- 30 Nisan 2008
- 103
- 1
- 44
vallahi gıpta ediyorum gıpta. ben de eskiden,5 yıl öncesine kadar çalışan bir kadındım. kendime göre bir düzenim vardı ama hamilelik ve çocukla birlikte bu düzeni de kaybettim. hafta içi çalış günlük işleri yap(yemek ve toparlamak) hafta sonuda genel temizliği yaptı düzenim. ama bu değişince bi manyak oldum, ipin ucunu kaçırdım yemin ederim, şimdi ikinci çocuğuma hamileyim zaten iş miş hak getire de şu düzeni tutturmayıbir becerebilsem. Temizlik evet temizim ama birde şu dağınıklık olmasa. off offf valla kendime çoğu zaman çok kızarım, hatta yapmadığım için içim içimi yer ama her gün evdesin yaa, amaaaan yarın yaparım, sonra yaparım diyorsun taii doğal olarak da birikiyo....
bunu değiştirmenin yolu yokmu acaba. aslında ben biliyorum kendi ilacımı. TEKRAR İŞ HAYATINA DÖNMEK ama önümüzdeki en az 3 sene daha bu imkansızzzz :1no2:
her geçen gün daha topluyorum kendimi son bir kaç aydır ama bu seferde hamileyim ve tehlikeli gebelik benimki. aksilik işte. ama hijyenden ödün vermemmmmmm. o ayrı ah bir de dağınıklık olmasa.
Sevgiler kızlar... a.s.
bunu değiştirmenin yolu yokmu acaba. aslında ben biliyorum kendi ilacımı. TEKRAR İŞ HAYATINA DÖNMEK ama önümüzdeki en az 3 sene daha bu imkansızzzz :1no2:
her geçen gün daha topluyorum kendimi son bir kaç aydır ama bu seferde hamileyim ve tehlikeli gebelik benimki. aksilik işte. ama hijyenden ödün vermemmmmmm. o ayrı ah bir de dağınıklık olmasa.
Sevgiler kızlar... a.s.