- 25 Nisan 2022
- 1.680
- 2.042
-
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Bizde ki kedi beni protesto etmez umarımbazen sadece protesto amaçlı da yapabiliyorlar. onu rahatsız eden bir durumu işaret etmek için yapıyorlar. genelde bu durum, keyfine işedi gibi anlaşılıyor.
Hmm bak onu bilmiyorum ama korkudan yapabilir.
Bizde ki kedi beni protesto etmez umarım
O kadar kedi baktım hiç böyle bir şey yaşamadım. O zaman onların da hassas olduklarını söyleyebiliriz bu durumdaevdeki diğer hayvan ya da çocuklardan rahatsızlık, onu rahatsız eden ortam şartları gibi birçok sebepten derdini anlatamadıklarını için işeyebiliyorlar.
böbrekt hastası kedilerde de israr zorluğu olduğu için tutup artık dayanamadıkları noktalarda bırakabiliyorlar ama genelde tuvaletlerine yetiştiremiyorlar.
Aramaz ki aramasını beklemeyin siz arayın, ben emaneten karşı dairemdeki kediye baktığımda sahibi görüntülü arıyodu düşünBunu yapan 17/18 yaşında genç olsa vallahi anlarım ama kırk küsur yaşında koca koca insanlar. Onların bu tavrına kızdım en çok.
Bu kez bakacağım kediye ama bir daha olmaması için eşime iyi bir ayar verdiğimi düşünüyorum.
Bu arada kadın hala arayıp sormadı konuşmadı hala inanamıyorum.
Lütfen lütfen camları kapatın çünku şu an çocuk güvenli alanından yani evinden uzakta old için zaten tedirgin ve mutsuzdru. Acik camlardan kapılardan kaçmak isteyebilir. Allah korusun sonra o vicdan azabı ile insan nasıl yaşar.Yaaa ne kaçırdım diye sormaya korkuyorum
Kedi dişiymiş kısırlaştırmışlar. Bebek değil.
Bende kendi kardeşimi hergün görüntülü aramıştım ya özlüyordum kedimiAramaz ki aramasını beklemeyin siz arayın, ben emaneten karşı dairemdeki kediye baktığımda sahibi görüntülü arıyodu düşünözlüyodu göreyim diyordu hemde 2-3 gün sadece ayrı kaldığı halde
İyi bari içim rahatladışimdiye kadar çoktan yapardı zaten.
evet genelde dışarıya hayır demezler bizi zor durumda bırakırlar. benim eski eşim de öyleydi sözde kimseye hayır diyemiyordu bütün şeyleriyle ben uğraşıyordum. o da ayrı ayıpÇok haklısınız, hem ayıp hem günah.
Eşim malesef kimseye hayır diyemiyor. Ayıp olur söz verdim diyor şimdi de.
Yok hala aramadılarAramaz ki aramasını beklemeyin siz arayın, ben emaneten karşı dairemdeki kediye baktığımda sahibi görüntülü arıyodu düşünözlüyodu göreyim diyordu hemde 2-3 gün sadece ayrı kaldığı halde
Çok kızıyorum ben bu duruma. Yahu elaleme ayıp oluyor da bana olmuyor mu? Senin önceliğin ben olmalıyım değil mi? Ama yok ona desem ne ilgisi var der, kırk yılda bir şey rica etti kıramadım falanevet genelde dışarıya hayır demezler bizi zor durumda bırakırlar. benim eski eşim de öyleydi sözde kimseye hayır diyemiyordu bütün şeyleriyle ben uğraşıyordum. o da ayrı ayıp
Üstten açıyorum sadece zaten perdeler kapalı üstteki aradan girmeye çalışmaz sanırım.Lütfen lütfen camları kapatın çünku şu an çocuk güvenli alanından yani evinden uzakta old için zaten tedirgin ve mutsuzdru. Acik camlardan kapılardan kaçmak isteyebilir. Allah korusun sonra o vicdan azabı ile insan nasıl yaşar.Kısırmış ve kızmış zaten dişi kediler daha temiz ve narin olur sevmeye çalışın çok da hislidirler. Bir yeriniz ağrısa gelir patileri ile masaj yaparlar. Tüyü falan bi sevseniz hiÇ gözünüze gelmez buna inanın. Onların sevgisi herseye bedel. Umuyorum sizin için tatsız olan bu emrivaki , güzel bir vesileye dönüşür ve bir tane de siz sahiplenirsiniz. Zira sokaklardaki canlara şu sıralar ne olacağı meçhul ve tek yaşama umutları sayıları son derece azalmış olan iyi ve duyarlı insanlar.
Ben evde strese girdim bana ne oluyorsa üf manyaklık resmen benim durumYok hala aramadılar
Çalışır kafası nereden geçerse vücutta geçer sıvı gibi yaniÜstten açıyorum sadece zaten perdeler kapalı üstteki aradan girmeye çalışmaz sanırım.
4 senedir bakıyorum. Tuvaleti aynı şekilde bizim tuvalette kokusu yok. ama atlama konusuna gelince 2 kez atladı camdan sonra bulduk şimdi yeni evimizde 4.cü kattayız kenarlarda gezer dolaşır geri gelir.Merhabalar öncelikle
Eşimin samimi olduğu bir arkadaşı var, eşi öğretmen olduğu için okullar kapandığından beri memleketinde, evde kedisi var. Şimdi eşi de gitmiş onların yanına giderken kediyi de eşime bırakmış
Yahu insan bir arayıp sorar bakabilir misin diye değil mi? Eve bir geldim şokk kedi lavabonun içinde. Her yere tüyü dökülüyor sinirden patladım.
Bir hafta idare et diyor birde paşam zaten evde balkon yok banyoya koymuş kumunu banyo kokuyor katlanılacak gibi değil.
Asıl sormak istediğim şey şu, evde klima yok balkon yok bu sıcakta dolayısı ile camlar açık, ama camları açmayacakmışız sebebi ise, yüksek katta oturuyoruz ve camın önünde sürekli martılar uçuyor kedi martıları görünce onların üstüne atlarmış aşağı düşermiş örneği çok görülmüş.
Ben bu sıcakta camlar kapalı nasıl nefes alayım acaba? Atar mı kendini bu hayvan aşağı?
Çok sinirim bozuk, bu arada yanlış anlaşılmak istemem hayvanları da kedileri de çok severim, dışarı çıkarken yanımıza mama alır besleriz sokakta ki hayvanları, ama evimde hayvan istemiyorum. Ve bu konuda kimse fikrimi sormadı.
Haliyle sinir oldum. Cam falan kapatamam dedim eşime de.
Ben kedi bakıcısı değilim. Kimine evine gitsem o kedi kokusu geliyor. Acaba ben mi pasaklıların evine gidiyorum anlamadım kiKedi kokmaz ilk önce şunu belirteyim 4 senedir bakıyorum ne gelen misafirlerim ne de başk biri kedi kokuyor demedi ama kumu temiz tutmalısın o koku yapar sizede ayıp etmişler ne o öyle emreder gibi ayrıca atlarlar hele kuş görsünler tutmanız mümkün olmaz @Orangegreysky dediği gibi yapabilirsin bir odaya kapatıp diğerini havalanırabilirsin bende ilk başlarda öyle yapıyorum sonra file yaptırdım
Değil mi? Kime söylesem sinir oluyor.Ben evde strese girdim bana ne oluyorsa üf manyaklık resmen benim durum
Üstten bile açmayacağız deseneÇalışır kafası nereden geçerse vücutta geçer sıvı gibi yani
Çünkü dünden beri uzadıkça uzuyor ondan sinir oluyorlar olan olmuş artık yapacak bişey yokDeğil mi? Kime söylesem sinir oluyor.