bence işleri biriktirmemek 1.kural.. biriktikçe insanın gözündede büyüyo, sonra büyük temizlik yapıldığı zaman yorgunluktan ölüyoruz ve zulum geliyo temizlik yapmak.. ben çözümü böyle buldum hergün 1 saatimi temizliğe ayırıyorum ve gerçekten çok rahatladım kafam rahat evim temiz oh beee:))
eşimde bende çok düzenliyizdir evim hiç dağınık görülmemiştir tabii bu durum çocuk olunca ne derece değişir bilemiyorum. hergün toz alırım , halı kullanmadığımdan yerleri gün aşırı silerim ,15 günde bir cam silerim ,mutfağımda asla kirli bulaşık beklemez makinem doluysa elde yıkar kaldırırım ,gece dahi misafirim gelse aman bulaşıklar kalsın sabaha toplarım diyemem aslaave en büyük kabusum ise kızartma yaptıktan sonra mutfak yıkama huyum-tatlicadiarzu- yani o derece kıyı köşe mutfak temizliğine girişiyorum , mutfak camlarını silene kadar o kızartma kokusu geçmiyor burnumdan sanki:1no2:
mafoldumben şaka şakasırnaşık şeytitiz delüü:roflol:delüüüüüüüüüüüüüüüü
:c.tesi kadın gelir evi temizler o evi temizlerken ben ütümü yaparım. öyle sil süpür yok bende ama. mutfak banyo temiz olsun, birde yemek olsun evde yeter
3 tane küçük çocuğum var ne kadar evi toparlasam süpürsem silsemde hep bir taraf eksik kalıyo.iş sanki hiç bitmiyoakannehir
o nedenle aşırı titiz davranmıyorum zaten davranmak istesemde boş kendimi hasta ederim
yazan arkadaşları okudum bazıları ne güzel anlatmışlar ama inanın evde 2-3 tane küçük çocuk olunca hiçbirşey planladığınız gibi olmuyo:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?