• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket evinizi kendiniz mi temizlersiniz yoksa temizletir misiniz?

evinizi kendiniz mi temizlersiniz yoksa temizlikçi mi tutarsınız?

• Ankete Katılan
    307

CamasirSuyunaCorba

♥etmiyorum eyvallah♥
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
2.511
8
116
43
İzmir
:CüvCüv: evet bayanlar, evinizi kendiniz mi temizliyorsunuz, temizlikçi mi tutuyorsunuz, yoksa sadece bayram seyranlarda mı temizletiyorsunuz temizlikçiye. merak buya

Son düzenleme:
genelde kendim temizlerim.bazı özel zamanlarda temizlettirim.hele şu ara çok ihtiyacım var birinin evimi temizlemesine sakat sakat hiç bir iş yapamıyorum.her yer leş oldu leşşş.

ihtiyaç duymadıkça başkasına yaptırmam.
Hiç içime sinmez çünkü.Benim kadar iyi temizlemiyorlar...

kolumda sinir sıkışması olduğu için cam silme,halı silme gib iişleri yapamıyorum.bunlar için ayda bir kadın alıyorum.gerisini eşimle beraber hallediyoruz.
ama bayramda seyranda mutlaka alırım.bende evde olurum zaten.beraber temizlerizkaydirigubbakcemile5(ama parayı o alır-tatlicadiarzu-)

ayy vala ben sildiim yeri silmeyince rahat edemiyorum saatlerce bi odayı temizliyorum eşyalarımın ellenmesinden yerlerinin deişmesindende extra nefret ederim sizce bu hastalık olabilirmi?? ama bu titizlik sadece odamda geçerli ya günde 2 defa temizlik yapılırmı?? kafayı yiorum 2 defada komik diorum ama temizlemedende rahat edemiorum napiim yardımlarıızı bekliorum kıslarr

kolumda sinir sıkışması olduğu için cam silme,halı silme gib iişleri yapamıyorum.bunlar için ayda bir kadın alıyorum.gerisini eşimle beraber hallediyoruz.
ama bayramda seyranda mutlaka alırım.bende evde olurum zaten.beraber temizlerizkaydirigubbakcemile5(ama parayı o alır-tatlicadiarzu-)

geçmiş olsun arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyorum.topicle alakası yok ama yinede sana sormak istiyorum.parmaklarında uyuşma varmı dr. ameliyat dedi ama korkuyorum ben.bide sorunlu kolumda sanki damar görünüyomuş gibi morarma oluyo sende de varmı öle bişey.

Ben de kendi temizliğimi kendim yaparım.
Bir başkasının yaptığı temizlik içime sinmiyo.
Zaten evim çok büyükte değil çok yormuyo beni.

:CüvCüv: vet bayanlar, evinizi kendiniz mi temizliyorsunuz, temizlikçi mi tutuyorsunuz, yoksa sadece bayram seyranlarda mı temizletiyorsunuz temizlikçiye. merak buya

Valla arkadaşım nikinden belli çok titiz olduğun sana da bu konuyu açmak yakışırdı diye düşünüyorum..........Ben temizlikçiyi 19 senelik evlilik hayatımda sadece hamile olduğum dönemde aldım, kendi işimi kendim yaparım, uğraşamam ben onlarla, hepsi ayrı telden çalıyorlar, sağlığım elverdiği sürece temizliğe devam.......

:smiley-cool:

Valla arkadaşım nikinden belli çok titiz olduğun sana da bu konuyu açmak yakışırdı diye düşünüyorum..........Ben temizlikçiyi 19 senelik evlilik hayatımda sadece hamile olduğum dönemde aldım, kendi işimi kendim yaparım, uğraşamam ben onlarla, hepsi ayrı telden çalıyorlar, sağlığım elverdiği sürece temizliğe devam.......

valla canımcım ya, çamaşırsuyu kullanmayı (adı d ile başlayanı) kullanmaya bayılıyorum, eşim benle dalga geçiyor, senin çamaşırsuyuyla aranda bişimi var diye, ordan da bu nick aklıma gelmişti. benim eve temizliğe gelen bayan o kadar iyi ki. arkadaş oldum valla onla. pırıl pırıl yapıyor her yanı, ütü mü falan da yapıyor. ben bazen sohbete dalıyorum, o benle ilgilenmeyip temizliğe devam ediyor ama anneme denk gelenler de hep kötü çıktı yahu:CüvCüv:

valla canımcım ya, çamaşırsuyu kullanmayı (adı d ile başlayanı) kullanmaya bayılıyorum, eşim benle dalga geçiyor, senin çamaşırsuyuyla aranda bişimi var diye, ordan da bu nick aklıma gelmişti. benim eve temizliğe gelen bayan o kadar iyi ki. arkadaş oldum valla onla. pırıl pırıl yapıyor her yanı, ütü mü falan da yapıyor. ben bazen sohbete dalıyorum, o benle ilgilenmeyip temizliğe devam ediyor ama anneme denk gelenler de hep kötü çıktı yahu:CüvCüv:

Bende severim Domestosu, mutfak -banyo onunla daha temiz gibi gelir bana, içim daha rahat eder........

bende kendim temizlerim bugüne kadar hiç temizlettirmedim sağlığım iyi olduğu müddetcede düşünmüyorum neyin nerde olduğunu nerenin ne kadar kirli olduğunu evimde benden iyi kimse bilemez başkası yapıncada heralde kontrol ederken bir daha yaparım-tatlicadiarzu-

geçen hamileliğime kadar evime hiç yardımcı sokmadım ben..
herşeyimi kendim yapardım..
ne zaman hamile kaldım kasım ayıydı.haftada bir günlük işlerim için almaya başladım.ütü,nevresim değişme,silme süpürme,toz alma için..3 ayda birde ağır temizlik yaptırıyorum.
gerçi yeni evime geçtim geçeli yani yaklaşık 1 aydır gene alamadım.
eylülde alıcam..

hiç temizlikçi cağırmadım hatta aklıma bile gelmedi
haftdanın 6 günü calısıp pazarları temizliğimi yapardım
allahtan işten cıktımda rahar rahat yapıyorum
kimsenin yaptığı işe güvenmem

Back