- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
:) o zaman dedğin gibi alan küçükEşyam fazla değil. Herşey ayrı zaten dolabımda. Dolap küçük. Net üzerinden düzenleyiciler aldım, azda olsa toparlandı dolap. Ama hala dolu. :)
yeni dolap alma şansınız var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) o zaman dedğin gibi alan küçükEşyam fazla değil. Herşey ayrı zaten dolabımda. Dolap küçük. Net üzerinden düzenleyiciler aldım, azda olsa toparlandı dolap. Ama hala dolu. :)
:) o zaman dedğin gibi alan küçük
yeni dolap alma şansınız var mı?
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuDuzene acayip takintiliyim ben de heryer mum gibi olmali elimi atinca rahat bulabilmeli ve zorlanmadan uzanabilmeliyim bu yolda hersey mübah benim icin
Teşekkür ederim.ovv düzenli hatun :)
maşaallah ne çok kıyafetiniz var bunlar iki kişiye mi ait sadece maşallah
bişey sorcam düzenli olmayı nasıl başarabiliyosunuz :)
Bu konuda Yardıma çok ihtiyacım var.Evimin her yanı dolap yine dağınığım.Topluyorum en fazla iki gün sonra yine her yer Dağınık.yine tüm eşyalar üst üste...Sürekli evi toplu, düzenli kadınlar.gercekten bunu nasıl yapıyorsunuz? Bu işin bir ince Noktası var mı?özellikle mutfak dolabı ve gardolaplar için?kızlar dekorasyona dair çok şey öğrendim bu siteden.buradaki evlere bakarak evimizin dekorasyonunda çoğumuz değişiklik yapmış güzel fikirler edinmişizdir.şöyle bi fikrim var.şimdiye kadar hep dışarıdan görüntü fotolarımızı paylaştık.ben çok düzenli birisi değilim evimizin mutfak içi yada giysi dolaplarımızın düzenli halini burada paylaşırsak DÜZEN KONUSUNDADA KENDİMİZİ GELİŞTİRMİŞ OLURUZ DİYE DÜŞÜNDÜM .BANYO DOLABI.GİYSİ DOLABI,MUTFAK DOLABI.NEYİ NEREYE KOYARAK DÜZENLEME YAPARSINIZ EVİNİZDE FOTOLARINIZI PAYLAŞIRSAK BENİM GİBİ ARKADAŞLARADA ÖRNEK OLMUŞ OLURSUNUZ.SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
Bu konuda Yardıma çok ihtiyacım var.Evimin her yanı dolap yine dağınığım.Topluyorum en fazla iki gün sonra yine her yer Dağınık.yine tüm eşyalar üst üste...Sürekli evi toplu, düzenli kadınlar.gercekten bunu nasıl yapıyorsunuz? Bu işin bir ince Noktası var mı?özellikle mutfak dolabı ve gardolaplar için?
çok güzel bayıldım hatta mandal fikrinizi hemen uygulucam, bi de o dantel görünümlü kapaklı sepetleri nerden aldığınızı sorabilirmiyimMerhaba,
Bu başlığı çok beğendim herkes katkıda bulunmalı bence :)
Bu da benim banyo dolaplarımın içi. Üst dolapta havlular, aşağı dolapta deterjanlar, temizlik bezleri ve temizlik malzemeleri var.
çok güzel bayıldım hatta mandal fikrinizi hemen uygulucam, bi de o dantel görünümlü kapaklı sepetleri nerden aldığınızı sorabilirmiyim
çok teşekkür ederim , ben de yeni eve geçtim ve ev düzeni için baya kafa yoruyorum düzenle ilgili diğer fotolarınızı da görmeyi çok isterimBeğenmenize çok sevindim :)
İzmir'de yaşıyorum ben, burda o sepetler neredeyse her züccaciyede hatta pazarda var.
Boyutu çok uygun kullandığım başka yerler var evin içinde, müsait olunca onları da paylaşırım inşaallah.
çok teşekkür ederim , ben de yeni eve geçtim ve ev düzeni için baya kafa yoruyorum düzenle ilgili diğer fotolarınızı da görmeyi çok isterim