Evine gitmedim diye yazmayı kesti

Anlaşılan beyimiz niyeti bozuk bir balıkmış, baştan kokmuş :bicak:
Yazsa da cevap vermeyin, böylelerinden uzak durmakta fayda var. Etraf birbirine uyan insanlarla doluyken, siz de pekala kendinize uygun ve karşılıklı uyum sağlayabileceğiniz birini bulabilirsiniz.

Ya ne rezil yorumlar bunlar. Kızım 20 yasında belki de daha erken yasta evlenmisin, okuman gezmen görmen hayati tanıman gereken yasta bunu yapmissin. Hatta eski konularına baktim da yok ben ortaokul mezunuyum diye ezikliyolar , yok kocam bana "güle güle nereye istersen git" dedi falan yazmissin. Sen şimdi bu evlilik hayatinla gurur duyup başkalarının yasam tarzını mi asagiliyorsun? Ayıp değil mi? Vallahi zorla kendinizi küçük duruma dusuruyosuniz. Keşke sen de ilk kez kocsnla öpüşüp o yasta evlenecegine biraz hayati tanıyıp doğru secimler yapabilseydin. Ovundugu şeye bak hanimin, bit de konu sahibine sanki istekliymis adamın koynuna girmeye dünden raziumis gibi yorumlar yapiyosun. Neyin kıskançlığıdir bu? Kız gitmeye hevesli olsa zaten buraya konu açmaz, bu kadar sinirlenmez. Banlanma pahasına da olsa bunları söylemek zorundaydım. Önce kendi hayatlarinizi düzeltin hayatini kiskanfiginiz özgür kadınlara cemkirmeyin.
:KK9::KK9::KK9:
Kesinlikle içimdekileri söylemişsiniz teşekkür ederim.

Valla 6 yıllık sevgilisi sapık çıkınca 6 ayda boşananlar var. Babasının, abisinin tecavüz ettiği çocuklar var. Bence kimseyle arkadaş olmayın kızınızı da kaçırıp dağda yaşayın.
Polemik istiyor olabilirsiniz lakin ben o kıyılara pek uğramam. Ne yapıp yapmayacağımı da sizden öğrenecek değilim. Dikkatli okursanız saygı duyarım dedim. Herkesin yaşam stili farklı dedim. Biraz dikkat edin dedim. Iyiliğini istediğimden konu sahibesinin. Benim muhattabım odur. Siz değil.

Surda koca koca kadinlar bile ilk bulusmada opusursen ikinci bulusmada sevismek ister dedikten sonra adamın yaptigi davranisi yargilayacak enerjim kalmadi.
Muhtemelen cinsel birliktelik yasamayacagi bir iliskiyi istemiyor, boyle bir iliskiyi zaman kaybi olarak goruyor, o yuzden iletisimi hemen kesmis. Isabet olmus aslinda, gorusmeye devam edip surekli saldiray abi gibi hadi bize gidelim muhabbeti yapabilirdi. Boyle iliskilerin baslamadan bitmesi her zaman en hayirlisidir.

Polemik istiyor olabilirsiniz lakin ben o kıyılara pek uğramam. Ne yapıp yapmayacağımı da sizden öğrenecek değilim. Dikkatli okursanız saygı duyarım dedim. Herkesin yaşam stili farklı dedim. Biraz dikkat edin dedim. Iyiliğini istediğimden konu sahibesinin. Benim muhattabım odur. Siz değil.

Burası bir forum dolayısıyla ben istediğime cevap yazabilirim sizin kimi muhatap seçtiğinizin önemi yok :) Ben de o durumlar sandığınız gibi sevişmek için evde buluşanlarda değil genelde ya dışarda ya da aileden oluyor diyorum.

Ya ne rezil yorumlar bunlar. Kızım 20 yasında belki de daha erken yasta evlenmisin, okuman gezmen görmen hayati tanıman gereken yasta bunu yapmissin. Hatta eski konularına baktim da yok ben ortaokul mezunuyum diye ezikliyolar , yok kocam bana "güle güle nereye istersen git" dedi falan yazmissin. Sen şimdi bu evlilik hayatinla gurur duyup başkalarının yasam tarzını mi asagiliyorsun? Ayıp değil mi? Vallahi zorla kendinizi küçük duruma dusuruyosuniz. Keşke sen de ilk kez kocsnla öpüşüp o yasta evlenecegine biraz hayati tanıyıp doğru secimler yapabilseydin. Ovundugu şeye bak hanimin, bit de konu sahibine sanki istekliymis adamın koynuna girmeye dünden raziumis gibi yorumlar yapiyosun. Neyin kıskançlığıdir bu? Kız gitmeye hevesli olsa zaten buraya konu açmaz, bu kadar sinirlenmez. Banlanma pahasına da olsa bunları söylemek zorundaydım. Önce kendi hayatlarinizi düzeltin hayatini kiskanfiginiz özgür kadınlara cemkirmeyin.

Bu nasil bi zihniyet kucuk yasta evlilige karsisin ama ilk gorustugu adamla opusmesine hatta arkadaslari olmasaydi eve gitmesine karsi degilsin ve konu sahibi benden 3 yas buyuk.senin bu dedign ozgurluk degil zina denir arti ben neyini kiskancam ya bende istesem opusemezmiydim birlikte olamazmiydim evlilik disi.sen ve senin gibiler yuzunden insanlar bu halde genc kizlar simdi burada evlenmis 20 yasinda birine hemen hemen hepiniz hakaretler savurursunuz.ama evlilik disii birliktelige saygi duyarsiniz sizden gercekten igreniyorum

Simdi cezalandirabilirsin mune :sinirli:

Bu nasil bi zihniyet kucuk yasta evlilige karsisin ama ilk gorustugu adamla opusmesine hatta arkadaslari olmasaydi eve gitmesine karsi degilsin ve konu sahibi benden 3 yas buyuk.senin bu dedign ozgurluk degil zina denir arti ben neyini kiskancam ya bende istesem opusemezmiydim birlikte olamazmiydim evlilik disi.sen ve senin gibiler yuzunden insanlar bu halde genc kizlar simdi burada evlenmis 20 yasinda birine hemen hemen hepiniz hakaretler savurursunuz.ama evlilik disii birliktelige saygi duyarsiniz sizden gercekten igreniyorum

Kızım zaten 20 yasindasin, küçücük kizsin. Zaten küçücük yasta evlenmissin bi zahmet yapma yani :D kiskaniyorsun hayatim. Ayrıca ortada evlilik dışı bi birliktelik yok,sadece öpüşme var. Ama erkenden evlenip hamile kalan kocası ne derse onu yapan kişiler aslında imkânı olsa sevinçten cildirarak üzerine atlayacagi hayatları burda tasvip etmiyormus gibi yadirgiyorlar. Hani şu mahallede çekirdek çitleyip milletin dedikodusunu yapan teyzelerden bi farkin yok. İyreniyormus. Ah canım. Halbuki biz senin gibi kadınlara acayip ozeniyoruz. Keşke senin gibi olabilsek. Ahh ah.

Bu arada evlilik dışı ilişkiye falan girmedim konu bu değil. Ama sizin gibiler de iğrenç iğrenç yorumlar yapıp daha sonra "ay bizim inancimiza saygı gösterin yasam tarzimiza laf etmeyin" demezler mi.ahh ah.

Kızım zaten 20 yasindasin, küçücük kizsin. Zaten küçücük yasta evlenmissin bi zahmet yapma yani :KK70: kiskaniyorsun hayatim. Ayrıca ortada evlilik dışı bi birliktelik yok,sadece öpüşme var. Ama erkenden evlenip hamile kalan kocası ne derse onu yapan kişiler aslında imkânı olsa sevinçten cildirarak üzerine atlayacagi hayatları burda tasvip etmiyormus gibi yadirgiyorlar. Hani şu mahallede çekirdek çitleyip milletin dedikodusunu yapan teyzelerden bi farkin yok. İyreniyormus. Ah canım. Halbuki biz senin gibi kadınlara acayip ozeniyoruz. Keşke senin gibi olabilsek. Ahh ah.

Bu arada evlilik dışı ilişkiye falan girmedim konu bu değil. Ama sizin gibiler de iğrenç iğrenç yorumlar yapıp daha sonra "ay bizim inancimiza saygı gösterin yasam tarzimiza laf etmeyin" demezler mi.ahh ah.

Helal olsun... Hayatı boyunca eğitimli kadınlara bakıp özenicek, içi gidicek bu duygudan da başka insanlara çamur atarak kurtulmaya çalışıyor. Onun evlendiği yaşta ben yurt dışında üniversite okuyordum, 4. dilimi öğreniyordum. Yazık cidden ben de ezik hissederdim onun yerinde olsam.

Tek vasfı evli olmak, sonra koca aldatınca da burda 100 konu açıp asla terk edemezler.

Bu arada ben küçük yasta evliliğe de zina yapanlara da saygı duyuyorum. Sırf sen iğrenç iğrenç yorumlar yaptın diye eleştirdim. Yoksa iki tarafin da bana zararı yok. Ama senin gibi yasamayanlarin sana bayaa yarasi olmus ki burda durduk yere laf ediyorsun. Ben etmezdim mesela, ki ben de zina yapmadim.Tabi erkenden evlenip kocam ya da akrabaları tarafından asagilanmaktan mutsuz olmaktan cahil kalmaktansa, özgür olmayi tercih ederim.

Helal olsun... Hayatı boyunca eğitimli kadınlara bakıp özenicek, içi gidicek bu duygudan da başka insanlara çamur atarak kurtulmaya çalışıyor. Onun evlendiği yaşta ben yurt dışında üniversite okuyordum, 4. dilimi öğreniyordum. Yazık cidden ben de ezik hissederdim onun yerinde olsam.

Tek vasfı evli olmak, sonra koca aldatınca da burda 100 konu açıp asla terk edemezler.
Ya zaten belli durum. Ama birileri bu tiplere haddini bildirmeli. Sokakta el ele tutuşan kişileri kiskanip da bulaşan erkeklerin, mini etekli kizlarin arkasından çık cıklayan teyzelerin kk versiyonları bunlar. Biraz hadlerini bildirelim ki en azından reelde ağızlarını acamasinlar.

Kızım zaten 20 yasindasin, küçücük kizsin. Zaten küçücük yasta evlenmissin bi zahmet yapma yani :KK70: kiskaniyorsun hayatim. Ayrıca ortada evlilik dışı bi birliktelik yok,sadece öpüşme var. Ama erkenden evlenip hamile kalan kocası ne derse onu yapan kişiler aslında imkânı olsa sevinçten cildirarak üzerine atlayacagi hayatları burda tasvip etmiyormus gibi yadirgiyorlar. Hani şu mahallede çekirdek çitleyip milletin dedikodusunu yapan teyzelerden bi farkin yok. İyreniyormus. Ah canım. Halbuki biz senin gibi kadınlara acayip ozeniyoruz. Keşke senin gibi olabilsek. Ahh ah.

Bn esim oldugu halde hicbizaman ustune atlamadim.sizde 20 yasinda evlenseydiniz keske evde kalmisliktan kuduruyosunuz oyuzden bu hareketler dimi :/ yazik cok yazik

Ya zaten belli durum. Ama birileri bu tiplere haddini bildirmeli. Sokakta el ele tutuşan kişileri kiskanip da bulaşan erkeklerin, mini etekli kizlarin arkasından çık cıklayan teyzelerin kk versiyonları bunlar. Biraz hadlerini bildirelim ki en azından reelde ağızlarını acamasinlar.

Ben de o yüzden susmuyorum zaten şu an. Akıllarınca dalga geçiyorlar ee kız da gitmek istiyormuş diye. Evet gitmek istemiş diyelim, nolcak?

Ben herkesin hayatına saygı gösterirken, 20 yaşındayım 3 çocuğum var diyene kendi hayat şartları içinde yardımcı olmaya çalışırken bu terbiyesiz, hadsiz insanlar "evde kalmış, kudurmuş" yazıyorlar. dsgfdhfj ay gerçekten çok yazık. süpersin kızım sen kocalı kız seni. koca bulmuş. biz azmışız yanıyoruz. helal olsun. koca. koca. elti. kocam aldattı. kocam. eve gelmiyo. koca.

Bn esim oldugu halde hicbizaman ustune atlamadim.sizde 20 yasinda evlenseydiniz keske evde kalmisliktan kuduruyosunuz oyuzden bu hareketler dimi :/ yazik cok yazik
Hahaha, konu evde kalmisliga geldi. Sanki brad pittlerle Orlando bloomlara evlisiniz. He canım koca bulamadık. Ulen daha gecen hafta anneme "kizin evlendi mi, evlenmeyi düşünüyor mu" diye bi kadın citlatmis. Senin kocan gibi 50 tane talip geldi, biz ve bizim gibi kadınlar önce ekonomik ozgurlugumuzu kazanıp daha sonra kendimiz gibi eğitimli bireylerle dogru evlilikler yapıp saygı görme niyetindeyiz. Erkenden evlenip kendimize damızlık muamelesi yaptırmak isteseydik merak etme 18 imizde de evlenirdik :) hadi bakim şimdi.

Back
X