evinizde hangi renkleri kullanacaksınız

Arkadaşlar yatak odası boya rengi olarak hangi renk tonu daha iyi olur.kaydirigubbakcemile2

meraba... ben oturma odamı fıstık yeşili yaptırdım koltuğun kollarıda krem... halı yeşil turuncu krem karışık desenli. perde ise küçük yeşil çiçeklerden oluşuyor.çok ferah ve odayı büyük gösteriyor. ayrıca huzur verici...
salonumda koltuk takımı siyah yemek takımı beyaz, yatak odam siyah halıları beyaz , antre halılarımda lila kremden oluşuyor...

valla ben salonumda ağır renkler kullanmayı düşünyorm hafif altınsarısı krem kahve tonları gibi..yatak odasında parlk mor ve lila tonları oturma odamda da mavinin en ferah tonları...neredeyse en çk zaman geçirdğim yer oluck oturma odam renkleri rahatlatıcı olmalı göz yormamalı

2 aylık evliyim ben de.evimi hazırlamam çok uzun zamanımı aldı.yaklaşık 8 ay :bbo: hem de evin belli olmasına rağmen.herşeyi birbirine uydurcam diye uğraşırken hem çok eğlendim hem de çok yoruldum ama değdi.şimdi evimde çok mutluyum.bende mor takıntısı var.bayılıyorum resmen o renge.o yüzden evde de çok fazla kullandım.yatak odamın duvarları açık mor.açık renk bi yatak odası takımı aldık.yatak örtüsü koyu mor.halılar takımla uyumlu krem.mor koyu bi renk olduğu için ayrıntıları krem olarak seçtim.tül açık renk fonlar yine koyu mor.avize ve abajurlar yine krem.bence güzel oldu.evin diğer odalarını kese kağıdı diyolar sanırım onun açık tonuna boyadık.salonda yine mor ve krem kullandık.koltuk takımını inegölden aldık.istediğin gibi de yaptırabiliyosun böyle olunca.üçlüsünü ve teklisini krem ikilisini açık mor yaptırdık.halı çakıl taşı desenli mor ağırlıklı hafif kremli el dokuması bişey. tül krem,fonlar yine mor.yemek masası takımı da ceviz diyolar galiba o renk.sandalyeleri yine koltukların kreminden.çalışma odasına açık krem mobilyadan duvardan duvara kitaplık yaptırdık.bi de masa.diğer duvara da bi yüklük yaptırdık.iyiki yaptırmışız ne var ne yok topluyo içine tavsiye ederim.morlu kremli bi halı ve üzerine de 2 tane kocaman kocaman yumuşacık mor yer minderi dikti annem.perde olarak açık renk stor kullandık burda sadece.banyo dolabını açık mor ve beyaz seçtik.ona uygun beyazlı morlu ve simli grili banyo halısı takımı aldık.mor beyaz krem havlular...ve gümüş grisi içinde sabunluk diş fırçalık çöp kutusu...olan takımlardan aldık ve banyo evimin son morlu yeri.oturma odası en çok sevdiğim 2. renk olan turkuazlı.turkuaz krem ve kahverengi...bence bu üç renk birbirine çok yakışıyo.yataştan corners köşe takımlarından 2 kişilik yatak olabilen kahverengi bi köşe koltuk aldık.halı kahve krem turkuaz.perdenin tülü krem içinden çok hafif kahve ve turkuaz çizgiler geçiyo.fonu ise turkuaz ve kahverengi.turkuaz vazolar ve dekoretif eşyalar aldım bir iki tane.mum falan...televizyon ünitesi ceviz rengi.ve yine annemden biri turkuaz biri kahve 2 kocaman yumuşak yer minderi.moru turkuazdan daha çok sevmeme rağmen en çok bu odayı seviyorum ben.bir tek mutffak kaldı sanırım anlatmadığım.orada zorunlu bi renk seçimi yapmak zorunda kaldım çünkü mutfak dolapları yeşilli.öyle olunca yeşile en uygun renklerin krem ve turuncu olduğunu düşündümama bu yeşil ve turuncular öyle cırtlak renkler değil pastel tonlar.o yüzden sevimli oldu bence.krem üzerinde turuncu yeşil ve tonlarının bulunduğu bi halıyla ona desen olarak çok benzeyen bi perde bulduk.perdeleri katlamalı yaptırdık.içinde süngerlik bulaşık deterjanlık tuzluk karabiberlik peçetelik ekmeklik kesme tahtası nihale ne bileyim işte kaşıklık gibi şeylerin bulunduğu bi takım bulduk ve o da aynı perde ve halının deseninden.mutfak masası ceviz sandalyeleri de krem yaptırdık.çok sevdiğim renkler olmamasına rağmen sonuç güzel oldu.hole de kahve krem bi halı ve yolluk aldık.bütün elektronik eşyaları metalik gri aldık ve evin laminantlarını da ceviz rengi seçtik.sonuçta sade,gözü yormayan,spor ve en önemlisi çok rahat bi evim oldu çok şükür.kalabalıktan süsten allı güllü kumaşlardan hoşlanmayan birisiyim ve tam istediğim gibi döşeyebildim evimi.
uzun bi yazı oldu kusura bakmayın ama insanın o stresli zamanları nasıl zor geçirdiğini de biliyorum.umarım bir parça aydınlatıcı olur sizler için.hepinizin istediğiniz gibi evler döşeyebilmeniz dileğiyle...

biz siyah deri koltuk hastasıyız kullanımı zorda olsa kesin koltuklarımız siyah olcak, diğer herseyi kırık beyaz almayı istıyoruz evimiz cok spor olsun istiyoruz inşallah allah kısmet eder=)

kızlar yardım edin salon için siyah beyaz koltuk takımı ve siyah beyaz yemek takımı begendık nasıl olur halı ve perde ne renk olmalı yardımcı olur musunuz

beyaz hakiminde açık pembe, açık tukuaz,açık mavi, lila gibi renklerle bezeyip.Kısaca biraz minimalist biraz renklice

salonum için;
halılarımda ve koltuğumda kırmızı renk ağırlıkta,
katlamalı perdem yine koltuğuma uygun olucak şekilde kırmızı siyah çok ince çizgili
fon yaptırmadım daha,kararsızım fonu ne renk yaptırsam diye,kırmızı olmaz kesinlikle
oturma odam kahve,turuncu,lacivert tonlarında

kızlar yardım edin salon için siyah beyaz koltuk takımı ve siyah beyaz yemek takımı begendık nasıl olur halı ve perde ne renk olmalı yardımcı olur musunuz

canım siyah beyaz ağırlıktaysa
sende perdeni kırmızı,siyah ince çizgili yaptırabilirsin
bence kırmızıyı ekle

off benim evlenmeme daha çokk olduğu için oturma odasını hiç düşünmüyorum zaten mobilyacı olduğumuz için ne yazık ki karar vermem çok zor o yüzden son gün belli olur. ama mutfağımı pembe ağırlıklı yapacağım mutfak takımım peçeteler falan pembeli dün tencere setlerimi aldım onlarda genel olarak pembe küçük ev aletlerim de kırmızı bakalım artık diğer odaları nasl yapacaım

mor yormuyor ya arkadaşımın var hemde koyusundan süsü bile düşün perde ve duvar boyasında açık renk kullanmışlar güzel olmuş hani yine de sen bilirsin

banyom mavi beyaz eşyalar bu ev değil yatak odası krem ve tonlar mutak mavi örtüler yeşil sandalye deri rengi kısaca mavi yeşil pembe ağırlığındaoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…