• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin tek oğluyla evlilik:)

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Kızlar benim babam mesela annesinin tek oğlua.s
Annemle babaannem arasında sürekli bir çatışma
babaannemde kıskançlık halleri falan:roflol:
Annem de o yüzden ne olursa olsun sakın bir evin
tek oğluyla evlenme kayınvaliden düşman olur diyor.
Gözlemlerime göre de bu böyle:1rolleyes:
Çünkü sevgilimin babaannesinin 3 oğlu var
ve kesinlikle gelinlerinin hiçbirini kıskanmıyor.
Sizce de var mı böyle bir durum???bilmiyorumkismile

benim eşimde evin tek oğlu bende evin tek kızıyım eşimin 3 tanede küçük kız kardeşi var yani abi bir yandanda ama kaynanamdan öle bişi hissetmedim ben bazen bazen kıskanıyor olabilirim kaynanamla eşim arasındaki iletişimi ama kaynanam çok dikkatlidir bu konuda hiç kıskandığını sanmıyorum kızlarında öyle 3üde çok iyiler çok şükür. ama eşim tutsa tüm maaşını verse kızlara ben de bunu mesele edecek yapıda bir insan değilim. gerekirse verecek bir tane abileri o.
karşılıklıdır bence bu.

Evin ılk Çocuğu
Ailenin ılk Gözağrısı
Ailenin ılk Erkek Torunu
Evlerininin de ılk erkek Evladı.. :D AMA,
Kayınvalidem hiç öyle davranmıyor çünkü, O benim yanımda mutlu bunu çok iyi biliyor.
Bide bende onun kurallarını ezip geçmiyorum saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
tövbeee tövbee oğlunu kıskanmakkk ne demekk ??????

onu mu giricek koynuna kıskanıyor diyee

bir oğlan doğruruyrlar sonrada çatlıyolar tövbe tövbe çok saçma yaa

insan oğlunu karısından kıskanırmıı ?? defolsun valla

bende veleniyorumm 12 gün sonra nişanlımın babanesi annesine sürekli diyormuşkii

ohh canıma değsinn şimiden aldı oğlunu elinden

eee nolcaktıı onlamı hayatını devam ettiricekti :D

Benim e$imde evin tek oglu kaynanam ilk ba$larda kiskançliklari oldu, e$imle aileme gittigim zamanlar durmadan arardi nezaman dönüyorsunuz diye yani öyle böyle degildi zoruma gidiyordu hatta bi kere kayinbabam e$imin kafasinda yara gibi $eyler çikmi$ti ve ona ''bak oraya gittin kafanda yaralar çikti'' demezmi ohaoldumsmile baktimki olmuyor gerekeni söyledim ve bidahada bir$ey demediler...kaynanam e$imi kendi ailemden kiskaniyodu yaaa :umursamaz:
Evin tek oglu olduda noldu hiç degerli oldugumu hissetmedim...

Ya kızlar tabi kişiden kişiye göre değişiyor bu durum.Bir kayınvalide kıskanmazken
diğeri kıskanabilir çünkü anne-oğul arasında anne-kız arasındakinden daha başka bir bağ var
tıpkı baba-kız arasındaki ilişki gibi

ya birde anne-ogul baglari soguk...e$im kendi anneme daha cok sicaklik gosteriyor öper sarilir ama kendi annesine yaptigini görmedim bilmiyorumkismile

ya birde anne-ogul baglari soguk...e$im kendi anneme daha cok sicaklik gosteriyor öper sarilir ama kendi annesine yaptigini görmedim bilmiyorumkismile

Bizimkiler de öyle.Ne kadar saçma ya,çok sinir bozucu.
Ama annem hiç takmıyorsengözlerimebaksanab
Sen de takma boşver,önemli olan sizin mutluluğunuz demi yani
boshayallersmile

benim eşimde bir evin bir oğlu ama sezmedim öyle bir kıskançlık.hatta oğlundan çok beni tutar,savunur sağolsun.ama içinde varda belli etmiyorsa bilemem tabikaydirigubbakcemile3
arkadaşlarında dediği gibi kişiden kişiye değişir heralde bitanem.olursada boşver zaten,takmaya değmez.eşinle olan mutluluğuna huzuruna bakacaksın.öptümmm senii

benim eşimde evin tek oğlu tek çocuk bende tek çocuğum kayınvalidem hiç kıskanmadı hisetmedim.ama tüm ilgi alaka sende oluca sıkıo biraz mesela ben her gün sabah 9 dan akşam 12 ye kadar aranmaktan bıktm resmen ilgiden sıkıldm..tek çocukta tek oğulda bunlar olabilio işte hiç bir özelin günün kalmıo

Benim esim, birakin tek oglan olmayi evin tek cocugu...kaydirigubbakcemile3

Kayinvalidem ile cok SÜKÜR sorunsuz bir hayatimiz var. :Saruboceq: :nazar:

ban de evin tek oğluyla evleniyorum. hatta 5 ablası olan bir oğlan.. ama dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor. pek bişeye karışmazlar. altıncı kızımı da buldum diyor kayınannem. tabi sonrasında nasıl olur bilemem belli olmaz ama, kızım ne derse onu yap diyormuş.

Allah yuvalarımızı korusun,mutluluklar versin. huzurumuz yerinde olsun da..

bende evin tek oğluyla nişanlıyımm ablam yoktu 2 tanede ablam oldu aşkım sayesinde.
annemle de (kayınvalidem) aram çok iyi Allahım bozmasın hep böyle devam etsin inşallah.:Saruboceq: günde en az 2 kez arar. bana aramaya fırsat bile kalmıyo.
kaydirigubbakcemile3

benim de evin tek oğlu hatta tek çocuğu ama öyle bir kıskançlık hiç olmadı, sadece mutlu olmamızı istiyor ama kişiden kişiye değişir tabi

Valla benim nişanlım evin tek oğlu değil ama tek oğlu olsaydı mutlaka sıkıntılar yaşanacaktı biliyorum, çünkü niaşnlım ve ben aynı memleketli değiliz nişanlım şu anda bizim memleketimizde ve evlendikten sonra da bu böyle olacak, evin tek erkek çocuğu olsaydı buna müsade etmeyeceklerdi tek oğlumuz var yanımızda kalsın diyeceklerdi, orda bi çatışma yaşayacaktık nişanlımla onun dışında tek erkek çocuk olduğu için herşeye müdahale edecekler her şeyin istedikleri gibi olmasını isteyecekler ayrıca bir gelin olarak benden beklentileri de çok olacaktı ama şimdi nişanlımın abisi var ve o kayınvalidemlerin yanında bizimkini özlemekle birlikte o kadar sıkıntı yapmıyorlar ayrılığı, ama kayınvalidem de sağolsun öyle kıskançlık yapacak paylaşmayacak biri değildir oğlunu, sürekli güzel konuşur yakın davranır ve sürekli arar sorar beni bir tartışmamızda hep beni haklı görür, ama nişanlım da çok akıllıdır iki tarafı da çok güzel idare eder mesela bekar görümcem var eltim var, nişanlımla gezeriz eğleniriz alışveriş yaparız bunları hiç anlatmaz onlara kıskançlığa sebebiyet vermez, bakalım inşallah düğünden sonra da değişmez bu durum

eşimde evin tek oğlu hiç öyle kıskançlık falan sezmedim.sengözlerimebaksanab
e bende evin tek kızıyım babam cıngarlıkmı çıkarsın yani. sempatiksalakcinni
genelleme yapmak yanlışş

benim eşimde evin tek oğlu ama kıskanmak değil bize gelmeleri bile 40 yılda birdir yakın oldugumuz halde kızlarına daha düşkünler iyiki evlendide kurtulduk gibi halleri varr:umursamaz:

Benim eşimde evin tek oğlu
kayınvalideme kıskanıyor demicem ama hareketleri beni deli ediyor
yandan yandan bize bakması
eşim kayınvalidemin yanına oturdumu zevkten dört köşe olup benimle göz göze gelmesi
biz eğlenirken onun surat asması
daha neler neler
bana birkez olsun kızım dememiş olması
bendede böyle sorunlar var eşim tek erkek olduğu içinmi oluyor bu sorunlar
yoksa kayınvaldemin huyumu böyle bilemicem:umursamaz:

Back