- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.146
- 548
- Konu Sahibi makyajmidedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basari olarak gördüğü tek şey kocişi olunca onu da nickname yapmış zaten. Ne diyebiliriz ki......Ben de o yüzden susmuyorum zaten şu an. Akıllarınca dalga geçiyorlar ee kız da gitmek istiyormuş diye. Evet gitmek istemiş diyelim, nolcak?
Ben herkesin hayatına saygı gösterirken, 20 yaşındayım 3 çocuğum var diyene kendi hayat şartları içinde yardımcı olmaya çalışırken bu terbiyesiz, hadsiz insanlar "evde kalmış, kudurmuş" yazıyorlar. dsgfdhfj ay gerçekten çok yazık. süpersin kızım sen kocalı kız seni. koca bulmuş. biz azmışız yanıyoruz. helal olsun. koca. koca. elti. kocam aldattı. kocam. eve gelmiyo. koca.
keske ilk bulusmada gitseymis bir yolunu bulup:) aynen
Hahaha, konu evde kalmisliga geldi. Sanki brad pittlerle Orlando bloomlara evlisiniz. He canım koca bulamadık. Ulen daha gecen hafta anneme "kizin evlendi mi, evlenmeyi düşünüyor mu" diye bi kadın citlatmis. Senin kocan gibi 50 tane talip geldi, biz ve bizim gibi kadınlar önce ekonomik ozgurlugumuzu kazanıp daha sonra kendimiz gibi eğitimli bireylerle dogru evlilikler yapıp saygı görme niyetindeyiz. Erkenden evlenip kendimize damızlık muamelesi yaptırmak isteseydik merak etme 18 imizde de evlenirdik :) hadi bakim şimdi.
Biriyle flört ediyordum zaten yeni tanıştık 10 gün oldu .ilk kez buluştuk geçenlerde hem buluşmada hem öncesinde hep sevgili olucaz gibiydi tavrı. Yani ileriye yönelik planlar işte şuralarda buluşuruz gibi falan.Buluşma da güzel geçti romantikti ilgilendi el ele gezdik hatta öpüştük biraz hızlı oldu farkındayım ama bu detay hakkında yorum yapmayın lütfen. Neyse İkinci buluşmamız olucaktı işten gelmis bulusalim dedi evine çağırdı ben de erkek ev arkadaşları var evde diye gitmedim.Tepki gösterdi hep böyle mi olcak arkadaşlarımdan niye çekiniyorsun.Kaç yaşında adamım eve gelmekten çekinme konusu geriyo beni vs.Ben de zaten yeni tanıştık zamanla dedim anormalmisim gibi konuşuyosun dedim.Ondan sonra hicbisey yazmadı.2 gündür yazmıyo. Kendimi cok kötü hissediyorum.Bi arkadasim da gurur yapmış olmasin ben sapık mıyım diye falan diyor.numarasını sildim whatsapptan fotom gitti onda hala yazmadı ya. Siz ne diyeyeceksiniz?
Al bendende okadarValla devir öyle bi devirki tutar arkadaşlarıyla tecavüz eder tövbe Ya Rabbi..
+1Sana değer veren biri fikirlerine,hislerine,sınırlarına da önem verirdi.
Bu durumu çok arkadaşım yaşadı, hepsine de aynı şeyi söyledim;Üzgünüm ama adamın tek amacı seni kullanmak.
Kalıbımı basarım, Yazmayacak.
Surda koca koca kadinlar bile ilk bulusmada opusursen ikinci bulusmada sevismek ister dedikten sonra adamın yaptigi davranisi yargilayacak enerjim kalmadi.
Muhtemelen cinsel birliktelik yasamayacagi bir iliskiyi istemiyor, boyle bir iliskiyi zaman kaybi olarak goruyor, o yuzden iletisimi hemen kesmis. Isabet olmus aslinda, gorusmeye devam edip surekli saldiray abi gibi hadi bize gidelim muhabbeti yapabilirdi. Boyle iliskilerin baslamadan bitmesi her zaman en hayirlisidir.
HahahaahhahahahahahhahahahaÜzerindekileri çıkar, ne dediğin anlaşılmıyor :)) imza:Saldıray Abi :))))
Hadi ya, gerçekten mi?
Kaçıncı yılda öpüşmeliyiz mesela?
Hahaha sana kesinlikle katılıyorum, %100 işe yarıyor ve sonuç çok haz verici konu sahibesi :) Ben de 2. Görüşme de beni eve davet eden dangalak flörte haddini bu şekil bildirdim, heveslendirdiğinle bırakıp hıncını al :)"Sana geliyorum bu gece..." diye yaz bakalım...
%1000 basarım anında cevap verecektir.
Yaz ondan sonra da gitme ve bir daha yazma. Geri zekalıya! En azından revenge almış olursun![]()
İlla bi yılda öpüşmeli değiliz ama hiç tanımadığım bir erkeğin ilk buluşmada DUDAKLARINA YAPIŞACAK değilm
Burasıda amerika değil ok