Evine gitmedim diye yazmayı kesti

Öpüşmek konusuna takılmıyorum, O sizin kötü niyetiniz değil, O anda kaynayan kanınız ve hissedilen duygularla alakalıdır. Zaten kimse de bu konuda sizi yadirgayamaz.

Bence kendisine hiç hırslanmayın. Kendiniz gibi sevgisi ve duygularıyla yaşayan birisini bulursunuz elbette. O henüz lay lay lom ve kendince aksiyonlu bir hayat yaşamaya devam ediyor. Gitmeyi kabul etmemiş olmanız çok doğru bir karar ayrıca, 10 gündür tanışmış olduğunuz insanın evinde işiniz olmamalı.

Bence üzülmeyin siz bir şey kaybetmediniz o çok şey kaybetmiş... O üzülsün.

Biriyle flört ediyordum zaten yeni tanıştık 10 gün oldu .ilk kez buluştuk geçenlerde hem buluşmada hem öncesinde hep sevgili olucaz gibiydi tavrı. Yani ileriye yönelik planlar işte şuralarda buluşuruz gibi falan.Buluşma da güzel geçti romantikti ilgilendi el ele gezdik hatta öpüştük biraz hızlı oldu farkındayım ama bu detay hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse İkinci buluşmamız olucaktı işten gelmis bulusalim dedi evine çağırdı ben de erkek ev arkadaşları var evde diye gitmedim.Tepki gösterdi hep böyle mi olcak arkadaşlarımdan niye çekiniyorsun.Kaç yaşında adamım eve gelmekten çekinme konusu geriyo beni vs.Ben de zaten yeni tanıştık zamanla dedim anormalmisim gibi konuşuyosun dedim.Ondan sonra hicbisey yazmadı.2 gündür yazmıyo. Kendimi cok kötü hissediyorum.Bi arkadasim da gurur yapmış olmasin ben sapık mıyım diye falan diyor.numarasını sildim whatsapptan fotom gitti onda hala yazmadı ya. Siz ne diyeyeceksiniz?
Kesinlikle devam etme derim.eve gelmiyor diye adamın amacı belli.

Olayı kişiselleştirme, odunmuş. Beni de ilk defa tanıştığım bir çocuk evine tavla oynamaya çağırmıştı :D Baya sinirlendim ama üzerinde durmadım sosyal hesaplarımı eklemişti sildim vs. Aradan iki sene geçti çocuk bulunduğum şehre gelmiş, istersen buluşup tavla oynayalım diyor, facebooktan mesaj atmış (sildiğim halde) :D İlkinde hiç birşey dememiştim burada küfür de içeren bir paragraf döşedim ve engelledim bu sefer her yerden. Bazısı mal oluyor hakikaten

Iyyy derken? Sizin yaşam tarzınız farklı olabilir ama ıyylık bi durum yok. Elektrik oldu öptüm ıyy nedir ya cidden komiksiniz
Kardeşim evlendiğiniz zaman çok pişman olursunuz yaptığınıza onun için uzak durun kaderini beklersen sen kazanırsın.yok bana göre normal bunlar dersen yine sen bilirsin.

Bu şekilde hakaret edemezsiniz. Ben amacı neydi demiyorum bi nebze rahatlamaya geldim kafamı boşaltmaya. Siz kimsiniz ya?
Hakaret mi?
:)
Asla.
Sadece benim de bir kız çocuğum var, sert olmam belki de bu sebeple oldu. Seni çocuğum gibi görmüş bir annelik güdüsü ile patlamış olabilirim.
Idrak zorluğu bir hakaret değil canım hayatta hakaret sayılabilecek daha kötü şeyler var.
Mesela bir adamın daha ikinci günden sana "evime gel" demesi gibi.
Benim laflarım senin iyiliğin içindir lakin bu adamın ki belli ki iyilik için değil.
Anlamışsındır umarım?

30 yaşına gelene kadar karşısındaki kadınlara aynı rezillikte davranacağına emin olabilirsin. Üzülmek istemiyorsan evlenmeden cinsellikten uzak durmanı tavsiye ederim. Bu da abla tavsiyesi.

Bisi yap diye demiyorum demek istedigim ilk gorusmede opusme olunca adam haliyle,dahada ileri gitmek istemis :) neyse yorum yapanda kabahat zaten git opus naparsan yap banane ki
Bu cevabı gördükten sonra bencede siz haklısınız.siz söyleyeceginizi söylediniz.onada zaten nnormalse durum birşey söylemeye gerek yok

Iyyy dememin neyi komik evet yasam tarzim farkli hatta ilk opusmem kocamla oldu Allah'ima sukurler olsun
Senin yaşam tarzın öyle, konu sahibininki de bu. İyyy falan demeye ne gerek var. Biz de küçük yasta evlenenlere mi iyyyk diyelim yani. Hem yasam tarzim bu diyosun hem de başkalarının yasam tarzına yargılar gibi yorum yapiyosun.

Hayır herşeyi bir kenara koydum.
Herkesin yaşam stili farklı saygı duyarım.
Lakin münevver karabulut vs gibi bir çok örnek var elimizde. Ne yazık ki.. Hatta ve hatta tek suçu sadece dolmuşa binip evine gitmek isteyen özgecan aslan da var. . tüm bunlara bakarak ders çıkarmak lazım. 10 günlük tanıdığın bir adama değil, 10 yıllığa bile güvenemez oluyor insanlar bazen.

Adamin evine gitmedin die pisman olmussun saga sola satasip duruyosun.mademki "one ne " nie bu konuyu actin buraya
Ya ne rezil yorumlar bunlar. Kızım 20 yasında belki de daha erken yasta evlenmisin, okuman gezmen görmen hayati tanıman gereken yasta bunu yapmissin. Hatta eski konularına baktim da yok ben ortaokul mezunuyum diye ezikliyolar , yok kocam bana "güle güle nereye istersen git" dedi falan yazmissin. Sen şimdi bu evlilik hayatinla gurur duyup başkalarının yasam tarzını mi asagiliyorsun? Ayıp değil mi? Vallahi zorla kendinizi küçük duruma dusuruyosuniz. Keşke sen de ilk kez kocsnla öpüşüp o yasta evlenecegine biraz hayati tanıyıp doğru secimler yapabilseydin. Ovundugu şeye bak hanimin, bit de konu sahibine sanki istekliymis adamın koynuna girmeye dünden raziumis gibi yorumlar yapiyosun. Neyin kıskançlığıdir bu? Kız gitmeye hevesli olsa zaten buraya konu açmaz, bu kadar sinirlenmez. Banlanma pahasına da olsa bunları söylemek zorundaydım. Önce kendi hayatlarinizi düzeltin hayatini kiskanfiginiz özgür kadınlara cemkirmeyin.

Hayır herşeyi bir kenara koydum.
Herkesin yaşam stili farklı saygı duyarım.
Lakin münevver karabulut vs gibi bir çok örnek var elimizde. Ne yazık ki.. Hatta ve hatta tek suçu sadece dolmuşa binip evine gitmek isteyen özgecan aslan da var. . tüm bunlara bakarak ders çıkarmak lazım. 10 günlük tanıdığın bir adama değil, 10 yıllığa bile güvenemez oluyor insanlar bazen.

Valla 6 yıllık sevgilisi sapık çıkınca 6 ayda boşananlar var. Babasının, abisinin tecavüz ettiği çocuklar var. Bence kimseyle arkadaş olmayın kızınızı da kaçırıp dağda yaşayın.

Back
X