- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu konuda haklısın bak.ben şanslımıyım şanssızmıyım bilmem ama benimki benden titiz.sinir oluyorum bazen-tatlicadiarzu-evi düzenli tutmak için ön şart düzenli, titiz ve temiz bir koca....çünkü biz ne yaparsak yapalım, eş destek olmayınca ev ya dağılır ya da biz çok yoruluruz...ben yoruluyorum açıkcası...ama geceden evi toplayıp yatmak büyük bir artı...ayrıca evden çıkmadan önce de evi temiz bırakmak en iyisi....
ya çok fena gaza geldim ne güzel yazmışsınız hepiniz.
ben süper dağınık birisiyim. eşim süper ötesi dağınık ve pis.oğlum dağıtmıyor şuan için. en büyük korkum o emeklemeye başlayınca ne olcak. 15güne bir temizlikçim geliyor ama onun gelmesinden bende eşimde çok rahatsız oluyoruz. ama mecbur bebek olunca geliyo.genel temizliği o hallediyo.eşim asla iş yapmaz .her perşembe annem uğrar geldiğinde temizlik yapmaya başladığı için mecbur her çarşamba evi temizleyip siliyorum aslında çok hamaratım 1 saatte herşeyi hallederim ama nefret ede ede.pek pislik olmuyor ama çok dağıtıyoruz. gün boyu kullandğım mutfağı bebek uyuyunca topluyorum. sabaha kaldığıda çok oluyor. genelde pek yemek yapmıyorum.ya işin kötü tarafıda ben bu durumdan rahatsız olmuyorum dağınıklık içinde oturur kitabımı okurum filmimi seyrederim bebeğimle oynarım. her temizlik sonrası tamam bu sefer evi düzenli tutuucam desemde yapamıyorummmmmm. çok denedim asla olmuyor((