- 25 Nisan 2022
- 1.477
- 1.755
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Bravo size. Kimse yapamaz sanırım kimse sizin kadar özverili olamaz. Tebrik ediyorum sizibiz sadece yardım ettik. bütün çaba benim kızıma aitti. umarım hiçbir canlı böyle bir acı ile karşı karşıya kalmaz.
buradan alıp yürürsek;
annem 9 sene kanserli bir kedi ile uğraştı. son 3-4 ayı maalesef artık tuvaletine yetişemediği için ufak tefek çiş kaçırma sorunları oluyordu. buna rağmen ne evde ne de kedide koku problemi yaşanmadı. annem KOAH hastası olduğu için temizliğe yüksek önem verdiğinden sıkıntı yaşanmıyordu.
benim ise hayatının son birkaç ayını böbrek hastası olarak geçiren bir oğlum vardı. idrar ile işaretleme huyu ve yüksek kızgınlık dönemi gibi sorunlar yaşamadığımız için hekim kısırlaştırma ihtiyacı görmemişti. -keşke onu dinlemeseydim- maalesef böbrek hastalıktalarındaki profillerden biri olarak etrafı işaretleme ihtiyacı hissediyordu. bu maalesef kontrol edebildiğimiz bi şey değildi ve böbrek rahatsızlığının etkisi ile idrarı ağır kokulu oluyordu. öte yandan bu koku, küçük bir temizlik ile çıkmayacak gibi değildi. kendi tenine has çok tatlı bir kokusu vardı. yün ve baharat gibi kokuyordu. "AXE erkeğin özü" diye gülüyorduk çocuğuma.
Eki Görüntüle 3463427
Yaa çok etkilendim şu an gerçekten umarım bu gazla kediyi sahiplenmeye falan kalkmam