Sizi haklı buldum ama yalvarırım fevri davranıp kötü kokuyor diye pisiciği kapının önüne koymayın. Sokak köpeklerinin onları nasıl parçaladığına benim gibi defalarca şahit olsaydınız hepsini koynunuza alıp uyurdunuz. Siz camı açın havasız kalmayın ama kucağınıza alın. Hep takipte olun. Cama asla yaklaştırmayın. Kumunu sık sık değiştirsin eşiniz. Evler küçük evde kedi beslemek de zor bahçeli eviniz yoksa pisiciklere de eziyet aslında. Benim babam sarman kedimi Tarçın'ımı evde hiç istememişti kavga çıkarmıştı ama artık hiç vermiyor kedimi onsuz uyuyamıyor. Kedilerin psişik güçleri vardır. Esrarengiz doğaüstü mistik varlıklardır. Kediler ortamdaki negatif enerjiyi emer. Spiritüel varlıkları hissederler. Kediler stres ve kaygı bozukluğuna çok iyi gelir. Kediler kan basıncını düşürür, oksitosin hormonu salgılatır, felç riskini azaltır, etrafınızda dikkat eden kedi sahipleri genelde sakin yaratılışlıdır. Belki sizin ilginize ihtiyacı var, insanlar kedileri değil , kediler insanları sahiplenir. Bence evren tanışmanızı istedi. Ona bir şans verin. Kedi diğer hayvanlara benzemez asildir saraylıdır.