Evine gitmedim diye yazmayı kesti

Ben cinselliğe karşı bi insan değilim.
Ama her şeyin bi zamanı olması gerektigi düşünenlerdenim. Ne bileyim tuhaf yani. Daha önce demek ki çok bulmuş böyle ki böyle rahat konuştu ve hemen kesti
İkinci görüşmede eve çağıran adamin tek istediği cinselliktir,bu çok net...Tabiki ciddi ilişkilerde her şeyin bir zamanı olmali...Bu hiç normal değil, adam baştan niyetini belli etmiş...Bunu farkedemeyen kızlarda var,çoğu sonradan pişmanlık ve üzüntü yaşiyor... Bakın siz de acaba yanlış mı düşündüm mesaj mı yazsam diye tereddütle kalmissiniz.Yapmayin.

Ahahahaha sevişmeden ilişkiye başlamam :KK70:

Cidden bu adamlara ne oluyor anlamıyorum :)

yemin ederim aynen böyle demişti.. uğraşamazmış o kendi beklentilerine cevap vermeyen insanlarla.
dürüstlüğü için teşekkür ederip topuklamıştım anında.
kafaya takmaya değmez
penisin yeri belaltıdır orada kalması gerekir.kafanın içine yerleşmişse o zaman bir hayır yoktur o durumda..

Biriyle flört ediyordum zaten yeni tanıştık 10 gün oldu .ilk kez buluştuk geçenlerde hem buluşmada hem öncesinde hep sevgili olucaz gibiydi tavrı. Yani ileriye yönelik planlar işte şuralarda buluşuruz gibi falan.Buluşma da güzel geçti romantikti ilgilendi el ele gezdik hatta öpüştük biraz hızlı oldu farkındayım ama bu detay hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse İkinci buluşmamız olucaktı işten gelmis bulusalim dedi evine çağırdı ben de erkek ev arkadaşları var evde diye gitmedim.Tepki gösterdi hep böyle mi olcak arkadaşlarımdan niye çekiniyorsun.Kaç yaşında adamım eve gelmekten çekinme konusu geriyo beni vs.Ben de zaten yeni tanıştık zamanla dedim anormalmisim gibi konuşuyosun dedim.Ondan sonra hicbisey yazmadı.2 gündür yazmıyo. Kendimi cok kötü hissediyorum.Bi arkadasim da gurur yapmış olmasin ben sapık mıyım diye falan diyor.numarasını sildim whatsapptan fotom gitti onda hala yazmadı ya. Siz ne diyeyeceksiniz?
Benimki istisna ama anlatmak istiyorum i. Başıma böyle bir olay geldi tanıyordum flört ediyorduk telefonla konuşmalar falan... Buluşacaktık evine davet etti istemedim tartıştık biraz yazmadı bir daha iki üç ay sonra yazdı tersledim. Aradan üç dört ay geçti bir daha yazdı yine tersledim bir iki defa daha oldu çok yalnız olduğum bir dönemde kabul ettim dışarıda görüştük aldı evime bıraktı çok nazımı çekti Vs sonra daha iyi tanıyınca fark ettim bağlanma korkusu vardı. Ailevi problemlerden falan ciddi ilişkilerden kaçıyor beni de başından savmak istedi. Sonra oldu mu olmadı ama problem çok başkaymış. Böyle de salak bi anım oldu.
Seninkinden de amacı kullanmak olmasa bile bi cacık olmaz senin suçun da değil ayrıca onun mallığı salla gitsin..

Adam hanzonun tekiymiş..sindiremeyecek yada üzülecek birşey yok..size öyle davranmasının sizle alakası yok..o hanzonun kadınlara bakışıyla alakası var..
Aslında açık olmasıda iyi oldu..bir arkadaşıma 4-5 defa buluşmalarından sonra adam "hep elele mi tutuşçaz" demişti :)) en azından bu hödükle vakit kaybetmediniz ;)

İkisini birden istese pat diye gitmezdi ki.
Ben hiç gelmem demedim zaten zamanla olacak şeyler bunlar. Arkadaşları var diye gitmedim. Ben cinselliğe karşı biri değilim.

faklı düşünüyorsunuz demek ki onun için zamana gerek yoktu size zaman tanıyacak kadarda önem vermemiş..
sırf evine gitmedin diye görüşmeyi kesen adamdan bir cacık olmaz zaten.

Son düzenleme:
İlişki yaşamaya cesareti bile olmayan adam olmayan bir erkek modeli..
Ben de çok tanıdım bunlardan canım
İlişki yaşayamaz sorumluluk alamazlar bir değil birden fazla kadın çevrelerinde olsun hoşlarına gider hepsini tutarlar
Tek gayeleri yataga kız atmak

Sen süslü sözlük'e de yazmıştın sanırım. Başka şeyler düşün, aramıycak. Sevişmek istedi, sevişmiyceğini anlayınca salladı.
Film falan izle, yazıp düşünme onun hakkında. Değmez.

Sen süslü sözlük'e de yazmıştın sanırım. Başka şeyler düşün, aramıycak. Sevişmek istedi, sevişmiyceğini anlayınca salladı.
Film falan izle, yazıp düşünme onun hakkında. Değmez.
Ya üzülmek değil hırslandım yediremiyorum kendime maalesef

Bu arada ben bi sevgilimin evine 2. buluşmada gitmiştim, o da ayağım ağrıyo falan diye yalan söylemişti :) ama o bende o güveni, isteği oluşturmuştu, gittim ve pişman olmadım. isteyerek gittim çünkü. Sonrasında bikaç yavşak daha eve çağırmıştı 2. buluşmada, onlara gitmedim çünkü yavşaklardı ve istemedim. Bu çocuk da yavşak yani.

Ya üzülmek değil hırslandım yediremiyorum kendime maalesef

Hırslanman bi şeyi değiştircek olsa hırslan derim. Ama sadece sana zarar vericek. Meditasyon falan yap, örgü ör, oje sür. Egon ezildi şu an bu normal bi yandan da. Kendini ona kanıtlama peşindesin. Sanki onun gözündeki değerin çok önemliymiş gibi. Salla yani o vasat herif kim ve düşüncesinin ne önemi var? :)

Bu arada ben bi sevgilimin evine 2. buluşmada gitmiştim, o da ayağım ağrıyo falan diye yalan söylemişti :) ama o bende o güveni, isteği oluşturmuştu, gittim ve pişman olmadım. isteyerek gittim çünkü. Sonrasında bikaç yavşak daha eve çağırmıştı 2. buluşmada, onlara gitmedim çünkü yavşaklardı ve istemedim. Bu çocuk da yavşak yani.
Evet baskı yapıyor gibi hissettim o yüzden gitmedim hislerime güvenirim o istek yoktu içimde benim de.

Hırslanman bi şeyi değiştircek olsa hırslan derim. Ama sadece sana zarar vericek. Meditasyon falan yap, örgü ör, oje sür. Egon ezildi şu an bu normal bi yandan da. Kendini ona kanıtlama peşindesin. Sanki onun gözündeki değerin çok önemliymiş gibi. Salla yani o vasat herif kim ve düşüncesinin ne önemi var? :)
Ona kanıtlama peşinde değilim de evet egom ezildi peşimden koşmadığı için.

İlk bulusmada opuserek adam niyetini belli etmis. Bu iliskinin sonu sevismeye mi gider evlilige mi gormek istemis sizi cagirarak. Sevismek yoksa iliski de yok demis. Cok basit. Gayette sapikmis.

Sendeki ego değil sen cidden ondan çok hoslanmissin. Seni evine gitmediğin için aramayan adamdan ne köy olur ne de kasaba.

Biriyle flört ediyordum zaten yeni tanıştık 10 gün oldu .ilk kez buluştuk geçenlerde hem buluşmada hem öncesinde hep sevgili olucaz gibiydi tavrı. Yani ileriye yönelik planlar işte şuralarda buluşuruz gibi falan.Buluşma da güzel geçti romantikti ilgilendi el ele gezdik hatta öpüştük biraz hızlı oldu farkındayım ama bu detay hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse İkinci buluşmamız olucaktı işten gelmis bulusalim dedi evine çağırdı ben de erkek ev arkadaşları var evde diye gitmedim.Tepki gösterdi hep böyle mi olcak arkadaşlarımdan niye çekiniyorsun.Kaç yaşında adamım eve gelmekten çekinme konusu geriyo beni vs.Ben de zaten yeni tanıştık zamanla dedim anormalmisim gibi konuşuyosun dedim.Ondan sonra hicbisey yazmadı.2 gündür yazmıyo. Kendimi cok kötü hissediyorum.Bi arkadasim da gurur yapmış olmasin ben sapık mıyım diye falan diyor.numarasını sildim whatsapptan fotom gitti onda hala yazmadı ya. Siz ne diyeyeceksiniz?
Adamın derdi evine gitmendi gitmeyince isminin üstüne çizgi attı ucuz kurtulmuşsunuz

Ona kanıtlama peşinde değilim de evet egom ezildi peşimden koşmadığı için.

ya benim de başıma geldi bu durum çok kısa zaman önce. bi de buluştuğum kişinin tipini ve tavrını beğenmiyodum. yine de buluştum. ilk defa böyle bi şey yaptım çünkü hep şekilciyim diye düşündüm, bu sefer de böyle olsun dedim.
buluştuk öpüştük, bi hafta sürekli yazdı yavşak yavşak sonra yazmayı kesti ben tatile gidince. yarın onun da olucağı bi toplanma olucak mesela ama hiç umrumda değil. gitmeme ihtimalim de yüksek, canım istemediği için sırf.
başta çok kafama takmıştım o çirkin nası benim peşimden koşmaz ya diye dghfhghdsjhf
sonra baktım zarar veriyo bana bu düşünce yavaş yavaş aştım.

Çok gördük öyle ben sapık mıyım diyenleri. Gerçekten sapık çıkıyorlar. İyi yapmışsın evine gitmemekle.

:oha:.bundan sonra o adama gönderecek tek mesaj video "vermicem vermicem" diye dalga gecen kadinin videosu.

Back
X