- Konu Sahibi EU1
-
canım benimde salonum koltuklarım beyaz yemek masam vitrin vs takımım açık kahve beyaz karışık. perdelerim beyaz yerlere kadar uçuşan bir model seçtim ben çünkü salon camım tavandan yere kadar. oturma odam bal köpüğü koltuk var. yatak odam parlak siyah krem karışık bir mobilya. perdemide odayı boğmasın die açık renk seçtim. yarın mobilyalarım geliyor yerleşsin resimlerini çekip eklicem burda
koyucam cnm merak etme hihoyyyt
SALON
Siyah köşe koltuk ve siyah uzun pufu olsun
Siyah köşe koltuğun üzerinde kırmızı,beyaz ve siyah büyük yastıklar olsun
orta sehpam kısa boylu olsun parlak beyaz olsun
tv ünitem parlak beyaz olsun üzerinde asimetrik raflar olsun.
Bir kenarda tekli kırmızı ya da beyaz koltuk olsun.
Kırmızı storlarım olsun tül istemem
Tv ünitesinin olduğu duvarda siyahlı beyazlı duvar kağıdı olsun.Hatta sadece plazmanın arkasında olsun.
Bu arada 106 ya da 120 ekran plazmam olsun
Plazmamın yanlarında ayaklı ses sistemim olsun :lepi:
Yemek masam parlak beyaz olsun yine.Etrafındaki sandalyeler giydirme tarzı ve rengi siyah olsun.
Duvarın en müsait biryerinde japon yazılı siyah bir duvar stickerım olsun
avize istemem modern duran ayaklı abajurlarım olsun.
Halım da japon desenli olsun siyahlı beyazlı
Dekorlarım yamuk yumuk vazolardan olsun.Rengi kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun..
hihoyyythihoyyyt
SON OLARAKTA TÜM BUNLARI KARŞILAYABİLECEK BİR KOCAM OLSUN AMİN kaydirigubbakcemile3
aldık mobilyaları bizde haftaya halı perde almaya gidicez. salonumda yemek odası siyah. koltuğum parlak gri - siyah . kızlar halı ve perdemi nasıl alayım yaa. o renklere uyduruyum diorum boğar diyorlar. napsam kızlar :uhm:
teşekkürler müebbet sevdam. farklı renk olsun da napaım. tülü niltolun salon tülü aklımda :)) fon perde olarak ne yaptırsam ona acaba. kırmızı yaptırsam halıdada kırmızı gri olsa nasıl olur ki :uhm:
sen maşallah aklında tüm renkleri kombine etmişşin canım zaten. kulağa güzel gelio. yerleşince foto eklede bakalım canım alkisalkisalkis
canım ekledim resmi niltolun tülü :)) bak bakalım gerçi buna fon olmaz dimi. bu tülden yaptırsam halım ne olacak :bbo: offf kafam karıştı hiç karar veremiorum yaa.ortaya komik ötesi bi salon çıkarmam umarım :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?