evinizde hangi renkleri kullanacaksınız

ben bekarken lila rengine acayip takıntılıydım...

ve herşeyimi buna göre aldım..lila koltuk takımı,lila perdelerim,lila avizem,lila halım,lila orta sehpa örtüsü v.s.

tabi sade lila değil lilanın karışık tonları..başta herkes öyle yapma diyordu ama evimi dizince gelen gözlerini alamıyor...çok seviyorum bu rengi..aama sadece salonda...

yatak odam bordo renkli perde,yatak örtüsü ve halılardan oluşuyor....

oturma odam cıvıl cıvıl.. şekerpembe turuncu turkuaz renkleriyle döşendi..:)
misafir odam tamamen kırmızı siyah çok asil çok şık oldu...
yatak odam kırmızı siyah...
mutfağım pembe ağırlıklı..

salonum kırmızı-krem aldık herseyı..duvarları şampanya rengıne boyatıcas
oturma odam,yatak odam ve mutfagım fıstık yeşili-krem
banyom açık -koyu turuncu ,koyu yeşil

begümcük naptın ya benimde koltuklarım siyah kırlentleri parlak gri.
http://img507.imageshack.us/img507/7392/salon.jpg salon kotuğum bu.
halı olarak da http://img507.imageshack.us/img507/5944/merinoshal.jpg ya bunu
ya da
http://www.imageresim.com/images/qwedzp41cfpufx3u2ckt.jpg bu halıyı düşünüyorum.halı da başka fikri olan var mı ??
perdelerimi de ip perde beyaz gri karışımı yandaki fonları da gri olsun diye aklımda var.aksesuarları kırmızı yapmak istiyorum ama oturma odam kırmızı oduğu için kararsız kaldım.

canım taşlı olan halı sanırım sarayın halı yanlış bilmiyorsam fiyatıda 1500 civarındaymış. bilginize bence mobilyalarda olan tonların çok olduğu halı ve perde düşünmeyim derim. halı ve perdenin içinde mobilya renklerinizden olsun ama az olsun.yoksa odanız çok koyu kalır. koltuk kırlentlerine başka renkler ekletebilirseniz ekletin.ya da sonradan kendiniz alın koyun bunlar çok düz ve tek duruyor bence :S

asliceylan çok güzelmiş koltukların tatlım. ben baya baktım ama alamadım daha. müebbet sevdamla renkleride konuşmuştuk sağolsun. royalin halısını beğenmiştik ama erkek taraf pahalı dedi kötükedihüso daha uygun bul felan dedi. benim kafa attı almadım daha :1no2:

çok teşkkr ederim.beyaz diye takılıp kalmışken siyah almak garip oldu:)
royal'in halısını senin eklediklerini bende çok beğendim ama kafamı karıştıran oturma odasında da kırmızı rengin olması.her oda farklı renkte olsun istiyorum.ama siyaha da en çok kırmızı yakışıyor.şarabi pembe de çok güzel gidiyor.ama öyle bi halı göremedim henüz.merinos'un ışıl olan halısı ortada kalıyor siyah rengi oraya da sehpa konunca gözükmez beyazlar dışarıda kalır.beyaz halıda zor olur diye düşünüyorum.birde halı parlıyor kırlentlerde parlak birde duvar kağıdı istiyorum.artık her yer parlarsa çıldırırım herhalde.

canım aynı tonları başka markalarda da bulabilirsin.ya da nişanlını ikna etmeye çalış.eğer çok çok beğendiysen.buarada ne kadar dediler o halıya?

diğer odanla aynı renk olmasın canım bahsettiğin pembeyi kullan.büyük ihtimalle o renkte halı vardır.beyaz halıyı bende tavsiye etmiyorum.ben beyaz rengini sadece toz alınması gereken yerlerde tercih ettim. diğerleri hep koyu tonlarda

canım baktım başka markalarada ama o kadar güzel canlı durmuyor içime sinmedi ki 2 tane 6 m2 sorduk işte salon için. 600 tutuyor ikisi. tüm evin halısını 1000e denklicekmişiz.kayınbabadan emir geldi :mymeka:

canım mutfağı nasıl düşünüyorsun peki?ben yolluk almayı düşünüyorum sonuçta yemek yencek falan halı pek temiz olmaz.ordan kıssan olmuyor mu.birde salonun çok büyük değilse 4m2yi düşün derim.
evet netten baktım ama istediğim gibi bulamadım çıkıp bakmak gerek.netteki görüntüyle bir olmuyor çünkü.zevkli bu işler ya:)

canım baktım başka markalarada ama o kadar güzel canlı durmuyor içime sinmedi ki 2 tane 6 m2 sorduk işte salon için. 600 tutuyor ikisi. tüm evin halısını 1000e denklicekmişiz.kayınbabadan emir geldi :mymeka:

canım bizde 1000 liraya tamamlayalım hepsini diyoruz saray halıdan düşünüyoruz biz bir alana bir bedavası var ve 4m2 180 lira dediler aynısını da hediye ediyorlar yani 2 halı 180 e gelmiş oluyor. birde salonumun heryerini halı yapmak istemiyorum ben.boşlukların olmasını istiyorum canım

ayyy canım yaa süpermiş fiyatı. sarayın kendi bayilerindemi öyle fiyatları. çok sağol bitanem yaa bende bakayım saraya muhakkak. 6m2 olur dediler salon için ya. evim belli diil henüz kiralamadık bakmadık bile daa yani.

asliceylan canım halı düşünüyorum ben mutfağada canım yaa. walla ben sıkıldım azcık zevkli gelmio bu işler artık çok sorun oluo çünkü

,

canım sarayın kendi yerine bakmadık biz tepehome diye bir mağazada baktık ki kendi yerlerinde en azından pazarlık payı vardır.bu koca mağaza ve pazarlık payı yok. saraya bak derim.inşallah kampanya bitmemiştir.

gözü yormayan huzur veren renkleri düşünüyorum...duvarda kağıt düşünüyorum..duvar kağıdında o kadar çok çeşit var kii....salonu ferah gösteren,az desenli açık renkli bir duvar kağıdı düşünüyorum..
halılar döşemeye göre değişir(laminant,parke,piyano vs..)yer açıksa biraz daha koyu,yer koyu ise açık renk ve desensiz halı düşünüyorum..
koltuklarda da krem,beyaz,açık gri olabilir...2-3 renkte aynı anda kullanılabilir.
en önemlisi herşeyin uyum içinde olması bence...minimalist şeyleri daha çok seviyorum...biraz gezip fikir almak lazım...imkan varsada mimarlara danışılmalı..a.s.

kızlar tuttuğumuz ev saten boya yapılmış önceden şimdi bizde ne sürersek sürelim saten boya gibi olacak filli boya bademi 1090 her yer aynı olucak

ben yemek ve yatak odamı krem rengi beğendim koltuklarda kararsızım lila yada yeşil düşünüyorum ama arstilde istanbul takımını beğendim oda gri odayı boğmak istemiyorum
yatak odam kesinlikle mor tonlarında olacak yatak örtüm mor sevgilimde moru çok beğeniyor :)
ayrıca bir oturma odası yapmayacağım çalışma odası düşünüyorum. oda otantik olacak özel bir rengi yok şimdilik

salonum ve yatak o.siyah düşünüorum
diger yerlere ise beyazlı bordolu lacivertli olabilir

salonum fıstık yeşili ve dore renklerden olusacak halı da yeşil ve beyaz karışımı :) oturma odası en cok oturulacak yer olduğu içinkoyu renkler düşünüorum kahve olabilir daha karasızım yatak odasında hepten karasızım :)))))))))))))

heryer açık renk olacak.. salonum kırık beyaz,perdeler falanda yine duvarlara uygun fildişi stor düşünüyorum.
yatakodam perdeler krem gelinlik gibi yatakörtüm var bayılıyorum ben ona yaaaa. oturma odam köşe takımı düşünüyorum açık ton yine krem kırık beyaz gibi..
mutfağımda dolaplarımda zaten kremli:) genelde hep beyaz,bej tonlarını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…