Evine gitmedim diye yazmayı kesti

Biriyle flört ediyordum zaten yeni tanıştık 10 gün oldu .ilk kez buluştuk geçenlerde hem buluşmada hem öncesinde hep sevgili olucaz gibiydi tavrı. Yani ileriye yönelik planlar işte şuralarda buluşuruz gibi falan.Buluşma da güzel geçti romantikti ilgilendi el ele gezdik hatta öpüştük biraz hızlı oldu farkındayım ama bu detay hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse İkinci buluşmamız olucaktı işten gelmis bulusalim dedi evine çağırdı ben de erkek ev arkadaşları var evde diye gitmedim.Tepki gösterdi hep böyle mi olcak arkadaşlarımdan niye çekiniyorsun.Kaç yaşında adamım eve gelmekten çekinme konusu geriyo beni vs.Ben de zaten yeni tanıştık zamanla dedim anormalmisim gibi konuşuyosun dedim.Ondan sonra hicbisey yazmadı.2 gündür yazmıyo. Kendimi cok kötü hissediyorum.Bi arkadasim da gurur yapmış olmasin ben sapık mıyım diye falan diyor.numarasını sildim whatsapptan fotom gitti onda hala yazmadı ya. Siz ne diyeyeceksiniz?
Amaci belliymis. 2. Bulusma bekar evi buram buram ....
Kabul eder gidersin tercihin
Gitmezsin yine senin tercihin.
Sana saygi duymayan adamin teki
Gurur degil yaptigi

bu ne ki,
ben sevişmeden ilişkiye başlamam diyen bir manyak tanımıştım :olamaz:
hırs mırs yapmayın, 10 gündür tanıdıgı kadını evine alan adamda kafa yoktur zaten.
işte bunlar hep penis kafalı olmaktan.

Öyle bir manyağı bende tanımıştım :D

"Sana geliyorum bu gece..." diye yaz bakalım...
%1000 basarım anında cevap verecektir.

Yaz ondan sonra da gitme ve bir daha yazma. Geri zekalıya! En azından revenge almış olursun :KK66:
Aslında iyi fikir sana geliyorum evde misin diyip trollemek :D

Adamın derdi seni eve atmakmış olmayınca Yen'i avlar üzerine yoğunlaşmış. Üzülmen çok saçma bence, ayrıca öpüşme mevzunu da kafana fazla takmışsın, ilk görüşmende sevişedebilirdin, başka şeyler de yapabilirdin. Sen istersen olur istemezsen olmaz bu işler kadar basit. İstedin oldu gitti.
İyi öpüştüyse ne ala ama buzağı gibiydiyse üzül ;)

Adamın derdi seni eve atmakmış olmayınca Yen'i avlar üzerine yoğunlaşmış. Üzülmen çok saçma bence, ayrıca öpüşme mevzunu da kafana fazla takmışsın, ilk görüşmende sevişedebilirdin, başka şeyler de yapabilirdin. Sen istersen olur istemezsen olmaz bu işler kadar basit. İstedin oldu gitti.
İyi öpüştüyse ne ala ama buzağı gibiydiyse üzül :KK66:
Yok kafama takmadım aslında da burda illa ki öpüşme hakkında bir şey yazanlar olur diye öyle dedim:)

Ilk bulusmada opusmek?
Ikinci bulusmada eve cagirilmak?
Himmmm
Neden bu kadar saf olur bazi kadinlar anlamis degilim.
Adam cayir cayir beyan etmis niyetini?
Bi de gelmiyor diye silmis mesaj yazmayi falan kesmis?
Anlayis zorlugu mu var beyninizde bilemedim ki?
Biz uzak durun o adamdan diyince mi idrak edeceksiniz??

Evet gidip birşeyler yaşamayı bekledi gitmeyince uğraşamicam dedi belli ki gerçek yüzünü görmüş oldun ;)

Ilk bulusmada opusmek?
Ikinci bulusmada eve cagirilmak?
Himmmm
Neden bu kadar saf olur bazi kadinlar anlamis degilim.
Adam cayir cayir beyan etmis niyetini?
Bi de gelmiyor diye silmis mesaj yazmayi falan kesmis?
Anlayis zorlugu mu var beyninizde bilemedim ki?
Biz uzak durun o adamdan diyince mi idrak edeceksiniz??
Bu şekilde hakaret edemezsiniz. Ben amacı neydi demiyorum bi nebze rahatlamaya geldim kafamı boşaltmaya. Siz kimsiniz ya?

arkadaslari varken gitseydin madem gidecektin millete o kadar yazdiriyorsun
Sizin sinirleriniz bozuk sanirim ne dediğinizi bilmiyorsunuz dedikleriniz birbirini tutmuyo . Adama farklı imaj çizmişsin diyen sizsiniz

Adamın yaptığı sadece sana özel değil. Karşısında hangi kadın olsa aynı şeyi yapacak. Kaç yaşında bu domuzcuk?

Sizin sinirleriniz bozuk sanirim ne dediğinizi bilmiyorsunuz dedikleriniz birbirini tutmuyo . Adama farklı imaj çizmişsin diyen sizsiniz
elektrik olustu optum dediniz adam da onunkisi elektrikse benimkisi ne anasini satayim deyip cagirmis eve cizfigin imaj bu ve bana gore biraz farkli haliyle

Back
X