Evinde kedi besleyen varsa yardım lütfen

Dedimya ben özellikle aramadım şimdiye kadar onlardan bekliyorum çünkü en azından bi teşekkür için araması gerekiyor. Ama bundan sonra zaten hiç aramam, bir kaç güne gelecek diyor eşim güya ona sormuş.
Gelince götürecek iş yerine keşke almasalar daha iyi bir aile bulur verirdim.
Yani aramıyor işte kaç gün geçti . Siz arayın ne zaman alacaksınız bakmakta zorlanıyorum diyin yeter yani utanmaz

Ay bende merak ediyorum desem 🤣🤣
IMG_7398.jpeg

Burada çoğu benim yanımda olduğu için onunda muhtemelen çok mutsuz olduğunu söyledi ama bence çok iyi görünüyor. İlgilenen birileri var evinde kimse yoktu.
Bence kedi aşısı aldın, bagısıklık kazandın, o gitse de duramazsın, zaten besliyormussun dısarılarda gerçi:) Ama kara elmas gibi mubarek, anası nasıl aramadı hayret, kesin sevmiyor, instagram oyuncağı yapmıstır:/
Benim bahce tekirishlerine otobusten iner inmez seslenmeye baslıyorum, yollarıma kosuyorlar, evde yoksam aklım kalıyor valla tavsan patililerim benim🥰

Burada çoğu benim yanımda olduğu için onunda muhtemelen çok mutsuz olduğunu söyledi ama bence çok iyi görünüyor. İlgilenen birileri var evinde kimse yoktu.
Bende başta öyle düşündüm, konuyu okuyunca kediyi kapıya koyacaksınız koyamadığınız için kötü davranacaksınız gibi hissediliyor.
Ama simdi en azından evde ses var, kumunu temizleyen ilgilenen birileri var yabancıda olsa, elbette stres yapmıştır bildiği yerden ayrıldığı için ama dediğim gibi mutsuz gözükmüyor çok şükür 🤭

Bende başta öyle düşündüm, konuyu okuyunca kediyi kapıya koyacaksınız koyamadığınız için kötü davranacaksınız gibi hissediliyor.
Ama simdi en azından evde ses var, kumunu temizleyen ilgilenen birileri var yabancıda olsa, elbette stres yapmıştır bildiği yerden ayrıldığı için ama dediğim gibi mutsuz gözükmüyor çok şükür 🤭
Ben eşime ve sahibi olacak o iki mala kızdım kedinin ne suçu var olur mu öyle şey

X