kısa sürede dağılmaması için her şey anında toplanmalı.
birer ikişer toplayınca hem karışmaz,hem çok iş olmaz.
yığılınca işin içinden çıkılmıyor.

işleri anında yapınca çabuk toparlanıyor.
mesela ütü,çamaşır katlanması,mutfak....
birkince hem karışıklık,hem çok iş oluyor.

Merhaba,
Bu başlığı çok beğendim herkes katkıda bulunmalı bence :)
Bu da benim banyo dolaplarımın içi. Üst dolapta havlular, aşağı dolapta deterjanlar, temizlik bezleri ve temizlik malzemeleri var.
çok güzel bayıldım hatta mandal fikrinizi hemen uygulucam, bi de o dantel görünümlü kapaklı sepetleri nerden aldığınızı sorabilirmiyim

çok güzel bayıldım hatta mandal fikrinizi hemen uygulucam, bi de o dantel görünümlü kapaklı sepetleri nerden aldığınızı sorabilirmiyim

Beğenmenize çok sevindim :)
İzmir'de yaşıyorum ben, burda o sepetler neredeyse her züccaciyede hatta pazarda var.
Boyutu çok uygun kullandığım başka yerler var evin içinde, müsait olunca onları da paylaşırım inşaallah.

çok teşekkür ederim , ben de yeni eve geçtim ve ev düzeni için baya kafa yoruyorum düzenle ilgili diğer fotolarınızı da görmeyi çok isterim

çok teşekkür ederim , ben de yeni eve geçtim ve ev düzeni için baya kafa yoruyorum düzenle ilgili diğer fotolarınızı da görmeyi çok isterim

Benim de 2 ay kadar oldu geçeli Allah size de kolaylık versin. Daha gönlüme göre değil her yer.
Evin düzeni bir kere otursa çok kolay ama oturtmak eziyet resmen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…