Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evinde açılmayan, yatak olmayan koltuk takımı olanlar...
Kızlar ıŞte bu, teklı 2lı ÜÇlÜ ve pufdan dan oluŞuyor yeterınce genıŞmı sızce gerÇı Şımdı farkettım 3 lÜ olan alttakı resım, boy olarakda kısamı ne cadıarzu
peki canım evin kaç odalı bebek olunca sorun olur diyorsun yani onu düşünmedim ama bi çalışma odası yapılacak ve bebek oluncada büyük bi eve taşınmak lazım sanırım çalışma odası olması lazım
ne dert koltuk alırken hep aynı sorun? fonksiyonel bir oturma grubu mu yoksa şık mı? bende açılmayan aldım çalışma odama da iki çekyat alaçağım artık aslında köşe alacaktım ama o da kullanışsız diyorlar offfffff offf
Herkes aynı ikilemi yaşamış sanırım.Ortalama bir ev 3 oda bir salon oluyor.Yani benim evim öyle.Yatak odası, bebek odası, oturma odası ve salon.Benim oturma grubum açılabilen olmasına rağmen salon takımım konusunda kararsızdım.Şık birşey bulamıyordum.En sonunda içime sinen ayrıca yatak olbilen bir model buldum.Çünkü iki aileyi birden 2 3 günlüğüne de olsa misafir edebilme durumu oluyor.Yer yatağı fazladan kanepe gibi ıvır zıvırlara girmek istemediğimden seçimimden oldukça memnunum. Salondakini de kırk yılın başı açtığım için deforme olmuyor.Maksat el altında yatacak yer olması.
Eğer annenlerden uzakta yaşayacaksan yataklı alman tavsiye edilir.
evet bende lepiskeya katılıyorum .bende evlenirken yataklı olsun diye okadar aradımki ama yatak olanların modelleri yüzünden mecburen açılmayanlardan almak zorunda kaldım .ama gel görki bir kişiden fazla yatılıya gelince akla karayı seçiyorum.ben rahatıma çok düşkünüm çünkü gelen misafiride en iyi şekilde ağırlamakistiyorum.
maalesef benimde koltuklarım yatak olmuyor. çabuk deforme olmasın diye gittim yataksız koltuk takımı aldım ama şimdi çok pişmanım. benimde tek salonum var. misafir geldiğinde bende sinir oluyorum. şişme yatak aldık yatak rahat fakat gıcır gıcır ses çıkartıyormuş hareket ettiklerinde misafirlerim öyle diyor. koltukların minderlerini kaldırınca genişçe tek kişilik yatak oluyor ama maalesef bizimde bekar hiç arkadaşımız yokki:) üstelik evim çok ufak yere yatak kurmak çok daha sorunlu oluyor. yatak koyunca dolaşacak yer kalmıyor. ama yataklı koltuk alsaydım yer kalacaktı. allahtan kışa evimiz değişiyor daha büyük bir eve taşınacağız kısmetse oraya kesinlikle yataklı bir köşe takımı alıcam. bu koltuklardanda kurtulmak istiyorum ama maaleşef sadece bir yıldır kullanıyoruz 2000 tl yi çöpe atmak istemiyorum. bir süre kullanıcam mecburen.
arkadaşım sana gelecek misafir yoğunluğun bağlı bence bu...mesela benim salonumda açılıyor oturma odamdakide açılıyo ve açılanlardan çok mennunum .tayinci olduğum için çok yer yatağım yok istemedim onu taşıyamam koyacak yer bulamam diye. ve 1 yıllık evliyim ama okdar misafirim geldiki ve gelince kalabalık gelenide var az gelenide ...kalabalık olunca bile hiç stres yapmadım allahtan kanepelerim açılıyodu ve eşimin genç odasıda var..yani bence açılanlardan al derim biri gelince uğraşmazsın döşşek falan
canım bende aynen acılan istemedimm. ve buyuk hata etmişimm. misafirden ziyade eşimle bazen yan yana uzanıp tv izlemek isterdikk yeni evliykenn ama onuda yapamzdık. bazen rahat olmak istersin nebliim bi hasta olsan yatak odasında uyumak zorundasınn oda sıkıcııııııııı..... bence bunlarıda düşün ve kesinliklee acılan al... sonra ek masraf oluyooo
bence kesınlıkle yataklı veee kesınlıkle altı baza olan kanepelerden cunku gun gectıkce esyan artıyo ve koyacak yer bulamıyosun ben öyle almadıgıma cook cook pişmanım:roflol:
yataklı ve sandıklı olsun. en az 10 yıl kullanılacak belki daha fazla çocuk falan olunca şöyle uzanıp tv izlersiniz.kendinizde uzanırsınız hasta olunca falan birlikte yatarsınız.hem altıda kullanılır.
hadi ya herkes yanı fikirde benimd beğendiklerim hep koltuk açılmayan hala almadım da
ya bir köşe takımı beğendim çok hoş birleştirince yatak oluyor açılmıyor tabiki pufu var ve bir de tekli yapmayı düşünüyoruz yanına eğer kaarar verirsek bu nasıl olur sizce?
cnm benim kanepelerim maksi takım 2 3 kişilik 2 de tek kişilik ama ben misafirim için bi şark odam var halı yastık döşeli süngerler fln var genelde oraya sererim eşli gelenler zaten kanepeye sığamazlar dedim ve şark odamda yatırıyorum senin varsa öle boş bi odan benim gibi döşeyebilirsin mesela