Evine gitmedim diye yazmayı kesti

Tek amacı cinsellik kanma asla da evine gitme arasa bile yazsa bile bu sefer sen yazma tipik Ahlaksız erkek modeli
Ben anlamıyorum gerçekten dışardan bakıldığında bi çok şeyimiz cok uyuyordu. Beni çok da beğendi. Neden sevgili olmak yerine sadece cinsel partner olarak istedi beni anlayamıyprum

Bisi yap diye demiyorum demek istedigim ilk gorusmede opusme olunca adam haliyle,dahada ileri gitmek istemis :) neyse yorum yapanda kabahat zaten git opus naparsan yap banane ki
Benden küçüksün ve evlenmişsin. e ilk öpüşmen kocanla olsun bi zahmet be canim

Ben anlamıyorum gerçekten dışardan bakıldığında bi çok şeyimiz cok uyuyordu. Beni çok da beğendi. Neden sevgili olmak yerine sadece cinsel partner olarak istedi beni anlayamıyprum

Sevgililikte bir sorumluluk ister, adam sevgili olup bunun sorumluluklarını yüklenmek istemiyor demekki...İstediği biraz eğlenmek ve ihtiyaçlarını gidermek...Erkekler bizim gibi romantik duşunmuyor , %80 inin kafa bel altı çalışır.Biz gözlere bakarız onlar göğüslere.

Sevgililikte bir sorumluluk ister, adam sevgili olup bunun sorumluluklarını yüklenmek istemiyor demekki...İstediği biraz eğlenmek ve ihtiyaçlarını gidermek...Erkekler bizim gibi romantik duşunmuyor , %80 inin kafa bel altı çalışır.Biz gözlere bakarız onlar göğüslere.
Ben cinselliğe karşı bi insan değilim.
Ama her şeyin bi zamanı olması gerektigi düşünenlerdenim. Ne bileyim tuhaf yani. Daha önce demek ki çok bulmuş böyle ki böyle rahat konuştu ve hemen kesti

bu ne ki,
ben sevişmeden ilişkiye başlamam diyen bir manyak tanımıştım :olamaz:
hırs mırs yapmayın, 10 gündür tanıdıgı kadını evine alan adamda kafa yoktur zaten.
işte bunlar hep penis kafalı olmaktan.

Belki parası yoktu o yüzden eve davet etti..arkadaşlarının kız arkadaşları da gelmiş olabilirlerdi..ki öğrenciyse muhtemel..küçükken yüksek doz nuri alço filmleri bozdu psikolojileri :))
İdeal öpüşme süresi mi varmış ay ben şok :)) ilk buluşmada öptürdü bu kız kesin yollu diyen erkekler 80ler de kaldı..
Ben çocuğun anında eve atmak gibi bir düşüncede olduğunu zannetmiyorum..o kadar hanzo birini seçmezsiniz diye düşünüyorum..
Siz aramayın artık geçti gitti boşverin..ha birde ambians uygunsa buluşmanın istediğiniz günü öpüşün :))

Belki parası yoktu o yüzden eve davet etti..arkadaşlarının kız arkadaşları da gelmiş olabilirlerdi..ki öğrenciyse muhtemel..küçükken yüksek doz nuri alço filmleri bozdu psikolojileri :))
İdeal öpüşme süresi mi varmış ay ben şok :)) ilk buluşmada öptürdü bu kız kesin yollu diyen erkekler 80ler de kaldı..
Ben çocuğun anında eve atmak gibi bir düşüncede olduğunu zannetmiyorum..o kadar hanzo birini seçmezsiniz diye düşünüyorum..
Siz aramayın artık geçti gitti boşverin..ha birde ambians uygunsa buluşmanın istediğiniz günü öpüşün :))
Yok öğrenci değil çalışıyor ya ondan değil. Neyse evet bu da tecrübe oldu.

Yok öğrenci değil çalışıyor ya ondan değil. Neyse evet bu da tecrübe oldu.

bu ne ki,
ben sevişmeden ilişkiye başlamam diyen bir manyak tanımıştım :olamaz:
hırs mırs yapmayın, 10 gündür tanıdıgı kadını evine alan adamda kafa yoktur zaten.
işte bunlar hep penis kafalı olmaktan.
Ahahahaha sevişmeden ilişkiye başlamam :D

Cidden bu adamlara ne oluyor anlamıyorum :)

bunların bi de evlenme vaadi verip verip
nasıl olsa evlenicez diye cinsellik için ikna eden karaktersizleri var
bu yine şanslısın ki kendini erken göstermiş

Back
X